- 1 Mart 2012
- 6.088
- 3.357
- 373
İnşallah ya ben de çok etkileniyorum gün gün değişiyor bazen hiç çıkartmıyorum bazen günde 5-6 defa böyle böyle geçecek inşAy kızlar bugün çok kötüyüm çok midem bulanıyor üsküfra ettim 2 sefer, inş çok sürmez ya
Bende o haftalardakine baktım. Elimde tüm haftalar varama bu teori 6-7-8. haftalarda geçerli ultrason hangi haftaya ait? birde vajinal-karından tam tersi oluyor :)
Rica ederm o zmn bende başlayayım izmire bahar geldi bileTeşekkürler canim. Yaz değil asıl bu mevsim leke yapıyormuş. Gittiğim cilt doktoru söylemişti. Hava burada soğuk ama yaz gibi gunesli su anda.
İnşallah ya ben de çok etkileniyorum gün gün değişiyor bazen hiç çıkartmıyorum bazen günde 5-6 defa böyle böyle geçecek inş
Allah kolaylık versin size de
9. Haftam bitmek üzere bulantının çoğunu atlattım sanki bu haftadan sonra azalışa geçecek diye ümitleniyorum avutuyorum böyle kendimi
Çok çok geçmiş olsun. Allah en yakın zamanda istediğin mutluluğu sana versin tatlım benim. Üzülme demek çok anlamsız seni çok iyi anlıyorum. 27 mayısta bebde kürtaj olmuştım ağla ağla içim çıkmıştı ağla ama içinde tutma ki rahatlaBirazdan kürtaja alıcaklar beni...
dua edin...
Tatlım eklisin yaBenide eklemen için bilgilerimi cnm ama gelmedimi neyse burdan yazayım
Yaş 27
Kilo 70
Şehir Diyarbakır
Sat 22.12.2018
D. Tarihi 28.09.2019
2. Bebek
Hastane memorial dicle hast.
Yok tatlım ya ilaç diil bişi diil. Yediklerim çıkmıyor artık o da yetiyor bana şükür.O mide bulantı bileziğine baktiniz mi var mi risk v.s.
Insan herşeyden tırsiyo
Saol canım ben de bakicamYok tatlım ya ilaç diil bişi diil. Yediklerim çıkmıyor artık o da yetiyor bana şükür.
Aynısı bende de var bugün defalarca düşündumYa kızlar abur cuburdan tiksindim ama canim kola istiyor. 1 2 yudum iciyorum ama zararlı. Serinletecek ferahlatacak şeyler istiyorum. Asermiyorum fakat ağzımı tadı yok gibi. Acikiyorum ama ne yiyecegimi şaşırıyorum. Sadece meyve istiyorum.
Bende de var aynı durum. Burnuma miiissss gibi limonlu gazoz kokuyor resmenAynısı bende de var bugün defalarca düşündum
Bi cola gazlı içecek açsam şöyle ohh ferahlatsa beni diye ama tuttum kendimi
çok geçmiş olsun allah sağlıklı hayırlı evlat versinBirazdan kürtaja alıcaklar beni...
dua edin...
hayırlısı canım biraz daha bekleyin ve tekrar bakılsinKızlar kalp atışı dinlemeye geçen hafta gittiğim hastanede başka doktora gittim. Geçen hafta kalp atışı görmüştü çok küçük 15gün snra dinleteyim demişti. Bekleyemedik ve güvenmediğim için doktor değiştirdim. Bugünki doktorda kesenin içinde bebeği göremiyorum alttan bakmam lazım şart dedi, baktı bebek var ama kalp atışını görmüyorum perşembe gelin dedin 6+4dedi , eminmisin son adet tarihinden dedi hatta. Ne kanamam ne başka bişeyim geldi. Moralimiz sıfır oldu bir anda. Protestan kullanıyorum dedim gerek yok dedi. Yani çok ümitsiz konuştu. Hangisine inanayım bilmiyorum o kadar üzgünüm ki...
Benimde öyle ağzımıYa kızlar abur cuburdan tiksindim ama canim kola istiyor. 1 2 yudum iciyorum ama zararlı. Serinletecek ferahlatacak şeyler istiyorum. Asermiyorum fakat ağzımı tadı yok gibi. Acikiyorum ama ne yiyecegimi şaşırıyorum. Sadece meyve istiyorum.
kolamı benimde çok canım çekiyor ama tutuyorum kendimi iki gündür cips çekiyor dayanamadım yedim bugğn birazcıkYa kızlar abur cuburdan tiksindim ama canim kola istiyor. 1 2 yudum iciyorum ama zararlı. Serinletecek ferahlatacak şeyler istiyorum. Asermiyorum fakat ağzımı tadı yok gibi. Acikiyorum ama ne yiyecegimi şaşırıyorum. Sadece meyve istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?