Ben de kendi pişirdiğim eti yiyemiyorum. Annem bana hamileyken öyleymiş senin kızın olacak diyor

Kızlar kalp atışı dinlemeye geçen hafta gittiğim hastanede başka doktora gittim. Geçen hafta kalp atışı görmüştü çok küçük 15gün snra dinleteyim demişti. Bekleyemedik ve güvenmediğim için doktor değiştirdim. Bugünki doktorda kesenin içinde bebeği göremiyorum alttan bakmam lazım şart dedi, baktı bebek var ama kalp atışını görmüyorum perşembe gelin dedin 6+4dedi , eminmisin son adet tarihinden dedi hatta. Ne kanamam ne başka bişeyim geldi. Moralimiz sıfır oldu bir anda. Protestan kullanıyorum dedim gerek yok dedi. Yani çok ümitsiz konuştu. Hangisine inanayım bilmiyorum o kadar üzgünüm ki...

Moralinizi bozmayın hemen bende de alttan kalp atışı yoktu doktor direkt 3 hafta sonra gel dedi.Devlet hastanesine gitmiştim.

Geç dollenme olmuştur belki bebekte sat belirtisine çok kızıyorum yumurtlamayı baz alsalar anlayacağım ama öncesinde ki 2 hafta ortada ne yumurta var ne bebek

Canım inşallah miniğin seninledir, dualarım seninle

Geç dollenme olmuştur belki bebekte sat belirtisine çok kızıyorum yumurtlamayı baz alsalar anlayacağım ama öncesinde ki 2 hafta ortada ne yumurta var ne bebek
anlamıyorum ki geçen hafta geç döllenme 5+4 geç döllenme ama kalbi atıyo dedi, bu hafta diğer doktor bebeği görmekte zorlandı bulamadı resmen snra kalp atışını görmüyorum dedi. Haftaya doktora gitçem başka hastaneye gerçekte anlamıyorum bi dedikleri diğerine uyuyo

Anladım cnm benimde oğlumda keseyi gördükten sonra çok aşırı bulantım başladı 9 ay devam etti bu kezde daha idrar tahlilinde öğrenmeden başaladı o yüzden merak ettim illaki kişiden kişiye değişiyor ama erken dönem oluyorsa kız deniliyor ne kadar doğru bilemiyorum. Keseyide 5+3 te gittiğimde yuvarlaktı haftaya kalp atışı için gidince de bakıcam hayırlısı hakkımızda

Fasulye şeklinde ve sola yapışık inşlh doğru çıkarda bi oğluşun olur her meyveden tatmak istiyor insan

Fasulye şeklinde ve sola yapışık inşlh doğru çıkarda bi oğluşun olur her meyveden tatmak istiyor insan
Aynen canım kız erkek ayrımım kesinlikle yok ama insan olmayanı istiyor, tekrar çocuk düşünemem artık 4 çocuk yeter, 2si sezeryan zaten. Bir düşük bir kürtajımda oldu. Buda sağ salim erkek olursa yeter bana:) kese fasülye ve sola yapışık olunca erkek mi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…