tahminim erkek
Canim son adet tarihin
Canim çok geçmiş olsun. Inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeklerine kavusursun.Birazdan kürtaja alıcaklar beni...
dua edin...
Hadi bakalım görüceztahminim erkek
Kardeş seninle aynı duygular içindeyim. Kıza kiz kardeş daha yakın oluyor. Baştan kavga ederler ama büyüyünce birbirlerine destek olurlar diyorum. Ay an an cicili elbise ve tutu etekler. Zaten kızıma hiç giydirememistim tutu eteklerden içimde kalmıştı.Hadi bakalım görücez
Aslında hem erkeği tatmak isterim bi taraftan
Ama diğer taraftan kıza bir bir kız kardeş ve omuhtesem süslü kiyafetler çok cezbedici
evet ya bende kendimi kız kıyafetlerinde buluyorum hepHadi bakalım görücez
Aslında hem erkeği tatmak isterim bi taraftan
Ama diğer taraftan kıza bir bir kız kardeş ve omuhtesem süslü kiyafetler çok cezbedici
Allah sabır versin canım daha iyilerine giden kapıları açsın bu acılar sana inşallahBirazdan kürtaja alıcaklar beni...
dua edin...
sağdaysa kız fasulye gibiyse erkek diyollaKarından ultrasonda sağda ve fasulye gibiyse kese, kiz miydi?
Ama benimkisağdaysa kız fasulye gibiyse erkek diyolla
Ama benimki sağda değıl misağdaysa kız fasulye gibiyse erkek diyolla
Ama hem sagda hem fasulye.sağdaysa kız fasulye gibiyse erkek diyolla
Geçmiş olsun canım. Allah sabır versinBirazdan kürtaja alıcaklar beni...
dua edin...
Merhaba 8 haftalık mı bu resimde?Kızlarrr benim veletleri de değerlendirir misiniz kız mı erkek mi sizcee
Evet 8 haftalık karından ultrason umarım öyle olur kız çok istiyoruzMerhaba 8 haftalık mı bu resimde?
Öyle ise kız olduğunu düşünüyorum ben sağlıklı olsun Allah gönlünüze göre hayırlısını versin.
Birazdan kürtaja alıcaklar beni...
dua edin...
Kızlarrr benim veletleri de değerlendirir misiniz kız mı erkek mi sizcee
Cok üzüldüm Rabbim acil sifa versinBirazdan kürtaja alıcaklar beni...
dua edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?