- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Oh iyi bariHeheh he sanal arkadaşız biz. Ben de dün kilo aldim diye yakiniyordum ya. Bu sabah 77.1 değil de 76.6 çıktım tartida. Yani boşuna uzulmusum. Hala 1 kilo almışım. :)))
bulamadım
Sevindim gaz sıkıntı. Bende de kabızlık var biraz. Su ile çözmeye çalışıyorum. 9 hafta olduk artık. 3 hafta sonra cinsiyeti belli olur inşallah. Ayyyy o zaman kizim ya da oğlum diye bahsedeceğiz.Oh iyi bari
Bende bi arkadasın tavsiyesi üzerine gaz sorunumu az cok cözdüm şükür
:)Sevindim gaz sıkıntı. Bende de kabızlık var biraz. Su ile çözmeye çalışıyorum. 9 hafta olduk artık. 3 hafta sonra cinsiyeti belli olur inşallah. Ayyyy o zaman kizim ya da oğlum diye bahsedeceğiz.
12.haftamda gidicem kontrole doktor görürüz dedi ama bilemedim gösterir mi :)Merhaba kızlar cinsiyet kacıncı haftada belli oluyor?
Ben hep şişe kullanirim ama yok bulanti su içir miyoSuyu ben de cok icemiyorum diye şişelerde içiyorum. Günde 4 adet yarimlik içiyorum 2 lt yapıyor. Tavsiye ederim.
Suya bikaç dilim salatalık, yeşil elma veya bi dilim limon koyBen hep şişe kullanirim ama yok bulanti su içir miyo
Canim tuzlu şeyler yemeye calissan. Bulantim bastırır. Ben sarı leblebi yiyordum bastirsin diye.Ben hep şişe kullanirim ama yok bulanti su içir miyo
Hemen doktorunu ara. ya da kadindogum acil bölümüne git hastanede. Sana igne falan yaparlar.Kızlar kanamam başladı yine...
ay ne güzel ben 2 ayda 6 kilo verdim doktor kızdı
serum takıcaz hergün dedi bulantı olduğu için yemek yiyemiyorum
bu yüzden sürekli halsizim.şişlik olmuştur belki yediğinden azaltma dikkat edicem diye.
benim 9 haftalık herşey iyi allaha şükür bi sıkıntı yok
şimdiye kadar ama iştahszılık bulantı bende de aşırı fazla var
halsizim bu yüzden nolcak böyle bilmem 6 kilo verdim şimdiye kadar.
kusma pek bende de yok sürekli bulantım var ama
oda kötü bir durum halszlik yapıyor yemek falan yenmediği için
sürekli yatmak istiyorum.
anneye söyledim mi ister istemez herkes duyuyor:):)
anneme ilk söyledim kimseye söyleme hemen dedim
şimdiki hamilelikler sıkıntılı riskli diye birşey falan olur
diye ama maşallah baya kişi de duydu...
bende hep şişe alıyorum yanıma ama yok
içemiyorum yemek yersem ancak ozaman 2 3 bardak
başka da yok valla.
12.haftamda gidicem kontrole doktor görürüz dedi ama bilemedim gösterir mi :)
Bence lekenin geldiği günden say. Çünkü adet baslamasa normal zamanda leke olmuyor. Leke ile adet te başlamış oluyor.Ya kizlar hep aklima takiliyor regl olacagimiz zaman once kahverengi lekelenme gelip sonra kanama basliyordu ya. Yani bende oyleydi. Bazen tam olarak kanama baslamasi lekelenmeden 1 gun sonra basliyordu.
Simdi ben adet tarihimin baslangicini o lekelenme geldigindeki mi yoksa aktif kanama oldugu tarihi mi alacagim?
Kanama mı kahverengi akıntımı ne yaptınKızlar kanamam başladı yine...
Bence lekenin geldiği günden say. Çünkü adet baslamasa normal zamanda leke olmuyor. Leke ile adet te başlamış oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?