Heheh he sanal arkadaşız biz. Ben de dün kilo aldim diye yakiniyordum ya. Bu sabah 77.1 değil de 76.6 çıktım tartida. Yani boşuna uzulmusum. Hala 1 kilo almışım. :)))
Oh iyi bari
Bende bi arkadasın tavsiyesi üzerine gaz sorunumu az cok cözdüm şükür

Oh iyi bari
Bende bi arkadasın tavsiyesi üzerine gaz sorunumu az cok cözdüm şükür
Sevindim gaz sıkıntı. Bende de kabızlık var biraz. Su ile çözmeye çalışıyorum. 9 hafta olduk artık. 3 hafta sonra cinsiyeti belli olur inşallah. Ayyyy o zaman kizim ya da oğlum diye bahsedeceğiz.

Sevindim gaz sıkıntı. Bende de kabızlık var biraz. Su ile çözmeye çalışıyorum. 9 hafta olduk artık. 3 hafta sonra cinsiyeti belli olur inşallah. Ayyyy o zaman kizim ya da oğlum diye bahsedeceğiz.
:)
Valla simdi bebek sıpa cilektanem pirinc haşhas vs boyuna göre abudik gubidik seyler diyorum

Valla aynen canım bulanınca insan bişeyde yiyemiyor

Ya kizlar hep aklima takiliyor regl olacagimiz zaman once kahverengi lekelenme gelip sonra kanama basliyordu ya. Yani bende oyleydi. Bazen tam olarak kanama baslamasi lekelenmeden 1 gun sonra basliyordu.

Simdi ben adet tarihimin baslangicini o lekelenme geldigindeki mi yoksa aktif kanama oldugu tarihi mi alacagim?

Bence lekenin geldiği günden say. Çünkü adet baslamasa normal zamanda leke olmuyor. Leke ile adet te başlamış oluyor.

Bence lekenin geldiği günden say. Çünkü adet baslamasa normal zamanda leke olmuyor. Leke ile adet te başlamış oluyor.

Ben de oyle dusundugum icin doktora da oyle bilgi verdim sonradan aklıma takildi yanlis mi diye. Tesekkurler canim.

34ist canım 10 kez yazdım sanırım ama maalesef düzelmedi yine kafalar güzel sanırım programın ya da vs o sebeple sende takıldı kaldı daha sonra chek eder düzeltirim sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…