- 16 Ocak 2019
- 103
- 88
- 13
Amin inşallah cümlemizehayırlı olsun canım o zaman inşallah sıkıntısız
hamilelik geçirip bebişleri kucağımıza alırız.
hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla
kucağına almayı nasip etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah cümlemizehayırlı olsun canım o zaman inşallah sıkıntısız
hamilelik geçirip bebişleri kucağımıza alırız.
hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla
kucağına almayı nasip etsin.
olabilir sakın doktorun galeyanına gelme. 1 hafta sonra tekrar git duyarsınız insallah stres yapma nasibinde varsa sana tutunur zatenKızlar 6+1 de kalp atışını duymayan var mıydı
OLUr tabi 8. Hafta bile duyan var sen kendini strese sokmaİnşallah benim de öyledir Allahım hayırlısını versin
olabilir sakın doktorun galeyanına gelme. 1 hafta sonra tekrar git duyarsınız insallah stres yapma nasibinde varsa sana tutunur zaten
insallah dediğiniz gibi okur kızlar duyulur minigimin kalbiOLUr tabi 8. Hafta bile duyan var sen kendini strese sokma
Sat 22 aralık benim de :) ben pazartesi günü dr a gittiğimde karından ultrasonda hamilelik gözükmedi bugun kan sonucumu aldım beta hcg 1348 cıktı. Sizde durumlar nasil ? Benim de 2. Olacak ins ilkinde hic olmamıştı böyle seyler. Sizin ultrasonda görüldü mu
Ya sorma ben soyleyemiycem soylemiycem derken giderek yayiliyor bu bebe çok popüler sanirimBizim de ilk bebek be 5. yılda geldi sıpa
3ay sabredemesem de 9-10. Haftada söylerim belki aile geneline
Şu an yalnızca anne babalar be birkaç arkadaşım biliyor
Ama insanın içi içine sığmıyor bu nasıl güzel bir his hamd olsun
Benim 5 haftalıkken hamilelik bile gözükmedi. Sizin de kalp atışı zamanla olacaktır. Kalbinizi ferah tutuninsallah dediğiniz gibi okur kızlar duyulur minigimin kalbi
6+2 deyken vajinal olarak çok güçlükle çok kısa duyduk canım. Ultrasonda da 6+1 çıktı.Kızlar 6+1 de kalp atışını duymayan var mıydı
Bi de susuzluk ödem ve sislik yapiyo canimKızlar ben 2 kg almışım. Midem bulansa da iştahımdan birşey kaybetmedigim için böyle oldu sanırım. Biraz dikkat edeyim değil mi?
ben 6+1 de duydum fakat vajinal muaneyle.. karından baksak duymazdık, açmazdım sesini sadece ekranda görürdük demişti.Kızlar 6+1 de kalp atışını duymayan var mıydı
Benim de 1300 iken karından görünmedi canım doktor hatta bayağa sıkışta gel tekrar bakalım dedi gitmedim. 10 gün sonra vajinal ultrasonda hepsini gördükSat 22 aralık benim de :) ben pazartesi günü dr a gittiğimde karından ultrasonda hamilelik gözükmedi bugun kan sonucumu aldım beta hcg 1348 cıktı. Sizde durumlar nasil ? Benim de 2. Olacak ins ilkinde hic olmamıştı böyle seyler. Sizin ultrasonda görüldü mu
Geç döllenme canim seninki ya da periyotlarin cok uzun 35 40 45 günSat 22 aralık benim de :) ben pazartesi günü dr a gittiğimde karından ultrasonda hamilelik gözükmedi bugun kan sonucumu aldım beta hcg 1348 cıktı. Sizde durumlar nasil ? Benim de 2. Olacak ins ilkinde hic olmamıştı böyle seyler. Sizin ultrasonda görüldü mu
Ben de öyle ya. 1.5 litreyi bile zor buluyor canımBi de susuzluk ödem ve sislik yapiyo canim
O da var istahsizlik beni kuru gıdalara yoneltiyo ve tuzlu
Ama yeterince su icemiyorum
Sen yine iyymişsin ben 1 lt icmiyomdurBen de öyle ya. 1.5 litreyi bile zor buluyor canım
Aynen anlaşılıyordur da bugün bi akraba daveti vardı gitmedim kendimi tutamam söylerim ya da anlaşılır halimden diyeYa sorma ben soyleyemiycem soylemiycem derken giderek yayiliyor bu bebe çok popüler sanirim
Bakan gözümden anliyor tabiyogun aserme ve istahsizlik halsizlik de durumun cakilmasinda bir etken
su çok önemli canım ihmal etme dr bana en az 3 litre su iç günde dedi. çünkü normal insandan daha çok su içmeliymişiz.Ben de öyle ya. 1.5 litreyi bile zor buluyor canım
Periyotlarım düzenlidir aslında. 28 günde bir genellikle olurum. O zaman bilgilerimi de sizinle paylaşayım ins hayırlısı olur listeye eklenirim yaşım 31, kilom 52, 2. Olacak ins, istanbul da yaşıyorum, sat 22 aralık ,planlanan doğum tarihi de 28 eylulGeç döllenme canim seninki ya da periyotlarin cok uzun 35 40 45 gün
Çünkü benim de 21 aralik ve beta hcg cok cok farklı
Daha küçük korkma merak etme gözükür bekle sen için de ferah olsun
....