Sen çok fazla ödem yapmışsın o zmn kuzu. Yoksa ilk iki hafta 20 gitmezdi en fazla 10 gidiyor normal değerlerde. Çok tuzlu yememeye çalış bu sefer. Bir de ztn son aylarımız yaza gelcek şişkinlik çok olacaktır hepimizde dikkatli olalım

Günaydın kızlar

Akşam hastaneye gittik
Keseyi gördük ama bebeği göremedik
Kese gelişimi çok güzel dedi, 6 haftalık çıktı karından ultrasonda

1 hafta sonra çağırdı, bi beyazlık görülüyor, ama çok küçük dedi, alttan bakınca görme şansımız daha yüksek,
Hemen boş gebelik diyemeyiz dedi

Biraz araştırdım bu şekilde olan çok varmış, bi hafta çabuk geçsin amin

ben 6+4de gittiğimde ultrasonda 6+3 çıktı ve minicikti. 6 haftanın başında gitsem belki benimde öyle kücük beyazlık görünürdü :) sağlıklı insallah sen pozitif ol

T tuboz beni de ekle canım
27yaş, 14.12.2018 sat, doğum 20.09.2019. 2. Bebek Kayseri

ben 6+4de gittiğimde ultrasonda 6+3 çıktı ve minicikti. 6 haftanın başında gitsem belki benimde öyle kücük beyazlık görünürdü :) sağlıklı insallah sen pozitif ol
Sağol güzelim inşallah
Zaten geç döllenme olmuş bizim sıpa nazlı gelecek belli ki
Eşimde ailesine söylemek istiyordu ben izin vermedim, dünde kızdım bak söylemek yok kimseye laf anlatamam diye
Önce Biz emin olalım içimiz rahat etsin sonra söyleriz
Senin o pıt pıtları yerim ki

ay biz çok erken söyledik ya ilk diye sanırım. sonra cok stres oldum ya kimyasalsa ya boş-dış gebelikse üzüntümün yanında bi de insanlara laf anlatıcam diye. en iyisi uzunca bi süre söylememek en doğrusunu yapıyorsunuz

Aynen canım ilk olunca kendini tutamıyor insan

Biz ikinciyi söyledik ve çok pişman olduk
Kaybedince insanın zoruna gidiyor o cümleyi herkese kurmak
Bu sefer inat ettim sonrasında annemlerden fırça yiyecek olsam da

Aynen canım ilk olunca kendini tutamıyor insan

Biz ikinciyi söyledik ve çok pişman olduk
Kaybedince insanın zoruna gidiyor o cümleyi herkese kurmak
Bu sefer inat ettim sonrasında annemlerden fırça yiyecek olsam da
annenlere çıtlatsaydın
ben kvye eltime falan söylemeyi hiç istemiyordum ama yapcak bişey yok artık. 2. kontrolden sonra söylicem artık ailenin diğer fertlerine :)

annenlere çıtlatsaydın
ben kvye eltime falan söylemeyi hiç istemiyordum ama yapcak bişey yok artık. 2. kontrolden sonra söylicem artık ailenin diğer fertlerine :)
Bi hafta sonra söylerim artık az daha dayanayım
Bizde aile kalabalık
Sağlıkla büyüsün fındıklarımız dua etsinler duyanlar

Bi hafta sonra söylerim artık az daha dayanayım
Bizde aile kalabalık
Sağlıkla büyüsün fındıklarımız dua etsinler duyanlar
evett her duyan kücük bi dua etse yeter aslında
bizde cok kalabalığız birine söylesen diğeri alınır diye annem ablam kız kardeşim dışında kimse bilmiyor :) 2 hafta sonra kontrole gidicem ondan sonra söylerim artık.
sağlıkla gelsinler

Ellerine sağlık :)

Belli olur o sen merak etme annesi.
Benim esim de annesine söylemek istiyordu süreli engelledim kalp atışlarında sonra söyledi.

Ben ilkinde 3 ayı doldurduktan sonra söylemiştim. Ama bunda daha arka söyledim. Yinede arkadaş çevremden 4 kişi biliyor. Iş yerinde tutacagim kendimi karnım çıkana kadar söylemeyeceğim. Tup bebek maceralarını söylemiştim sonuç husrandi. Tek tek herkese açıklamak zor olmuştu.

evet stresli bir dönem oluyor anne için. şuan 1 yakın arkadaşım biliyor aile dışında. en iyisini yapıyosunuz valla ilkinde 3 ay sabretmeniz de takdirlik

Herkese merhabalar Ben de eylul annesi olacagim insallah rabbim nasip eder de o minicik kalbi pit pit ederse. Hem de ikinci kez eylul annesi olacagim. 2012 eylul annelerindeydim simdi de 2019 eylul annelerindeyim:')
Hoşgeldiniz. Hayirli sağlıklı olsun bebeginiz.

Gunaydin kizlar, dizi agriyan var mi? Dizim agriyor yaaa egilip bir sey alirken ve dizimi kirarken cok agriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…