Kesinlikle haklısın bende aynı şekilde olumsuzu cagirdigimi fusunuyorum. Gebe kaldım resmen sevinemedim okudukça korktum. Dış gebelik olabilir kimyasal olabilir dedim durdum. Annem çok kizardi hatta nerden cikariyonmu böyle seyleri bizde olmadı sende de olmaz diye ama gelse benim kafaya anlat.. nitekim keseyi gördüm ama Pircici arkadaş gibi birden bekirtilerim kesildi goguslerim de hiç his kalmadı ama birden bire insan hissediyor zaten o saatten sonra artık.. tabi olacağı varmış dedik ama yinede olumsuz düşünmemek hep güzel düşünmek gerekiyor...

Ay aynen ya
Ablamın iki cocugu var kimyasal olabilir diyorum o ne demek diyor
Nerden cagırdım nerden aklıma soktum bilmiyorum ki hamilelik belirtim gayet net vardı ama ben inatla her söyledigime doktora gitmeme ragmen ama benimle bebek olmayabilir gibi zırvaladım durdum sonuc tabiki sıfır :)
Rabbim en hayırlısını versin ama kötü kötüyü getiriyor

Günaydın

Konumuz hayırlı uğurlu olsun

Dünden beri hapşırık, burun akıntısı, halsizlik var bende
Bu akşam düne göre iyi olursam hastaneye gideceğiz
Keseyi görmek için, belki kalp atışını da duyarız
Dua edin

Günaydın kızlar. Bende sürekli burun akıntısı/tıkanması oluyor hasta mi oluyorum diyorum o da değil.

Yasayan var mı?
Varrrrr burun tıkanıklığı normal canım. Nefes almakta zorlanıyorum; özellikle sabahları uyandığımda... akıntı vs durumu yok.

Canım inşallah olumsuz bir durum olmaz. Bu şekilde şüpheyle bakılan çok gebeliğin sonradan gayet sağlıklı olduğu anlaşılıyor. Ben 5 senedir hamile topiklerinde dolanıyorum çooook kişiye dış gebelik olabilir, boş gebelik olabilir vs dediler ama bebiş sonradan gösterdi kendini. İnşallah seninki de görünür

H Historyfati H honey bunch kızlar ben şöyle düşünüyorum. yaşadığım sağlıksız gebeliklikte ilk öğrendiğimde bile içime umut vermedi Allah. Eğer ona şimdiki gebeliğim gibi bağlansaydım sonucunda çok üzülüp, kendimi kahrederdim. Başından beri bir terslik sezdim, ve çevreme bile hiç hamile gibi hissetmiyorum demiştim. Nitekim de öyle oldu. Allah beni bu duruma önceden hazırladı diyorum yoksa sonucu perişan ederdi beni. Neyse tatsız konular bunlar. Ama bu gebeligi regle 6 gün kala ögrendim ve inanılmaz şekilde bebeğime bağlandim. Bebeğim bana sahip çıkacak, beni bırakmayacak dedim. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz ve @Nursultani1 hayırlı haberlerini burada alıp, mutluluk nidalari atarız. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Benim progestan fitil den dolayı akıntım oluyor eğer onu kullanmasam çoğu zaman bende kuru olurum tahminim çünkü fitil vücuttan tamamen atıldıktan sonra hiç akıntı gelmiyor

Acıkcası ilk gebeliğimde daha heyecanlı daha mutluydum şimdi bi kaybetme yasadıgım icin ister istemez icimden ya gene olursa diye cok baglanamıyorum duygusuz gibiyim

Günaydın
Haftanız müsait zaten duyarsınız Allahın izniyle :)

Kızlar haydi hep birlikte olumlama yapalım.

Bebeğim benimle ve sağlıklı. Herşeyin hayırlısı Allah'tan, o sebeple Rabbim sen bana ve bebeğime güç ver, sağlıkla kucağıma almayı nasip et. Herşey çok güzel olacak

Bu duayı hep ediyorum zaten
Bu günümüze şükür

Acıkcası ilk gebeliğimde daha heyecanlı daha mutluydum şimdi bi kaybetme yasadıgım icin ister istemez icimden ya gene olursa diye cok baglanamıyorum duygusuz gibiyim
Kıyamam. Allahın izniyle bir şey olmayacak. Sağlıkla dünyaya gelecekler inşallah canım benim

Kocaman amin ☺
Bebeğim benimle, içimde büyüdüğünü; kalp atışlarını kalbimin içinde hissediyor ve mutlu oluyorum. Bu mutluluk daim olacak Allahın izniyle. Emanetine sahip çıkıyor ve onu benimsiyorum. Onu çok seviyorum. Rabbim bana verdiğin bu emaneti hayırlı kıl ve onun sağlıkla dünyaya gelmesini nasip eyle

Ay inşallah canım
Bi duyup rahatlasaydım
Şimdiden kapı süsü modellerine bile bakıyorum
Kendim yapacağım inşallah kısmet olursa
Akşam bi gelseydi
ayy bende dün baktım hahahah. bende kendim yapmayı düşünüyorum. hasır/bambu konseptte yapmayı istiyorum. burda paylasırız beğendiğimiz modelleri, yapım aşamalarını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…