- 15 Şubat 2016
- 532
- 489
- 103
Doktora gittim. Keseyi karından göremedi. Vajinal yapmadı. Önce kana bakalım değerine dedi. Kan verdim geldim. 11:30 gibi arıcam bakalım ne dicek
Bu ben :)
Benim yumurtlama akıntıeı gibi gelmişti ordan şüphelenmiştim bir de göğüs uçları hassaslaşmıştı. Adet olcağım zaman tüm göğsüm şişer ama gebelikte sırf uçları hassaslaşırSevgiler anneler, size bir sey danismak istiyorum.
Bata 1 gun kala, sari akinti+gogus ucunda aci+ara ara sol kasik agrisi yasayip da hamile kaldigini ogrenenler oldu mu?
(Rutin adet belirtilerim de var. Ayrica yaklasik 16 gundur sol kasik agrim var)
Benim yumurtlama akıntıeı gibi gelmişti ordan şüphelenmiştim bir de göğüs uçları hassaslaşmıştı. Adet olcağım zaman tüm göğsüm şişer ama gebelikte sırf uçları hassaslaşır
Hahah dahada korktum gelecek aylardan şükredeyim bu aylara :)Ay yok valla ben hamileliği hiç özlememiştim. Ne rahat uyuyabiliyorsun ne rahat yiyebiliyorsun. Son aylar desen çocuk tekmeleyp duruyo uyuduğun zamanlarda. Uyuyamıyorsun. Reflü başlıyo sıcak basıyo. Koca göbekle ilişki de yaşayamıyorsun. Çatlak olmasın diye habire yağlan kremlen. En güzeli 5 aylıkken. Bulantı yok kilo daha artmamış çoo fazla. Mide rahat. Hareketler anca pıt pıt halde hissediliyor harika
Bulantı ates bastıktan sonra veya diş fırcaladıktan sonra geliyorEvet anneler neler hissediyorsunuz, mide bulantım az aç beklersem daha çok bulanıyor. Onun haricinde bir bulantı pek yok, göğüslerim çok sızlıyor. Birde kızlar sizdede oluyor mu vajinamda basınç hissi var, sanki aşağıdan dışarı doğru itekliyor gibi bir his, sürekli vajinamı sıkıyorum sanki düşecek gibi. Herhangi bir kanamam yok, progestan kullanıyorum zaten
Görüştünüz mü doktorunuzla ? Kaç olmuş hcg ? İnşallah bi dahaki gidişinize görünür bebiş
Olmaz mı iki hafta adet olacağım diye bekledim. Hala daha ara ara kasıklarım agrıyor.yaakasik agrinizda mi devamliydi? Bebeginiz hayirli olsun
Hadi hayırlı olsun karından cıkmadı mı2000 küsür olmuş. Kese için bekliyorum Suan. Vajinal ile bakacak canım.
Yok çıkmadıHadi hayırlı olsun karından cıkmadı mı
Olmaz mı iki hafta adet olacağım diye bekledim. Hala daha ara ara kasıklarım agrıyor.
Şimdi çıktık doktordan. Sol tarafta hafif kanama alan var o yüzden agrın var dedi. Gebelik ilerledikçe vücut onu atar kötü bi şey değil dedi. Sende bir doktora görün istersen canım.ah bende kasik agrim yuzunden baska bir hastaligim mi var acaba diye tutustum ama bati bekleyeyim dedim. Bazi gunler yatarken pozisyonumu dahi degistirtiyordu. Benim kasik agrisi, ovulasyon haftamda basladi. O zaman heyecanla bati bekleyeyim ben.
Şimdi çıktık doktordan. Sol tarafta hafif kanama alan var o yüzden agrın var dedi. Gebelik ilerledikçe vücut onu atar kötü bi şey değil dedi. Sende bir doktora görün istersen canım.
Bence evde yap kurtul uzatıp strese girmenin gereği yok :)insallah sag salim kavusursunuz yavrunuzla ve en kisa surede de gecer kanama.cok tesekkur ederim ilgine. ben daha hamile olup olmadigimi da bilmiyorum, o yuzden bat eger gecerse 3-4 gun sonra gideyim diye dusunuyordum ama bir an once test mi yapsam o zaman? Bat 1 ya da 2 kaldi. (Floya gore 1 kaldi)
insallah sag salim kavusursunuz yavrunuzla ve en kisa surede de gecer kanama.cok tesekkur ederim ilgine. ben daha hamile olup olmadigimi da bilmiyorum, o yuzden bat eger gecerse 3-4 gun sonra gideyim diye dusunuyordum ama bir an once test mi yapsam o zaman? Bat 1 ya da 2 kaldi. (Floya gore 1 kaldi)
Benim dün bi midem kazındı ama yok böyle acıkmak ya sanki midemde bir makine çalışıyor kazı yapıyor. Yemek yedim hala daha geçmemişti sanki, birkaç saat içinde hafiflediEvet anneler neler hissediyorsunuz, mide bulantım az aç beklersem daha çok bulanıyor. Onun haricinde bir bulantı pek yok, göğüslerim çok sızlıyor. Birde kızlar sizdede oluyor mu vajinamda basınç hissi var, sanki aşağıdan dışarı doğru itekliyor gibi bir his, sürekli vajinamı sıkıyorum sanki düşecek gibi. Herhangi bir kanamam yok, progestan kullanıyorum zaten
Geçsin günün öyle yap bence
bende oyle dusunuyorum. Cok tesekkur ederim tekrardan. Sevgiler
Okudum bileKizlar az once dr da onayiyla disimi cektirdim cok agrim var bana birer ayetel kursi okurmusunuz koca gobisli arkadaslarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?