Şimdi bizim stresten uzak durmamız lazım en güzeli böyle ufak şeylerden mutlu olmak ben seviyorum ya çocuklar evi dağıtsalarda hasta olmasınlar da ev toplanır diyorum zaten büyük oğullarım bana bırakmıyorlar sağolsunlar :)Hahah cok tatlısın :)
Tam bir pollyanna :)
MaşallahŞimdi bizim stresten uzak durmamız lazım en güzeli böyle ufak şeylerden mutlu olmak ben seviyorum ya çocuklar evi dağıtsalarda hasta olmasınlar da ev toplanır diyorum zaten büyük oğullarım bana bırakmıyorlar sağolsunlar :)
sigorta şirketi olarak iki can sigortası yapan demir hayat sigorta var.. oda el değiştirmiş eylüle nolur bilmem dedi bi sigortacı tanıdığım.. bi sigorta şirketi daha vardı ondada istediğim hastane yoktu.. bide Allah korusun bi sebepten gebelik sonlanırsa kullanılan kadarını alıp geri iade yapıyolar.. fiyat konusuda tek doğum olarak bakıca muaneler filan 10 bini buluyordu biz oyle bi hesap yapmıştık muane ücretleri iki üçlü tarama vs..hastanenin sadece doğum fiyatı ne kadar? iyiymiş aslında ben bunu eşime söyledim sigorta şirketlerine güvensizliğini söyledi. aslında taksitle ödemiş oluyorsun bana avantajlı geliyor bidahaki gittiğimde bi fiyat alalım bakalım ne cıkarcaklar
Evet İstanbul da yaşam zor maalesef bende İstanbul dayım avantajım evde olmak sanırım gerçi bu sabah 8 de kalktım kızımı çapa dişe götürdüm daha yeni eve gelebildim bir yese gidince bütün gün gidiyor maalesef amin inşallah canım Rabbim cümlemizin evlatlarını korusun inşallahMaşallah
Benimde eşim herşeyi yapıyor hoş yardımcı alıyorum haftada bir ama yinede bulasıktı camasırdı yemekti o yapar
Ama stres malesef işimde bile mevcut heleki istanbulda stressiz yasam yok malesef
Rabbim korusun evlatlarımızı :)
Hayat müşterek tabi :)Benim de esim sagolsun cok yardim ediyor ev islerinde. Ama ben calisiyorum. Ogretmenim. Kendi evimde. Ama cok otururken agri oluyor
Gerçi Türkiye'nin en büyük araştırma hastanelerinden biri babamı yok yere bıçak altına yatıracaktı. Prostatı olmayan adamı acil ameliyat edeceklerdi. Biz başka doktor arayışlarına geçmeseydik boş yere ameliyat olacaktı. Ne devlete, ne özele güvenimiz kalmadı. İnsanlari küçük bir şey için ameliyat edip, sigortadan para alıyorlarmış. Allah yüreklerine merhamet versin.
Senin 4. Gebelik miydi ?Evet İstanbul da yaşam zor maalesef bende İstanbul dayım avantajım evde olmak sanırım gerçi bu sabah 8 de kalktım kızımı çapa dişe götürdüm daha yeni eve gelebildim bir yese gidince bütün gün gidiyor maalesef amin inşallah canım Rabbim cümlemizin evlatlarını korusun inşallah
inşallah rahat bir hamilelik süreci yaşarız.. ve sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize..Insallah ben de de oyle olur. Zorluk cekiyorum turkce yazmaya))
Evet canım süpriz bebek :)Senin 4. Gebelik miydi ?
Maşallah Rabbim esirgesin :)Evet canım süpriz bebek :)
Amin canım cümlemizin inşallah bakalım perşembe günü kalp atışını duymak içim gidicem doktora herşeyin hayırlısıMaşallah Rabbim esirgesin :)
6-7-8. haftadaki ultrason görüntüsünde bebek kesenin sağında veya sağına yakınsa kız, solunda veya soluna yakınsa erkek :) bakın bakalım merak ettm
kız gibi. bakalım doğru mu çıkcak
Ay çok heyecanlı :)kızlar 6-7-8. hafta ultrason görüntüsünde bebeğin kesedeki konumuna göre de cinsiyet tahmini oluyor :) bende kız çıkıyor bakalım doğru mu
vajinal muane veya karından muanede değişiklik gösterir mi acabakız gibi. bakalım doğru mu çıkcak
ayyy süpeerrrAy çok heyecanlı :)
bu kese yuvarlaksa kız
Fasulye gibi ise erkek denilmişti baktım
Biri kız biri erkek çıkmkştı
Şimdide ilginç şekilde yuvarlak kesedeki bebek sağda
Fasulye gibi olan kesedeki bebek solda
Yani ikiside tuttuuu
Hayırlsı olsun ilginçmiş:)
evet gösteriyomus sanırım ama tam bilgim yok o konudavajinal muane veya karından muanede değişiklik gösterir mi acaba
Doktor bana belirtilerle hamileliği eş değer tuttma bulantın olmazsa vs korkma bir alakası yok çünkü dedi. Siz de içinizi ferah tuttun her hamile de bulantı olmazmışBen de bir sey mi oldu diye korkuyorum aslinda. Cuma doktora gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?