İnşallah
Peki yaptırmak zorunlu mu sanırım down sendromu icin yapılıyor yapılsada değişecek bi durum değil sonucta
Kafamda deli sorular
bende aynısını düşündüm hatta yaptırmam sonuçta aldırmak gibi bi düşüncem yok vs diye.. ablamın bana verdiği cevap tüm bu düşüncemi aldı götürdü. aldırmak için yaptırıyorsun.. böyle bi durumu varsa bebeğin için yapacağın odayı bile one göre yapmalısın.. ona vermen gereken eğitimleri araştırmalısın.. bebeğin için yapacaklarını araştırıp ona hazır bi anne olmak adına önemli dedi..

Mantıklı ama yüzde yüz gecerli sonuc vermiyor ki
Ardından üclü dörtlü devam ediyor testler

Ben de tüp bebek doktorum da devam ediyorum çok tatlı kadın onda doğum yapmak istiyorum ama çok mu masraflı olur hiç bilmiyorum hiç fiyat vs sormadık daha. Bi de doktorlar doğum başlayınca filan nasıl geliyor gecenin bi yarısı bile olsa arıyorsunuz hemen geliyor mu? Acayip bilgisizim bu konularda.

Selam arkadaslar. Azerbaycandan yaziyorum. Ben de yeni hamileyim. Hic belirtim yok. Sizlerin nasil? Var mi?
Selam hosgeldin
Bende ateş basması
Arada yemeklerden özellikle yumurtadan tiksinme
Sabahlarıda diş fırcalamadan sonra ögürme oluyor :)
Kac haftalıksın

Selam arkadaslar. Azerbaycandan yaziyorum. Ben de yeni hamileyim. Hic belirtim yok. Sizlerin nasil? Var mi?
Merhabalar 5+3 olana kadar ben de çok rahattım hamile değilmiş gibi ama sonra hafif bulantılar başladı. 6+6 oldum 3-4 gündür daha fena oldu hergün düzenli olarak 1 kere istifra ediyorum

bence kesinlikle fiyat al.. benim dr gece bile olsa geliyor. ayrıca yeni yardımcı doçent olduğu için bir yıllık iznide yok doğumun tatile mi denk gelir korkusuda yok bende.. bunları öğrenmek öenmli..

bence kesinlikle fiyat al.. benim dr gece bile olsa geliyor. ayrıca yeni yardımcı doçent olduğu için bir yıllık iznide yok doğumun tatile mi denk gelir korkusuda yok bende.. bunları öğrenmek öenmli..
Daha çok erken diye sormadım ama haftaya sorayım bari :) bi de benim doktorum özel, anlaşmalı olduğu hastaneler var sanırım oralarda doğum oluyor iyice araştırmak lazım

hoşgeldin..
bende hamileyken tatile gitmişim hiç bilmeden haplayıp zıplayı gezdim valla... sonra acısı çıktı 6. haftamda bi grip oldum kusmalar vs kötüydü.. grip geçince 7. haftamda çok iyiydim sadece kasık ağrılarım var okadar.

Insallah ben de de oyle olur. Zorluk cekiyorum turkce yazmaya))

hastanenin sadece doğum fiyatı ne kadar? iyiymiş aslında ben bunu eşime söyledim sigorta şirketlerine güvensizliğini söyledi. aslında taksitle ödemiş oluyorsun bana avantajlı geliyor bidahaki gittiğimde bi fiyat alalım bakalım ne cıkarcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…