- 11 Mayıs 2010
- 4.849
- 5.290
- 358
Benim uyurken ağzımın içinin suyla dolması olayı hamile değilken dr vardı. Hamilelikte mide asidi iyice arttı demek ki, çoğaldı.Oo salyalar basladı mı :)
Bikaç hafta icindeki belirtiler arasında okumustum onu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim uyurken ağzımın içinin suyla dolması olayı hamile değilken dr vardı. Hamilelikte mide asidi iyice arttı demek ki, çoğaldı.Oo salyalar basladı mı :)
Bikaç hafta icindeki belirtiler arasında okumustum onu :)
Ben de gördüm bunu, bebekleri de yatırıyorlar sanırım bunda. Teşekkür ederim denemeyi düşünüyorum.Medicallerde reflü yastığı diye geçer tavsiye ederim
Dene inan çok faydasını görüceksin.Çok geçmiş olsun canımBen de gördüm bunu, bebekleri de yatırıyorlar sanırım bunda. Teşekkür ederim denemeyi düşünüyorum.
bendede oluyor progestan ve iğne kullanıyorum.Hafif kahverengimsi akıntısı olan var mı kızlar? Bende iki gündür var çok hafif. Doktor randevuma da iki hafta var, endişelendim.
Progestanı hamile olduğumu öğrendiğimden beri kullanıyorum günde bir kez 200 mg. Siz nasıl kullanıyorsunuz ve kullanırken de oluyor mu bu akıntı?bendede oluyor progestan ve iğne kullanıyorum.
Ben gunde 3 defa 100 mg kullaniyorum ama 100 luk bulamadimdiye 200 luk aldım sabah akşam içiyorum ama çok sersemletti serhos gibi yaptı. Vajinal de almak istemiyorum. Tup bebek tedavisinde öyle kullanmistim ilaç eridikten sonra o fena akıntı yapıyor. Her türlü zor. Ama 200mg olanı bırakıp 100 mg ya devam edeceği nispeten daha rahattı.Progestanı hamile olduğumu öğrendiğimden beri kullanıyorum günde bir kez 200 mg. Siz nasıl kullanıyorsunuz ve kullanırken de oluyor mu bu akıntı?
Sebebi ne bilmiyorum ama ilerki haftalarımızda bicogumuz yasayacagız en azından belirtiler öyle diyorBenim uyurken ağzımın içinin suyla dolması olayı hamile değilken dr vardı. Hamilelikte mide asidi iyice arttı demek ki, çoğaldı.
Evet vajinadan geri çıkıyor dediler ben de öyle denemedim o yüzden. Uyumadan önce içip yüksek bir yastıkla uyuyunca çok dokunmuyor bana, midem yandıkça da bir kaç yudum soğuk süt içiyorum yatıştırıyor.Ben gunde 3 defa 100 mg kullaniyorum ama 100 luk bulamadimdiye 200 luk aldım sabah akşam içiyorum ama çok sersemletti serhos gibi yaptı. Vajinal de almak istemiyorum. Tup bebek tedavisinde öyle kullanmistim ilaç eridikten sonra o fena akıntı yapıyor. Her türlü zor. Ama 200mg olanı bırakıp 100 mg ya devam edeceği nispeten daha rahattı.
Kalkıp ağzımı çalkalayıp su içiyorum, susamış oluyorum aynı zamanda. Midem yanmaya devam ediyorsa bir yudum da süt içip yatıyorum. Ama yastığımı yükselttiğimden beri sorun yaşamıyorum. Yediklerime de dikkat ediyorum tabi, baharat kullanmıyorum, tatlı tuzlu karıştırmıyorum, tatlı hiç yemiyorum desem yeridir.Sebebi ne bilmiyorum ama ilerki haftalarımızda bicogumuz yasayacagız en azından belirtiler öyle diyor
sende ki zaten mevcutta oldugu icin artmıs demekki yanında tükürme kovasımı tutsan :/
Bende günde 3 defa ağızdan kullanıyorum.. Benimde 200ml. Progestanı artırmalısınız demekki yeterli gelmiyor fakat doktorunuza danışınız..Progestanı hamile olduğumu öğrendiğimden beri kullanıyorum günde bir kez 200 mg. Siz nasıl kullanıyorsunuz ve kullanırken de oluyor mu bu akıntı?
Evet doktoru arayıp soracağız. Teşekkürler.Bende günde 3 defa ağızdan kullanıyorum.. Benimde 200ml. Progestanı artırmalısınız demekki yeterli gelmiyor fakat doktorunuza danışınız..
Rica ederim.. Allah yardımcımız olsun..Evet doktoru arayıp soracağız. Teşekkürler.
Aksam özellikle belirli saatten sonra meyve bile yeme derim mevsim meyveleri hep asidikKalkıp ağzımı çalkalayıp su içiyorum, susamış oluyorum aynı zamanda. Midem yanmaya devam ediyorsa bir yudum da süt içip yatıyorum. Ama yastığımı yükselttiğimden beri sorun yaşamıyorum. Yediklerime de dikkat ediyorum tabi, baharat kullanmıyorum, tatlı tuzlu karıştırmıyorum, tatlı hiç yemiyorum desem yeridir.
İnşallab sağlıkla kucağına alırsın canım, inşallah hepimiz alırız. Benim ilk gebeliğim, 1 yıldır uğraşıyordum. 6+5'teyim.İlk hamileliğimde 9. Haftada sonlandı 6. Haftadan sonra kalbi durmuş zorunlu kürtaj oldum ve şimdi tekrar hamileyim 4+4 de vajinal olarak kese 0,49 cm göründü 10 gun sonra gel dedi Dr folattronun yanında bebe aspirini içiyorum 6+1 oldu bugün yarın dr kontrolü var inşallah bir sıkıntı yoktur hep aklımda hiç çıkmıyor benim için de dualarınızı eksik etmeyin Allah rızası için insallah kalp atışını duyariz
Canim inşallah kucagina alirsin. pozitif düşün.İlk hamileliğimde 9. Haftada sonlandı 6. Haftadan sonra kalbi durmuş zorunlu kürtaj oldum ve şimdi tekrar hamileyim 4+4 de vajinal olarak kese 0,49 cm göründü 10 gun sonra gel dedi Dr folattronun yanında bebe aspirini içiyorum 6+1 oldu bugün yarın dr kontrolü var inşallah bir sıkıntı yoktur hep aklımda hiç çıkmıyor benim için de dualarınızı eksik etmeyin Allah rızası için insallah kalp atışını duyariz