• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medicallerde reflü yastığı diye geçer tavsiye ederim
VS3-275.jpg
Ben de gördüm bunu, bebekleri de yatırıyorlar sanırım bunda. Teşekkür ederim denemeyi düşünüyorum.

Hafif kahverengimsi akıntısı olan var mı kızlar? Bende iki gündür var çok hafif. Doktor randevuma da iki hafta var, endişelendim.

Progestanı hamile olduğumu öğrendiğimden beri kullanıyorum günde bir kez 200 mg. Siz nasıl kullanıyorsunuz ve kullanırken de oluyor mu bu akıntı?
Ben gunde 3 defa 100 mg kullaniyorum ama 100 luk bulamadimdiye 200 luk aldım sabah akşam içiyorum ama çok sersemletti serhos gibi yaptı. Vajinal de almak istemiyorum. Tup bebek tedavisinde öyle kullanmistim ilaç eridikten sonra o fena akıntı yapıyor. Her türlü zor. Ama 200mg olanı bırakıp 100 mg ya devam edeceği nispeten daha rahattı.

Benim uyurken ağzımın içinin suyla dolması olayı hamile değilken dr vardı. Hamilelikte mide asidi iyice arttı demek ki, çoğaldı.
Sebebi ne bilmiyorum ama ilerki haftalarımızda bicogumuz yasayacagız en azından belirtiler öyle diyor
sende ki zaten mevcutta oldugu icin artmıs demekki yanında tükürme kovasımı tutsan :/

Ben gunde 3 defa 100 mg kullaniyorum ama 100 luk bulamadimdiye 200 luk aldım sabah akşam içiyorum ama çok sersemletti serhos gibi yaptı. Vajinal de almak istemiyorum. Tup bebek tedavisinde öyle kullanmistim ilaç eridikten sonra o fena akıntı yapıyor. Her türlü zor. Ama 200mg olanı bırakıp 100 mg ya devam edeceği nispeten daha rahattı.
Evet vajinadan geri çıkıyor dediler ben de öyle denemedim o yüzden. Uyumadan önce içip yüksek bir yastıkla uyuyunca çok dokunmuyor bana, midem yandıkça da bir kaç yudum soğuk süt içiyorum yatıştırıyor.

Sebebi ne bilmiyorum ama ilerki haftalarımızda bicogumuz yasayacagız en azından belirtiler öyle diyor
sende ki zaten mevcutta oldugu icin artmıs demekki yanında tükürme kovasımı tutsan :/
Kalkıp ağzımı çalkalayıp su içiyorum, susamış oluyorum aynı zamanda. Midem yanmaya devam ediyorsa bir yudum da süt içip yatıyorum. Ama yastığımı yükselttiğimden beri sorun yaşamıyorum. Yediklerime de dikkat ediyorum tabi, baharat kullanmıyorum, tatlı tuzlu karıştırmıyorum, tatlı hiç yemiyorum desem yeridir.

Progestanı hamile olduğumu öğrendiğimden beri kullanıyorum günde bir kez 200 mg. Siz nasıl kullanıyorsunuz ve kullanırken de oluyor mu bu akıntı?
Bende günde 3 defa ağızdan kullanıyorum.. Benimde 200ml. Progestanı artırmalısınız demekki yeterli gelmiyor fakat doktorunuza danışınız..

H honey bunch eskiden yanımda bir kap bulunduruyordum ikide bir kalkmaktansa ama şimdi kalkıp ağzımı çalkalıyorum, mideden gelen asitli su dişlere zarar veriyormuş çünkü.

Kalkıp ağzımı çalkalayıp su içiyorum, susamış oluyorum aynı zamanda. Midem yanmaya devam ediyorsa bir yudum da süt içip yatıyorum. Ama yastığımı yükselttiğimden beri sorun yaşamıyorum. Yediklerime de dikkat ediyorum tabi, baharat kullanmıyorum, tatlı tuzlu karıştırmıyorum, tatlı hiç yemiyorum desem yeridir.
Aksam özellikle belirli saatten sonra meyve bile yeme derim mevsim meyveleri hep asidik

Ben beslenmemi oturtamadim daha. Tatlı da yiyorum,tuzlu da börek te. Ama gereksiz kolori almamaliyim. 76.7 hayattan soğuttu resmen.
Hergün yumurta yemeye çalışıyorum. Meyve mutlaka yiyorum, ayran şeklinde yoğurt tuketiyorum. Fakat tatlı görünce dayanamayıp onu da yiyorum. Tatlı olayı sıkıntı.

İlk hamileliğimde 9. Haftada sonlandı 6. Haftadan sonra kalbi durmuş zorunlu kürtaj oldum ve şimdi tekrar hamileyim 4+4 de vajinal olarak kese 0,49 cm göründü 10 gun sonra gel dedi Dr folattronun yanında bebe aspirini içiyorum 6+1 oldu bugün yarın dr kontrolü var inşallah bir sıkıntı yoktur hep aklımda hiç çıkmıyor benim için de dualarınızı eksik etmeyin Allah rızası için insallah kalp atışını duyariz ❤️

arkadaşlar bana bir akıl verin... son adet tarihim 1 aralık normalde 8 haftalık olması gerekirken bugün ultrasonda 6 haftalık çıktı ve 192 mm geç döllenme muhtemelen dedi doktor....vajinal ultrasonla baktı ve bu haftada kalp atışı vajinalde duymam lazımdı dedi...perşembe tekrar bakalım duyamazsak kürtaj dedibeklemelimiyim ...başka doktoramı gitmeliyim...8. haftada kalp atışı duyanlar kürtaj kapısından dönenler olmuş....ne yapmalıyım çok üzgün ve karışığım

İlk hamileliğimde 9. Haftada sonlandı 6. Haftadan sonra kalbi durmuş zorunlu kürtaj oldum ve şimdi tekrar hamileyim 4+4 de vajinal olarak kese 0,49 cm göründü 10 gun sonra gel dedi Dr folattronun yanında bebe aspirini içiyorum 6+1 oldu bugün yarın dr kontrolü var inşallah bir sıkıntı yoktur hep aklımda hiç çıkmıyor benim için de dualarınızı eksik etmeyin Allah rızası için insallah kalp atışını duyariz ❤️
İnşallab sağlıkla kucağına alırsın canım, inşallah hepimiz alırız. Benim ilk gebeliğim, 1 yıldır uğraşıyordum. 6+5'teyim.

Canim inşallah kucagina alirsin. pozitif düşün.

Back