- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Gösterirse cinsiyetini bile ögrenicez inşallah :)aynen canım bende önce yaptırıcam sonuçları götürücem sonra. ablama da sordum ben, acelesi yok onların dedi bakıp eksiğini o zaman da verse olur dedi. ayy 2. kontrol ilkinden daha heyecanlı randevuyu iple cekiyorummçünkü net görebilicez insallah, gittiğimizde minicikti
Yok özel sigortam var hastanemde yaptırırım o sorun değil ama ne zaman bakcak niye önceden istemedi ona takılmıştım :)Sende sağlık ocağına git yaptır ne tahlil yapılıyorsa için rahat olur
Canim coraspin aslabeyin kanamasi yapmazmis benimde 3 kimyasal 2 dusugum 1 de dis gebeligim var dr hem cleaxne hemde coraspin kullan dedi bende direk beyin kanamasi gecirirsem die sordum dr.cvbi bu sulandiricalarla beyin kanamasi gecirirsen bir ilk olursun dedi yani hic bi zarari yokmus ayrica genetik testte kan pihlasmasida cikmamisti onlem amacli verdiKızlar size bişey soracam, daha önce bir kimyasal gebelik birde boş gebelik oldu. Bundan önceki hamileliklerimde coraspin kullandım, bundada verdi doktor. İlk gün attım sabah kadar çok başım ağrıdı, sabahda çok kötü devam etti üsküfra ettim bir sefer. Sonra ertesi gün yine attım ogünde başım ağrıdı bigün önceki kadar değildi ama. Acaba beyin kanaması falan mı yaptıki öyle olsa şimdiye belli olur muydu. Valla dünle bugün korkudan atmadım, bi akıl verin ne yapayım. Doktorum devlette arayıp da soramam, çok korkuyorum beyne zarar verdi mi diye
Ay yapma yakızlar mide bulantısı uykumdan uyandırdı. yani gebelikte olan sabah, akşam, gün içerisinde olmaz mı? bu uykumdan uyandırdı ya. ama afadersiniz ishal olmuşum sanırım benimki hastalıkgözlerimden yaş geldi parmak atmaktan istifra da edemedim of bu ne bicim bisey böyle
Erkek çıktı kuzum
Cnm hayırlı olsun teste göre gebesinArkadaşlar bende en son 15 Aralık'ta adet oldum ve bidaha olmadım normalde de pkodan dolayı düzensiz adetim bunlar yaptığım testler Perşembe akşamı kan verdim ama aksilikler den gidip sonucu alamadım yarın gidip sonucu ögrenicem nasipse sizce testlere göre varmıdır
yeni yeni geçti çok şükür. şimdi tuzlu hafif şeyler yicem tekrarlamasınAy yapma ya
Bende bazen sabahları boş boş ögürmekten aglıyorum resmen de hic parmak sokmuyorum o daha kötü yapar gibi geliyor
kanama bebeği etkilemez demiş, rahat ol canım. olacağına varır zaten. sen şu dönemleri stressiz geçirmeye bak insallah bebegin seninle kalırKızlar günaydın herkese . Cumartesi doktora gittim 6+6 olmam gerekirken 5+5 dedi doktor geç döllenmiş olabilir dedi. İçimde bir de kanama gördü bebeği etkileyecek yerde değil ama her ihtimale karşı progeston yazıyorum dedi. 15 gün snra gelin kalp atışı dinleteyim dedi ama üzüldüm açıkçası
2 gündür progeston içiyorum ama yolda yürüyemeyecek hale geliyorum , kafam güzel oluyor en son alkol kullandığımda böyle hissetmiştim bir de mide bulantısı yapıyor hemen uyuyup kalıyorum. Çalıştığım için sabahları içmem mümkün değil sadece yatarken alıcam , inşallah bebişimi kaybetmem
Canım doktor demiş bebeği etkileyecek yerde değil diye sen sıkma canını. Progestan ı da fitil olarak kullan istersen yan etkisi az oluyorKızlar günaydın herkese . Cumartesi doktora gittim 6+6 olmam gerekirken 5+5 dedi doktor geç döllenmiş olabilir dedi. İçimde bir de kanama gördü bebeği etkileyecek yerde değil ama her ihtimale karşı progeston yazıyorum dedi. 15 gün snra gelin kalp atışı dinleteyim dedi ama üzüldüm açıkçası
2 gündür progeston içiyorum ama yolda yürüyemeyecek hale geliyorum , kafam güzel oluyor en son alkol kullandığımda böyle hissetmiştim bir de mide bulantısı yapıyor hemen uyuyup kalıyorum. Çalıştığım için sabahları içmem mümkün değil sadece yatarken alıcam , inşallah bebişimi kaybetmem
kanama bebeği etkilemez demiş, rahat ol canım. olacağına varır zaten. sen şu dönemleri stressiz geçirmeye bak insallah bebegin seninle kalır
öyle yapayım o zaman kontrole gidince söyleyeyim , bu hapı gerçekten çok kötü ya , günlük yaşantımı bir an da etkilediCanım doktor demiş bebeği etkileyecek yerde değil diye sen sıkma canını. Progestan ı da fitil olarak kullan istersen yan etkisi az oluyor
e sende 10. gün git tekrar. bidaha baksın muayene ücreti ödeme. memnun değilsen de sonra değiştir doktorunu. bu haftalarda tam karar verebilsek doktor hakkında bizim için avantaj olurinşallah yaaa . Aslında doktorlara da güvenemiyorum ben kalp atışını da duyabilmek için bekledim , özel olduğu için 15 gün snra bir daha çağırması ücret ödeyelim diye düşünmüyor değilim açıkçası , bnde özel hastanede çalıştım neler neler dönüyor. Çünkü ben kasımda sonundaki yumurtlamamda hamile kaldım üstüne regli gördüm o 2 haftayı saymıyorum 7+1 olmam gerekiyor ama doktora göre 6+0 bugün itibari ile... Bilmiyorum kafam karıştı o kadar iğrenç doktorlarla karşılaştım ki sanırım güvenimi kırmışlar.
Canım benim doktorum dedi ki ben oral yolla alımını önermiyorum anneler ayağa kalkamıyor ya da tuvaletten çıkamıyor mide bulantısı baş dönmesinden dedi. Ben o yüzden fitil şeklinde kullanıyorum onun da dezavantajı fazla akıntı yapıyor ama mide bulantısından iyidiröyle yapayım o zaman kontrole gidince söyleyeyim , bu hapı gerçekten çok kötü ya , günlük yaşantımı bir an da etkiledi
Kötü düşünmüyoruz hayırKızlar günaydın herkese . Cumartesi doktora gittim 6+6 olmam gerekirken 5+5 dedi doktor geç döllenmiş olabilir dedi. İçimde bir de kanama gördü bebeği etkileyecek yerde değil ama her ihtimale karşı progeston yazıyorum dedi. 15 gün snra gelin kalp atışı dinleteyim dedi ama üzüldüm açıkçası
Doğru diyorsun bir bakayım bakalım doktora , aslında vaktim olsa devlet hastanesindeki doktoruma giderdim , mükemmel bir doktor kendisi fakat işyerinde iizin problemim vare sende 10. gün git tekrar. bidaha baksın muayene ücreti ödeme. memnun değilsen de sonra değiştir doktorunu. bu haftalarda tam karar verebilsek doktor hakkında bizim için avantaj olur
evet mide bulantısı , ağız tadı bozukluğu çok kötü . Dün evi elektrikli süpürgeye tutuyorum ama ayakta zor duruyorum ayaklarım birbirine dolanıyor , düz yolda yürü deseler yürüyemem , eşim bişi diyo saf saf yüzüne bakıyorum , gittim uyudum 2 saat snra normale döndüm biraz . İşyerinde böyle olsam kovarlar anındaCanım benim doktorum dedi ki ben oral yolla alımını önermiyorum anneler ayağa kalkamıyor ya da tuvaletten çıkamıyor mide bulantısı baş dönmesinden dedi. Ben o yüzden fitil şeklinde kullanıyorum onun da dezavantajı fazla akıntı yapıyor ama mide bulantısından iyidir
15 gün sonra gel demiş yani 10. gün gitsen kimse sana niye geldin diyemez merak ettim aklıma takıldı dersin. gerçekten sanki ücret için yapmış gibi oluyor. bundan önce yumurta takibi için gittiğim doktor da özeldeydi 10. gün gel bidaha ücret ödeme dedi meselaDoğru diyorsun bir bakayım bakalım doktora , aslında vaktim olsa devlet hastanesindeki doktoruma giderdim , mükemmel bir doktor kendisi fakat işyerinde iizin problemim var
Canim sakin ol ve iyi dus7n iyi olsun. Malesef progestan öyle yapıyor ama bir süre sonra alışıyor bunyen. Başka çaresi de yok progestandan başka.o neenle kullanmaya çalışKızlar günaydın herkese . Cumartesi doktora gittim 6+6 olmam gerekirken 5+5 dedi doktor geç döllenmiş olabilir dedi. İçimde bir de kanama gördü bebeği etkileyecek yerde değil ama her ihtimale karşı progeston yazıyorum dedi. 15 gün snra gelin kalp atışı dinleteyim dedi ama üzüldüm açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?