Öyle valla canım . Benm evlenmeden önce büyük tuvaletimi yaparken çok fazla kasık ağrısı çekiyordum ama dayanılmaz bir ağzı , gazım gelsin yine aynı ağrılar oluşuyordu. Acı çekmekten artık istifra ediyordum. Özelde bir doktora gittim kasık fıtığı acil ameliyat dedi, devlete gittim senin hiç bişeyin yok dedi.Böbrek tarafımı elimle tutup anne benim buramda bişey var benim içimi sıkıyor derdim. Doktor doktor gezerken sonunda kist bulundu. Tabi bulunduğunda 12 cm e ulaşmış vs . ee üzerinden zman geçti vs... Ameliyat oldum , snra tedavi görüyorum , o ay tedavim bitmişti iğne yapmayacaktı , kendi doktorum yoktu yerinde birlikte çalıştığı doktor vardı ona güvendim girdim kontrole , kistin oluşmuş dedi iğneyi al gel yapalım dedi, snra kndi doktoruma gittim öğrendimki bişeyim yokmuş ve arkadaşının yaptıklarını söyleyince nutku tutuldu , benden başka kimseye gitme dedi doktor düşün yani ama allah bin kere razı olsun , onun yerine başkası olsaydı yumurtalığımın birini alacaklardı. Doktor o kadar önemli ki...