• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaar bugün ikiz oldugunu ögrendim heyecani atamadim hala ama eminde olamiyorum baska doktora gitmeden var mi ikiz bekleyen. 7+2 de bisey dememisti kendi doktorum. 8. Haftada baska doktor ikiz dedi. Dogrudur degilmi
Benim 6+2 de tek bebek gördük, çift olsalar görünürdü sanırım :) Hayırlısı olsun.

Merhaba kızlar benimde kafam çok karışık
Yumurtlamadan 9 gün sonra hcg 16.0 çıktı doktor gebelik var ama tam emin değiliz dedi. 2 gün sonra tekrar verdim 48 oldu yine düşük gibi dedi ama internettede genelde o değerlerdeymiş 1 gün sonra tekrar verdim 24 saat sonra 70.16 olmuş adetime daha 2 gün var kimyasal gebelik mi değil mi anladım doktorlarda tam net birşey demiyor
Bana da normal geldi canim içini ferah tut insaallah hayirla güzel haberi alırsın

Yumurtlamadan 9 gün sonra hcg 16.0 çıktı doktor gebelik var ama tam emin değiliz dedi. 2 gün sonra tekrar verdim 48 oldu yine düşük gibi dedi ama internettede genelde o değerlerdeymiş 1 gün sonra tekrar verdim 24 saat sonra 70.16 olmuş adetime daha 2 gün var kimyasal gebelik mi değil mi anladım doktorlarda tam net birşey demiyor
Canım merhaba benim de bu şekilde ilerledi yani adetten 4 gun once baktığımda 15ti değerim sonra 2 gün sonra yaptırdığımda 64 olmuştu. Benim doktorum da adete 4 gun var değerim 15 dediğimde sevinme hemen demişti ama artti hep değer. Bu erken öğrenmeden kaynaklı bi durum bence artış güzel yeni başlamış bi hamileligin var. Istiyosan Allah gönlüne göre versin inşallah:)

Canım merhaba benim de bu şekilde ilerledi yani adetten 4 gun once baktığımda 15ti değerim sonra 2 gün sonra yaptırdığımda 64 olmuştu. Benim doktorum da adete 4 gun var değerim 15 dediğimde sevinme hemen demişti ama artti hep değer. Bu erken öğrenmeden kaynaklı bi durum bence artış güzel yeni başlamış bi hamileligin var. Istiyosan Allah gönlüne göre versin inşallah:)
İçim rahatladı biraz ya çok sağolun ☺️

Adetime 2 gün kala 98 'di benim de canım. Keseyi görmeden hiçbir doktor tıbbi olarak gebelik demiyor içini fetal tut inşallah yükselir

Kızceler sorum var yine
Doktor bissürü tahlil istedi ama randevuyu teee bir ay sonraya verdi
Tahlilleri mail ile yolla veya haftaya getirde demedi
Gerci ben hastayım benim özelimde tahliller su asamada cokta saglıklı sonuc vermeyecek ama
Sizde durum nasıl ilerledi
Birde tahlil sonuclarına göre ek vitaminlere baslanılacak dedi yanlıs anlamıyorsam
3ay bitene kadar folat devam sonra bidünya vitamin ismi saymıstı size herhangi bir suasamada vitamin ekstra verdi mi ?

Duyarsızınız canım inşallah. Progestanı bana doktor kanamam olmadığı halde verdi öğrendiğimden beri kullanıyorum. Bu sabah bende de hafif kahverengilik oldu devamı gelmedi, 7. haftadayım korkuyor insan. Son adet tarihime göre ultrason görüntüsü iki hafta daha küçük. Doktor önemli değil geç döllenmedir dedi, inşallah öyledir, adet döngüm 35-36 gündü ve yumurtalamam geç oluyordu.
Ins sağlıkla kucaklarız bebislerimizi

Kızceler sorum var yine
Gerci ben hastayım benim özelimde tahliller su asamada cokta saglıklı sonuc vermeyecek ama
Birde tahlil sonuclarına göre ek vitaminlere baslanılacak dedi yanlıs anlamıyorsam
3ay bitene kadar folat devam sonra bidünya vitamin ismi saymıstı size herhangi bir suasamada vitamin ekstra verdi mi ?
Canım benim de 8.hafta kontrolüm var doktorum o zamana kadar git sağlık ocağına gebelik kaydı açtır onlar gerekli tüm tahlilleri yapar onları gelirken getir dedi

Kızceler sorum var yine
Bir ay sonra randevuyu anlayamadım haftanda çok erken değil aslında☹️ Benim 6+1 de verdi tahlilleri 15 gün sonrasındaki randevuda baktı ama onlar öncesinde elevit, folic ve balık yağı vermişti zaten. Kan sonuçlarından sonra ek birşey vermedi sonuçlar normaldi

Amin, hepimiz inşallah.
Ben de Canım iki kere tüp bebek tedavisi oldum ama negatif bir kere normal yolla gebelik oldu kalbi durdu şimdi yine normal yolla gebe kaldım haftasına göre geç ilerliyor bu da bitebilir yani doktorlar zaten normal yolla gebeliklerime de şok oluyor bakalım kısmet

Kızceler sorum var yine
Canim ben de 1 ay sonra gidecegim. Tahlilleri ozeldeki doktoruma gitmeden devlet hastanesideki doktor yapmıştı onlari gosterdim testlerim normal çıktı. Dolu asit ve progestan kullaniyorum. Progestan yaşın dolayısıyla risk grubundasin ondan veriyorum dedi.
Senin hastalığın iyilesince yaptir tahlillerini ve muayeneye giderken gotur. Acelesi olmuyor tahlillerin. Ilk gebeligimde vitamin vermişti ama şimdi vermedi. Muhtemelen 1 ay sonraki randevu da verir.

Kızlar size bişey soracam, daha önce bir kimyasal gebelik birde boş gebelik oldu. Bundan önceki hamileliklerimde coraspin kullandım, bundada verdi doktor. İlk gün attım sabah kadar çok başım ağrıdı, sabahda çok kötü devam etti üsküfra ettim bir sefer. Sonra ertesi gün yine attım ogünde başım ağrıdı bigün önceki kadar değildi ama. Acaba beyin kanaması falan mı yaptıki öyle olsa şimdiye belli olur muydu. Valla dünle bugün korkudan atmadım, bi akıl verin ne yapayım. Doktorum devlette arayıp da soramam, çok korkuyorum beyne zarar verdi mi diye

Back