- 28 Ocak 2018
- 3.527
- 5.363
- 88
- 41
Cami bebeğin crl denilen baş popo arası olcumune göre söylemiştir doktorum haftasını.inşallah yaaa . Aslında doktorlara da güvenemiyorum ben kalp atışını da duyabilmek için bekledim , özel olduğu için 15 gün snra bir daha çağırması ücret ödeyelim diye düşünmüyor değilim açıkçası , bnde özel hastanede çalıştım neler neler dönüyor. Çünkü ben kasımda sonundaki yumurtlamamda hamile kaldım üstüne regli gördüm o 2 haftayı saymıyorum 7+1 olmam gerekiyor ama doktora göre 6+0 bugün itibari ile... Bilmiyorum kafam karıştı o kadar iğrenç doktorlarla karşılaştım ki sanırım güvenimi kırmışlar.
Canim haftasını ultrason görüntüsüne göre hesaplayip söylemiştir. Tam döllenme gününü malesef kimse bilemiyor.inşallah yaaa . Aslında doktorlara da güvenemiyorum ben kalp atışını da duyabilmek için bekledim , özel olduğu için 15 gün snra bir daha çağırması ücret ödeyelim diye düşünmüyor değilim açıkçası , bnde özel hastanede çalıştım neler neler dönüyor. Çünkü ben kasımda sonundaki yumurtlamamda hamile kaldım üstüne regli gördüm o 2 haftayı saymıyorum 7+1 olmam gerekiyor ama doktora göre 6+0 bugün itibari ile... Bilmiyorum kafam karıştı o kadar iğrenç doktorlarla karşılaştım ki sanırım güvenimi kırmışlar.
Beni de doktorum 15 gün sonra çağırmıştı ilk kontrolden sonra. Senin kanama alanın da varmış doktoruna güven derim. Ama için rahatlasin diye baska doktora da gidebilirsin.
En iyisi tek doktorla devam etmek.