Canim ilacı icmedigin günde başağrısı oldu mu.kusman acaba gebelikten olabilir mi. Hastanede ise doktorun gidip danis bence. Ama beyin hasarı ve kanaması hiç sanmıyorum.

Çok geçmiş olsun baş ağrısı genelde oluyor hormonal olarak ama dayanılmayacak baş ağrılarında bence doktorunun haberi olsun ama iki gün kullanmamışsın eğer öyle bi kanama olsaydı ağrın kesilmeden devam ederdi galiba

Canım beyin kanaması çok ciddi bir durum öyle birşey olmaz bence. Ama aspirin kullanımı doktordan doktora değişiyor mesela benim doktorum hamile kalır kalmaz aspirini bırakman ve iğneye başlaman lazım demişti o şekilde yaptık. Sebebini bilmiyorum

Canim ilacı icmedigin günde başağrısı oldu mu.kusman acaba gebelikten olabilir mi. Hastanede ise doktorun gidip danis bence. Ama beyin hasarı ve kanaması hiç sanmıyorum.

Canım migren hastasıyım ondan mı oldu ilaçtan mı anlamadım. Bugün çok çok hafifdi

Demi iyice şiddetlendi, parolla hafifliyordu

Kullanmayacam bende ya, zaten aspirinden sonra kahverengi akıntı gelmişti

8. Haftadan sonra bir ay sonraya randevu veriyorlar bi sorun yoksa
12. Hafta gidip bebegin cinsiyetini boyutunu vs görüyorsun
Ama 6.haftamda al bunları yap 8.haftada getir demedi
Bana bitek folice devam dedi 3.aydan sonra baska seylere baslayacagız dedi ama tahliller aklımı karıstırdı hangi ara götürcemde bakıcakta baslayacagız yeni vitaminlere bilemedim

Progestan bana hic vermediler direk folikle basladım ama 8.haftamdaki randevuma tahlilleri yapıp gitmem gerekiyordu anladıgım kadarıyla hic öyle yönetmedi
12. Haftada randevum var o zaman giderken götürcem yanımda mecbur da umarım eksigim gedigim yoktur korktum simdi :/

Oh süper rahatlattın aradıgım cevap :) bende subat 23te gidicem nasipse o zaman götürürüm yanımda
Gitmeye yakın yaptırayım hatta daha iyi olur
aynen canım bende önce yaptırıcam sonuçları götürücem sonra. ablama da sordum ben, acelesi yok onların dedi bakıp eksiğini o zaman da verse olur dedi. ayy 2. kontrol ilkinden daha heyecanlı randevuyu iple cekiyorumm çünkü net görebilicez insallah, gittiğimizde minicikti

İnşallah bu defa kucağına alırsın canım. Benim de geç ilerliyor ama doktor sorun etmedi o açığı kapatabilir dedi, geç yumurtlamışsındır dedi, doktor rahat ama ben değilim. Hakkımızda hayırlısı. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın.

Amin inşaallah

Arkadaşlar bende en son 15 Aralık'ta adet oldum ve bidaha olmadım normalde de pkodan dolayı düzensiz adetim bunlar yaptığım testler Perşembe akşamı kan verdim ama aksilikler den gidip sonucu alamadım yarın gidip sonucu ögrenicem nasipse sizce testlere göre varmıdır

Eklentiler

• PicsArt_01-26-02.30.52.jpg
    100,5 KB · Görüntüleme: 46
  • PicsArt_01-26-02.30.02.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20190126_014014_6.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 46
çizgi niye o kadar yakın anlamadım. ama eğer test bozuk değilse hamile gibisin :)

kızlar mide bulantısı uykumdan uyandırdı. yani gebelikte olan sabah, akşam, gün içerisinde olmaz mı? bu uykumdan uyandırdı ya. ama afadersiniz ishal olmuşum sanırım benimki hastalık gözlerimden yaş geldi parmak atmaktan istifra da edemedim of bu ne bicim bisey böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…