Canim ilacı icmedigin günde başağrısı oldu mu.kusman acaba gebelikten olabilir mi. Hastanede ise doktorun gidip danis bence. Ama beyin hasarı ve kanaması hiç sanmıyorum.Kızlar size bişey soracam, daha önce bir kimyasal gebelik birde boş gebelik oldu. Bundan önceki hamileliklerimde coraspin kullandım, bundada verdi doktor. İlk gün attım sabah kadar çok başım ağrıdı, sabahda çok kötü devam etti üsküfra ettim bir sefer. Sonra ertesi gün yine attım ogünde başım ağrıdı bigün önceki kadar değildi ama. Acaba beyin kanaması falan mı yaptıki öyle olsa şimdiye belli olur muydu. Valla dünle bugün korkudan atmadım, bi akıl verin ne yapayım. Doktorum devlette arayıp da soramam, çok korkuyorum beyne zarar verdi mi diye
Çok geçmiş olsun baş ağrısı genelde oluyor hormonal olarak ama dayanılmayacak baş ağrılarında bence doktorunun haberi olsun ama iki gün kullanmamışsın eğer öyle bi kanama olsaydı ağrın kesilmeden devam ederdi galibaKızlar size bişey soracam, daha önce bir kimyasal gebelik birde boş gebelik oldu. Bundan önceki hamileliklerimde coraspin kullandım, bundada verdi doktor. İlk gün attım sabah kadar çok başım ağrıdı, sabahda çok kötü devam etti üsküfra ettim bir sefer. Sonra ertesi gün yine attım ogünde başım ağrıdı bigün önceki kadar değildi ama. Acaba beyin kanaması falan mı yaptıki öyle olsa şimdiye belli olur muydu. Valla dünle bugün korkudan atmadım, bi akıl verin ne yapayım. Doktorum devlette arayıp da soramam, çok korkuyorum beyne zarar verdi mi diye
Canım beyin kanaması çok ciddi bir durum öyle birşey olmaz bence. Ama aspirin kullanımı doktordan doktora değişiyor mesela benim doktorum hamile kalır kalmaz aspirini bırakman ve iğneye başlaman lazım demişti o şekilde yaptık. Sebebini bilmiyorumKızlar size bişey soracam, daha önce bir kimyasal gebelik birde boş gebelik oldu. Bundan önceki hamileliklerimde coraspin kullandım, bundada verdi doktor. İlk gün attım sabah kadar çok başım ağrıdı, sabahda çok kötü devam etti üsküfra ettim bir sefer. Sonra ertesi gün yine attım ogünde başım ağrıdı bigün önceki kadar değildi ama. Acaba beyin kanaması falan mı yaptıki öyle olsa şimdiye belli olur muydu. Valla dünle bugün korkudan atmadım, bi akıl verin ne yapayım. Doktorum devlette arayıp da soramam, çok korkuyorum beyne zarar verdi mi diye
Canim ilacı icmedigin günde başağrısı oldu mu.kusman acaba gebelikten olabilir mi. Hastanede ise doktorun gidip danis bence. Ama beyin hasarı ve kanaması hiç sanmıyorum.
Demi iyice şiddetlendi, parolla hafifliyorduÇok geçmiş olsun baş ağrısı genelde oluyor hormonal olarak ama dayanılmayacak baş ağrılarında bence doktorunun haberi olsun ama iki gün kullanmamışsın eğer öyle bi kanama olsaydı ağrın kesilmeden devam ederdi galiba
Canım beyin kanaması çok ciddi bir durum öyle birşey olmaz bence. Ama aspirin kullanımı doktordan doktora değişiyor mesela benim doktorum hamile kalır kalmaz aspirini bırakman ve iğneye başlaman lazım demişti o şekilde yaptık. Sebebini bilmiyorum
Alla allaaa bana niye gecen gittigimde vermedi acabaCanım benim de 8.hafta kontrolüm var doktorum o zamana kadar git sağlık ocağına gebelik kaydı açtır onlar gerekli tüm tahlilleri yapar onları gelirken getir dedi
8. Haftadan sonra bir ay sonraya randevu veriyorlar bi sorun yoksaBir ay sonra randevuyu anlayamadım haftanda çok erken değil aslındaBenim 6+1 de verdi tahlilleri 15 gün sonrasındaki randevuda baktı ama onlar öncesinde elevit, folic ve balık yağı vermişti zaten. Kan sonuçlarından sonra ek birşey vermedi sonuçlar normaldi
bende 6+4de gittim. kan tahlillerini birdahaki ay yaptırıp getirirsin acelesi yok dedi. şubat ortasında gidicemAlla allaaa bana niye gecen gittigimde vermedi acaba
Progestan bana hic vermediler direk folikle basladım ama 8.haftamdaki randevuma tahlilleri yapıp gitmem gerekiyordu anladıgım kadarıyla hic öyle yönetmediCanim ben de 1 ay sonra gidecegim. Tahlilleri ozeldeki doktoruma gitmeden devlet hastanesideki doktor yapmıştı onlari gosterdim testlerim normal çıktı. Dolu asit ve progestan kullaniyorum. Progestan yaşın dolayısıyla risk grubundasin ondan veriyorum dedi.
Senin hastalığın iyilesince yaptir tahlillerini ve muayeneye giderken gotur. Acelesi olmuyor tahlillerin. Ilk gebeligimde vitamin vermişti ama şimdi vermedi. Muhtemelen 1 ay sonraki randevu da verir.
Oh süper rahatlattın aradıgım cevap :) bende subat 23te gidicem nasipse o zaman götürürüm yanımdabende 6+4de gittim. kan tahlillerini birdahaki ay yaptırıp getirirsin acelesi yok dedi. şubat ortasında gidicem
aynen canım bende önce yaptırıcam sonuçları götürücem sonra. ablama da sordum ben, acelesi yok onların dedi bakıp eksiğini o zaman da verse olur dedi. ayy 2. kontrol ilkinden daha heyecanlı randevuyu iple cekiyorummOh süper rahatlattın aradıgım cevap :) bende subat 23te gidicem nasipse o zaman götürürüm yanımda
Gitmeye yakın yaptırayım hatta daha iyi olur
Sende sağlık ocağına git yaptır ne tahlil yapılıyorsa için rahat olurAlla allaaa bana niye gecen gittigimde vermedi acaba
İnşallah bu defa kucağına alırsın canım. Benim de geç ilerliyor ama doktor sorun etmedi o açığı kapatabilir dedi, geç yumurtlamışsındır dedi, doktor rahat ama ben değilim. Hakkımızda hayırlısı. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın.Ben de Canım iki kere tüp bebek tedavisi oldum ama negatif bir kere normal yolla gebelik oldu kalbi durdu şimdi yine normal yolla gebe kaldım haftasına göre geç ilerliyor bu da bitebilir yani doktorlar zaten normal yolla gebeliklerime de şok oluyor bakalım kısmet
Amin inşaallahİnşallah bu defa kucağına alırsın canım. Benim de geç ilerliyor ama doktor sorun etmedi o açığı kapatabilir dedi, geç yumurtlamışsındır dedi, doktor rahat ama ben değilim. Hakkımızda hayırlısı. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın.
çizgi niye o kadar yakın anlamadım. ama eğer test bozuk değilse hamile gibisin :)Arkadaşlar bende en son 15 Aralık'ta adet oldum ve bidaha olmadım normalde de pkodan dolayı düzensiz adetim bunlar yaptığım testler Perşembe akşamı kan verdim ama aksilikler den gidip sonucu alamadım yarın gidip sonucu ögrenicem nasipse sizce testlere göre varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?