Cami bebeğin crl denilen baş popo arası olcumune göre söylemiştir doktorum haftasını.inşallah yaaa . Aslında doktorlara da güvenemiyorum ben kalp atışını da duyabilmek için bekledim , özel olduğu için 15 gün snra bir daha çağırması ücret ödeyelim diye düşünmüyor değilim açıkçası , bnde özel hastanede çalıştım neler neler dönüyor. Çünkü ben kasımda sonundaki yumurtlamamda hamile kaldım üstüne regli gördüm o 2 haftayı saymıyorum 7+1 olmam gerekiyor ama doktora göre 6+0 bugün itibari ile... Bilmiyorum kafam karıştı o kadar iğrenç doktorlarla karşılaştım ki sanırım güvenimi kırmışlar.
Canim haftasını ultrason görüntüsüne göre hesaplayip söylemiştir. Tam döllenme gününü malesef kimse bilemiyor.inşallah yaaa . Aslında doktorlara da güvenemiyorum ben kalp atışını da duyabilmek için bekledim , özel olduğu için 15 gün snra bir daha çağırması ücret ödeyelim diye düşünmüyor değilim açıkçası , bnde özel hastanede çalıştım neler neler dönüyor. Çünkü ben kasımda sonundaki yumurtlamamda hamile kaldım üstüne regli gördüm o 2 haftayı saymıyorum 7+1 olmam gerekiyor ama doktora göre 6+0 bugün itibari ile... Bilmiyorum kafam karıştı o kadar iğrenç doktorlarla karşılaştım ki sanırım güvenimi kırmışlar.
İçim rahat etmedi tekrar geldim diyim o zaman, çok teşekkür ettim hepinize.Kötü düşünmüyoruz hayır
Bence haftaya tekrar gidin 6haftadan sonra genelimiz kalp atısını gördük hem icinizde rahatlar
Günde 2 kere dedi ama malesef ben çalıştığım için akşamları kullanıcam başka çarem yok şuan içinCanim sakin ol ve iyi dus7n iyi olsun. Malesef progestan öyle yapıyor ama bir süre sonra alışıyor bunyen. Başka çaresi de yok progestandan başka.o neenle kullanmaya çalış
Tatlım bu aralar süpürge falan yapma. Uzanıp dinlen daha cok yeni. Kanaman falan olmasın sonra. Ben de süpürge yapmıştım 2 odayı ama acayip y orulmustum. Şimdi sadece yemek yapıyorum.evet mide bulantısı , ağız tadı bozukluğu çok kötü . Dün evi elektrikli süpürgeye tutuyorum ama ayakta zor duruyorum ayaklarım birbirine dolanıyor , düz yolda yürü deseler yürüyemem , eşim bişi diyo saf saf yüzüne bakıyorum , gittim uyudum 2 saat snra normale döndüm biraz . İşyerinde böyle olsam kovarlar anında
Aynen bende tek doktorla devam etmek istiyorum , bakalm bir daha gideyim doktora ona göre karar vericem .Cami bebeğin crl denilen baş popo arası olcumune göre söylemiştir doktorum haftasını.
Canim haftasını ultrason görüntüsüne göre hesaplayip söylemiştir. Tam döllenme gününü malesef kimse bilemiyor.
Beni de doktorum 15 gün sonra çağırmıştı ilk kontrolden sonra. Senin kanama alanın da varmış doktoruna güven derim. Ama için rahatlasin diye baska doktora da gidebilirsin.
En iyisi tek doktorla devam etmek.
Sende mi progestan kullanıyorsun canım ?Tatlım bu aralar süpürge falan yapma. Uzanıp dinlen daha cok yeni. Kanaman falan olmasın sonra. Ben de süpürge yapmıştım 2 odayı ama acayip y orulmustum. Şimdi sadece yemek yapıyorum.
Alla all erken dinletse ne olcakİçim rahat etmedi tekrar geldim diyim o zaman, çok teşekkür ettim hepinize.
6+5 olcak cumartesi kalbini dinletmek için haftaya gel derse değiştiririm doktorumuzaten kalbi atıyormuş bebişimin ama erken dinletmeyim demişti
10 gün sonra gel demiyorlar işte amaçları bir daha muayene ücreti ödeAlla all erken dinletse ne olcak
Sen al simdiden randevunu git valla kafalarına göre erken dinletmiyim ne demek :)
Evet ben de kullaniyorum. Tup bebek tedavilerim esnasında da verdi doktorlar. Bu gebeligimde de önlem amaçlı verdi doktor.Sende mi progestan kullanıyorsun canım ?
Oda var tabi belki randevu basına kazanıyorlardır veya prim alıyorlardır10 gün sonra gel demiyorlar işte amaçları bir daha muayene ücreti ödeözeller böyle işte... sonuçlarımı da öğrenmemiştim cumartesi diye ararsın demşti ama en iyisi gideyim ben Sağol valla canım ya içim rahatladı biraz
Bana da ilk randevumda çok büyük kesen demişti 5 haftalıktım 30mm di ama bi önemi yokmuş embriyonun boyu önemliMerhaba kızlar şimdi doktordan geldik. bugün 6+3 günlük şükür kalp atışını duyduk. ama doktor gebelik kesesi biraz büyük dedi. kafam karıştı sizde aynı şeyi yaşayanlar varmı? iyimi kötümü bilemedim..
Evet ben de kullaniyorum. Tup bebek tedavilerim esnasında da verdi doktorlar. Bu gebeligimde de önlem amaçlı verdi doktor.
Oda var tabi belki randevu basına kazanıyorlardır veya prim alıyorlardır
Benzer durumu yaşadım kalp atışını erken diye duyamamıştık 3 gün sonra bile gelmiş olsan duyardık dedi ama 15 gün sonrasına randevu verdi ben ne yaptım 9.gün gittim sende bekleme git derimKızlar günaydın herkese . Cumartesi doktora gittim 6+6 olmam gerekirken 5+5 dedi doktor geç döllenmiş olabilir dedi. İçimde bir de kanama gördü bebeği etkileyecek yerde değil ama her ihtimale karşı progeston yazıyorum dedi. 15 gün snra gelin kalp atışı dinleteyim dedi ama üzüldüm açıkçası
2 gündür progeston içiyorum ama yolda yürüyemeyecek hale geliyorum , kafam güzel oluyor en son alkol kullandığımda böyle hissetmiştim bir de mide bulantısı yapıyor hemen uyuyup kalıyorum. Çalıştığım için sabahları içmem mümkün değil sadece yatarken alıcam , inşallah bebişimi kaybetmem
Ay evet vallaAllah iyilerle karşılaştırsın
Çok sağol öyle yapayım bende , sonuçları öğrenmeye bir de kalp atışını dinlemeye geldik daha fazla bekleyemedik d,y,m doktora bir de ilaç şikayetimi söyleyimBenzer durumu yaşadım kalp atışını erken diye duyamamıştık 3 gün sonra bile gelmiş olsan duyardık dedi ama 15 gün sonrasına randevu verdi ben ne yaptım 9.gün gittim sende bekleme git derim
Beni de mide yanması uykumdan uyandırıryor, hatta daha hamile olduğumu bilmeden başlamıştı, bir gece tam beş defa kalktım, bulantıya çevirmişti.kızlar mide bulantısı uykumdan uyandırdı. yani gebelikte olan sabah, akşam, gün içerisinde olmaz mı? bu uykumdan uyandırdı ya. ama afadersiniz ishal olmuşum sanırım benimki hastalıkgözlerimden yaş geldi parmak atmaktan istifra da edemedim of bu ne bicim bisey böyle
ay gercekten cok zormus. sürekli çeken arkadaşlar Allah yardımcınız olsun. ilk defa oldu bende, birde uykuya düşkünüm şu sıralar ağlıcaktım nerdeyse uykumdan uyandırınca :) inşallah daha da olmazBeni de mide yanması uykumdan uyandırıryor, hatta daha hamile olduğumu bilmeden başlamıştı, bir gece tam beş defa kalktım, bulantıya çevirmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?