Cami bebeğin crl denilen baş popo arası olcumune göre söylemiştir doktorum haftasını.
Canim haftasını ultrason görüntüsüne göre hesaplayip söylemiştir. Tam döllenme gününü malesef kimse bilemiyor.
Beni de doktorum 15 gün sonra çağırmıştı ilk kontrolden sonra. Senin kanama alanın da varmış doktoruna güven derim. Ama için rahatlasin diye baska doktora da gidebilirsin.
En iyisi tek doktorla devam etmek.

Kötü düşünmüyoruz hayır
Bence haftaya tekrar gidin 6haftadan sonra genelimiz kalp atısını gördük hem icinizde rahatlar
İçim rahat etmedi tekrar geldim diyim o zaman, çok teşekkür ettim hepinize.
6+5 olcak cumartesi kalbini dinletmek için haftaya gel derse değiştiririm doktorumu zaten kalbi atıyormuş bebişimin ama erken dinletmeyim demişti

Canim sakin ol ve iyi dus7n iyi olsun. Malesef progestan öyle yapıyor ama bir süre sonra alışıyor bunyen. Başka çaresi de yok progestandan başka.o neenle kullanmaya çalış
Günde 2 kere dedi ama malesef ben çalıştığım için akşamları kullanıcam başka çarem yok şuan için

Tatlım bu aralar süpürge falan yapma. Uzanıp dinlen daha cok yeni. Kanaman falan olmasın sonra. Ben de süpürge yapmıştım 2 odayı ama acayip y orulmustum. Şimdi sadece yemek yapıyorum.

Aynen bende tek doktorla devam etmek istiyorum , bakalm bir daha gideyim doktora ona göre karar vericem .

Tatlım bu aralar süpürge falan yapma. Uzanıp dinlen daha cok yeni. Kanaman falan olmasın sonra. Ben de süpürge yapmıştım 2 odayı ama acayip y orulmustum. Şimdi sadece yemek yapıyorum.
Sende mi progestan kullanıyorsun canım ?

Alla all erken dinletse ne olcak
Sen al simdiden randevunu git valla kafalarına göre erken dinletmiyim ne demek :)

Alla all erken dinletse ne olcak
Sen al simdiden randevunu git valla kafalarına göre erken dinletmiyim ne demek :)
10 gün sonra gel demiyorlar işte amaçları bir daha muayene ücreti öde özeller böyle işte... sonuçlarımı da öğrenmemiştim cumartesi diye ararsın demşti ama en iyisi gideyim ben Sağol valla canım ya içim rahatladı biraz

Merhaba kızlar şimdi doktordan geldik. bugün 6+3 günlük şükür kalp atışını duyduk. ama doktor gebelik kesesi biraz büyük dedi. kafam karıştı sizde aynı şeyi yaşayanlar varmı? iyimi kötümü bilemedim..

Oda var tabi belki randevu basına kazanıyorlardır veya prim alıyorlardır

Bana da ilk randevumda çok büyük kesen demişti 5 haftalıktım 30mm di ama bi önemi yokmuş embriyonun boyu önemli

Benzer durumu yaşadım kalp atışını erken diye duyamamıştık 3 gün sonra bile gelmiş olsan duyardık dedi ama 15 gün sonrasına randevu verdi ben ne yaptım 9.gün gittim sende bekleme git derim

Allah iyilerle karşılaştırsın
Ay evet valla
Bende cok arastırdım iyi bir doktor oldugunu duydum ama her doktorun gercekten yogurt yiyişi farklı
Kiminden 6.haftasında istenilen testler bende 12.haftaya kaldı mesela
Bir önceki doktorum ilişki serbest derken bu üc ay bitsin öyle serbest dedi
Diğeri sakatat yasak derken bu 3.aydan sonra yiyebilirsin cok faydalı dedi falan derken o kadar fark varki hangisi dogru bilemiyoruz

Kızlar bide bende aşırı şişkinlik olustu özellikle antibiyotik kullanmaya basladıktan sonra şiş geziyorum resmen
Gaz yapmayan yiyecek fikirleriniz var mı

Benzer durumu yaşadım kalp atışını erken diye duyamamıştık 3 gün sonra bile gelmiş olsan duyardık dedi ama 15 gün sonrasına randevu verdi ben ne yaptım 9.gün gittim sende bekleme git derim
Çok sağol öyle yapayım bende , sonuçları öğrenmeye bir de kalp atışını dinlemeye geldik daha fazla bekleyemedik d,y,m doktora bir de ilaç şikayetimi söyleyim Çok umutluydum bu hafta ama minnakmış

Beni de mide yanması uykumdan uyandırıryor, hatta daha hamile olduğumu bilmeden başlamıştı, bir gece tam beş defa kalktım, bulantıya çevirmişti.

Beni de mide yanması uykumdan uyandırıryor, hatta daha hamile olduğumu bilmeden başlamıştı, bir gece tam beş defa kalktım, bulantıya çevirmişti.
ay gercekten cok zormus. sürekli çeken arkadaşlar Allah yardımcınız olsun. ilk defa oldu bende, birde uykuya düşkünüm şu sıralar ağlıcaktım nerdeyse uykumdan uyandırınca :) inşallah daha da olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…