• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek çıktııı hadi hayırlısı
Çok teşekürler ederim canım hislerimde o yönde ama hayırlısı bakalım. Dünden beri belirtilerim gidiyor sanki yavaş yavaş şuan onun korkusunu yaşıyorum goguslerim rahatladı resmen bişey kalmadı. Dua edin ne olur yine aynı şeyleri yaşamaktan bebeğimi göremeden kaybetmekten çok korkuyorum

Çok teşekürler ederim canım hislerimde o yönde ama hayırlısı bakalım. Dünden beri belirtilerim gidiyor sanki yavaş yavaş şuan onun korkusunu yaşıyorum goguslerim rahatladı resmen bişey kalmadı. Dua edin ne olur yine aynı şeyleri yaşamaktan bebeğimi göremeden kaybetmekten çok korkuyorum
Hiç canını sıkma canım belirtiler benim bazen yok oluyor 2 gün sonra yine başlıyor. Sürekli sürekli devam edecek diye birşey yok. Her gün şükür ediyorum, hepimize dua ediyorum inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

Merhaba arkadaşlar bende 7 haftalik hamileyim ama hiç belirtim yok çok korkuyorum ilk zamanlar göğüslerimde dolgunluk vardı oda gitti normal mi benim gibi olan var mi arkadaslar

Merhaba arkadaşlar bende 7 haftalik hamileyim ama hiç belirtim yok çok korkuyorum ilk zamanlar göğüslerimde dolgunluk vardı oda gitti normal mi benim gibi olan var mi arkadaslar
Belirtiler bazen kayboluyor sonra geri geliyor bende. Canini sikma
Kizlar benim vucudum sacim asiri yaglandi . 24 saat icinde saclarim kafama yapisiyo resmen yagdan. Boyle bisey yasayan varmi

Kahvaltiyi geç yapinca elim ayağım titriyor kızlar.
Açlığa dayanamıyorum. Ama kilo alacağım diye de korkuyorum.bu sabah 76.7 çıktım tartida. 75.5 ile başladım. Şimdiden kilo almak fena.
Ara ara tuşuma basilip kapatilmis gibi halsiz kaliyorum. Sizde durumlar nasil

Kahvaltiyi geç yapinca elim ayağım titriyor kızlar.
Açlığa dayanamıyorum. Ama kilo alacağım diye de korkuyorum.bu sabah 76.7 çıktım tartida. 75.5 ile başladım. Şimdiden kilo almak fena.
Ara ara tuşuma basilip kapatilmis gibi halsiz kaliyorum. Sizde durumlar nasil
açlıkla problemim yok benim hala kahvaltı yapmadık mesela:KK48: tabi haftaiçi bu kadar sarkmıyor
kilom aslında aynı ama annemler kilo aldın diyor:63:
bende 65le hamile kaldım hedefim 75-76 ile doğuma girmek. 80 üstünü kesinlikle görmemem gerekiyor

Hayırlı Pazar’lar ben de aç kalamıyorum müthiş acıkmış olarak uyanıyorum
2gündğr mide fena bi azalıyor bi artıyor
Ama başından beri göğüslerde hiç ekstra birşey yok benim hayırlısı

Benim içime kız doğuyor. Çinle rus takviminde de kız çıkıyor aralığa göre.. Tabi bu takvimleri eğlence amaçlı kullanıyoruz gülümsetiyor. Zaten 16.haftada falan hala cinsiyet söylemediyse kızdır. Erkek belli oluyor çünkü. Oğlumu 11.haftada falan söylemişti.İkili testi yaptırmaya mı gitmiştik neydi. Tabi bebeğin duruşu ve doktor da önemli. Senin içine ne doğuyor
Valla benim içime de kız doğuyor bakalım 12 de söylicek mi doktor

Göğüslerim benim de rahatladı ya o o kdr mühim değil ya. Bulantıların var mıydı

Benim bulanti az az oluyor. Öğleden sonraları genelde. Ama ben bazı yemekleri görünce icim cok kalkıyor.
Mesela nohut pisirdim, baklagil faydalı diye ama görüntüsüne bile dayanamadım. Kayivalideme göndereceğim.

Göğüslerim benim de rahatladı ya o o kdr mühim değil ya. Bulantıların var mıydı
Bulantim öyle çıkaracak gibi değil ama akşam üzeri baya artıyor. Bakalım bugün bekliycem. Ya goguslerin korkutma sebebi diğer dusugumdede en belirgin yaşadığım belirti göğüs dolgunluğuydu ve birden kesilmisti. Şimdide yavaş yavaş azalyor gece yatarken mesela yüzüstü filan kasik ağrım oluyodu bu gece çok rahatım. Ne bileyim korkuyorum işte. Aslında belki de vücut hamilelige alistigi için böyledir. inşallah ya öyledir . Salı randevum var ortaya çıkacak herşey hayırlısıyla rabbim bana bağışlasın insallah

Hiç canını sıkma canım belirtiler benim bazen yok oluyor 2 gün sonra yine başlıyor. Sürekli sürekli devam edecek diye birşey yok. Her gün şükür ediyorum, hepimize dua ediyorum inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
İnşallah canım öyledir yaa biraz icimi rahatlattıniz sağolun. Bende hergun dua ediyorum hıfz ayetlerini okuyorum hepimize dua ediyorum böyle utlanmisken kaybetmek çok zor oluyor insan kolay kolay anlatamıyor. Bu bebekle hayata tekrar tutunmusken yine aynı imtihanı yaşamaktan çok korkuyorum. Ama emaneti Rabbime inşallah bu defa herşey çok güzel olacak. Rabbim.hepimizi sağlıklı bı şekilde eylüle ulaştırıp bebeklerimizi kucağımixa almayı nasip etsin insallaj

Bulantim öyle çıkaracak gibi değil ama akşam üzeri baya artıyor. Bakalım bugün bekliycem. Ya goguslerin korkutma sebebi diğer dusugumdede en belirgin yaşadığım belirti göğüs dolgunluğuydu ve birden kesilmisti. Şimdide yavaş yavaş azalyor gece yatarken mesela yüzüstü filan kasik ağrım oluyodu bu gece çok rahatım. Ne bileyim korkuyorum işte. Aslında belki de vücut hamilelige alistigi için böyledir. inşallah ya öyledir . Salı randevum var ortaya çıkacak herşey hayırlısıyla rabbim bana bağışlasın insallah
İnşallah hayırlı güzel şeyler duymayı nasib etsin Rabbim benim de ilk randevum Çarşamba :anneadayı:
Elimizden geldiği kadar huzurlu ve pozitif olmaya çalışalım. Ben de baya uğraştım bu noktaya gelmek için, başlarda hamileliğe inanamadım hatta
Ama sonra dedim ki bu güzel günleri belirsizlik huzursuzlukla geçirmeyeyim
Biz iyi olalım kuzular da iyi olacak Allah’ın izniyle :KK200:

İnşallah hayırlı güzel şeyler duymayı nasib etsin Rabbim benim de ilk randevum Çarşamba :anneadayı:
Elimizden geldiği kadar huzurlu ve pozitif olmaya çalışalım. Ben de baya uğraştım bu noktaya gelmek için, başlarda hamileliğe inanamadım hatta
Ama sonra dedim ki bu güzel günleri belirsizlik huzursuzlukla geçirmeyeyim
Biz iyi olalım kuzular da iyi olacak Allah’ın izniyle :KK200:
İnsallahİcanim ookadar cokçistiyirum ki. Bende son hamileliğimde inanamamistim yani sanki böyle güzel bişey benim başıma gelemezmis gibi herhangi bişey olacak hibiydim. Baya paranoyaktim yani. Sonuçta öyle oldu zaten o kadar stresle bebeğimi kaybettim. Bu defa çok inandım herşeyin güzel olacağına inşallah rabbim içimizdeki o ufak korkuya yenik düşürmesin...

Back