- 26 Nisan 2018
- 355
- 333
- 23
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ağrın olunca bol bol yat dinlen. Benim de arada ağrılarım oluyor dinlenince hafifliyorArkadaşlar tekrar sorayım 5+4 hamileyim kese ve yolh keseyi gördüm ama adet olacakmışım gibi belim ağırıyor sürekli sizce doktoruma haber vereyim mi normal mi sizlerde yaşadınız mı acaba yardımcı olurmusunuz lütfen
Aynen zarar olmasin sen yine bekliyceksen bekle de kontrol altinda bekle benceBilmiyorum ki canım ben de öyle düşündüm hatta bulantı şeklini cinsiyete bile yordum
Kızda böyleydim erkekte şöyleydim diye
Ama içi boş dedi
Bilmiyorum bakalım nasip bu bir hafta nasıl geçecek bilmiyorum
Hatta dayanabilsem 10 gün bekliyim diyorum
Eşim de gidelim sana bi zararı olmasın diyor
Ama içimde garip bi umut da yok değil
Rabbim hayırlısını sağlıklı sıhhatli nasip etsin hepimize inşallah
Canim çok geçmiş olsun. Stres yapma. Pozitif ol. Ateşin düşer inşallah. Antibiyotik bebeğe zararı olmayanlardandir endiselenme. Ilk hamileligimde ben de kullanmistim. Ve cok şükür kizim sağlıklı.Bugun hastalıgımdanda kaynaklı inanılmaz gaz vardı bebeği göremeyecektik neredeyse ordan girdi burdan cıktı öyle yakaladı
Rezene de bir bardak dedi gaz için büyük ihtimal ve 3aylıkken o kadar sorun olacagını sanmıyorum
Doktorum 3aydan sonra sakatatı bile öneriyor
Cok takılmıyorum bende herşeye yoksa suanda antibiyotik bile kullanıyorum
Cok cok teşekkür ederimCanim çok geçmiş olsun. Stres yapma. Pozitif ol. Ateşin düşer inşallah. Antibiyotik bebeğe zararı olmayanlardandir endiselenme. Ilk hamileligimde ben de kullanmistim. Ve cok şükür kizim sağlıklı.
sen sadece taht ol ve dua edip dinlen. 1. Gebeligimde bebek için ettiğim tüm dualar kabul olmuştu. Hamilenin duası kabul olur derler.
Hayırlısı olsun inş. Bir oğlum var. Birde kızım olursa çok sevinirim29 aralık erkek
Bugun hastalıgımdanda kaynaklı inanılmaz gaz vardı bebeği göremeyecektik neredeyse ordan girdi burdan cıktı öyle yakaladı
Rezene de bir bardak dedi gaz için büyük ihtimal ve 3aylıkken o kadar sorun olacagını sanmıyorum
Doktorum 3aydan sonra sakatatı bile öneriyor
Cok takılmıyorum bende herşeye yoksa suanda antibiyotik bile kullanıyorum
Çindeki gibi artı 1 olmuyor bunda direkt bakılıyor. Kız tatlım aralık ve ocak 35 yaş için. Benim de öyle senle aynıyız ztnBana da bakar mısın canım döllenme aralık ve ocak olarak Ama yaş 35 i doldurdum 36 yı dolduracağım mayıs ta. Acaba içinde bulunduğumuz yaş mı, doldurduğumuz yaş mı. Çünkü çin takviminde +1 mesela
Erkek tatlımmHuhu ben de isterim sekerim ☺ 29 yas aralik dollenme... hakkimizda hayirlisi. Tesekkurler.
30 yaş sonrası aralık ayı full kız desem ehehehAralıkta birçok yaş erkek çıkıyor herhalde.
Ya keşke cinsiyetini ogrensek bebeğe hitap etmek daha kolay olacak
Kız tatlımCanim o takvimden benim için de bakarmisin. 35 yasimdayim. Aralık ayi döllenme. 29 kasım sat. Doğumda 36 olacağım.
Kız çıkıyor kuzumBenim içinde bi bakar mısın cnm ya gebe kaldığım ay ocak yaşım 28
Erkek çıktııı hadi hayırlısıYaaa bende çok istiyorum zahmet olmazsa eğer yaş 29 döllenme 1 Ocak sanirim
Benim içime kız doğuyor. Çinle rus takviminde de kız çıkıyor aralığa göre.. Tabi bu takvimleri eğlence amaçlı kullanıyoruz gülümsetiyor. Zaten 16.haftada falan hala cinsiyet söylemediyse kızdır. Erkek belli oluyor çünkü. Oğlumu 11.haftada falan söylemişti.İkili testi yaptırmaya mı gitmiştik neydi. Tabi bebeğin duruşu ve doktor da önemli. Senin içine ne doğuyorÇindeki gibi artı 1 olmuyor bunda direkt bakılıyor. Kız tatlım aralık ve ocak 35 yaş için. Benim de öyle senle aynıyız ztn
Benim dé kız doguyor ve aynen oğlumu 11. Haftada söylemişti hayırlısı bakalım çok merak ediyorumBenim içime kız doğuyor. Çinle rus takviminde de kız çıkıyor aralığa göre.. Tabi bu takvimleri eğlence amaçlı kullanıyoruz gülümsetiyor. Zaten 16.haftada falan hala cinsiyet söylemediyse kızdır. Erkek belli oluyor çünkü. Oğlumu 11.haftada falan söylemişti.İkili testi yaptırmaya mı gitmiştik neydi. Tabi bebeğin duruşu ve doktor da önemli. Senin içine ne doğuyor
Ayy hadi inşlh cnm bi oğlum var bide kızım olsa çok sevinirimKız çıkıyor kuzum