• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar tekrar sorayım 5+4 hamileyim kese ve yolh keseyi gördüm ama adet olacakmışım gibi belim ağırıyor sürekli sizce doktoruma haber vereyim mi normal mi sizlerde yaşadınız mı acaba yardımcı olurmusunuz lütfen
Canım ağrın olunca bol bol yat dinlen. Benim de arada ağrılarım oluyor dinlenince hafifliyor

Bilmiyorum ki canım ben de öyle düşündüm hatta bulantı şeklini cinsiyete bile yordum
Kızda böyleydim erkekte şöyleydim diye
Ama içi boş dedi
Bilmiyorum bakalım nasip bu bir hafta nasıl geçecek bilmiyorum
Hatta dayanabilsem 10 gün bekliyim diyorum
Eşim de gidelim sana bi zararı olmasın diyor
Ama içimde garip bi umut da yok değil
Rabbim hayırlısını sağlıklı sıhhatli nasip etsin hepimize inşallah
Aynen zarar olmasin sen yine bekliyceksen bekle de kontrol altinda bekle bence

Bugun hastalıgımdanda kaynaklı inanılmaz gaz vardı bebeği göremeyecektik neredeyse ordan girdi burdan cıktı öyle yakaladı
Rezene de bir bardak dedi gaz için büyük ihtimal ve 3aylıkken o kadar sorun olacagını sanmıyorum
Doktorum 3aydan sonra sakatatı bile öneriyor
Cok takılmıyorum bende herşeye yoksa suanda antibiyotik bile kullanıyorum :KK43:
Canim çok geçmiş olsun. Stres yapma. Pozitif ol. Ateşin düşer inşallah. Antibiyotik bebeğe zararı olmayanlardandir endiselenme. Ilk hamileligimde ben de kullanmistim. Ve cok şükür kizim sağlıklı.
sen sadece taht ol ve dua edip dinlen. 1. Gebeligimde bebek için ettiğim tüm dualar kabul olmuştu. Hamilenin duası kabul olur derler.

Canim çok geçmiş olsun. Stres yapma. Pozitif ol. Ateşin düşer inşallah. Antibiyotik bebeğe zararı olmayanlardandir endiselenme. Ilk hamileligimde ben de kullanmistim. Ve cok şükür kizim sağlıklı.
sen sadece taht ol ve dua edip dinlen. 1. Gebeligimde bebek için ettiğim tüm dualar kabul olmuştu. Hamilenin duası kabul olur derler.
Cok cok teşekkür ederim
Hayırlısı Allahtan gercekten bugun cok sükür doktor bebekten yana mutlu etti derken ateşimi düşürememeleri doktoru bile korkuttu
5 saat hastanede 2lt serum yedim iğne yedim düşmedi
Doktor ateş antibiyotikten daha zararlı dedi ona güvendim artık
Allahın izniyle bunuda atlatıcam inşallah cok sağol :)

Bugun hastalıgımdanda kaynaklı inanılmaz gaz vardı bebeği göremeyecektik neredeyse ordan girdi burdan cıktı öyle yakaladı
Rezene de bir bardak dedi gaz için büyük ihtimal ve 3aylıkken o kadar sorun olacagını sanmıyorum
Doktorum 3aydan sonra sakatatı bile öneriyor
Cok takılmıyorum bende herşeye yoksa suanda antibiyotik bile kullanıyorum :KK43:

Çok geçmiş olsun . Bir an evvel ateşiniz düşer atlatırsınız inşaallah

Bana da bakar mısın canım döllenme aralık ve ocak olarak :olamaz: Ama yaş 35 i doldurdum 36 yı dolduracağım mayıs ta. Acaba içinde bulunduğumuz yaş mı, doldurduğumuz yaş mı. Çünkü çin takviminde +1 mesela
Çindeki gibi artı 1 olmuyor bunda direkt bakılıyor. Kız tatlım aralık ve ocak 35 yaş için. Benim de öyle senle aynıyız ztn

Çindeki gibi artı 1 olmuyor bunda direkt bakılıyor. Kız tatlım aralık ve ocak 35 yaş için. Benim de öyle senle aynıyız ztn
Benim içime kız doğuyor. Çinle rus takviminde de kız çıkıyor aralığa göre.. Tabi bu takvimleri eğlence amaçlı kullanıyoruz gülümsetiyor. Zaten 16.haftada falan hala cinsiyet söylemediyse kızdır. Erkek belli oluyor çünkü. Oğlumu 11.haftada falan söylemişti.İkili testi yaptırmaya mı gitmiştik neydi. Tabi bebeğin duruşu ve doktor da önemli. Senin içine ne doğuyor

Benim içime kız doğuyor. Çinle rus takviminde de kız çıkıyor aralığa göre.. Tabi bu takvimleri eğlence amaçlı kullanıyoruz gülümsetiyor. Zaten 16.haftada falan hala cinsiyet söylemediyse kızdır. Erkek belli oluyor çünkü. Oğlumu 11.haftada falan söylemişti.İkili testi yaptırmaya mı gitmiştik neydi. Tabi bebeğin duruşu ve doktor da önemli. Senin içine ne doğuyor
Benim dé kız doguyor ve aynen oğlumu 11. Haftada söylemişti hayırlısı bakalım çok merak ediyorum

Ben de yine bulantılıyım.
Dun gece oyle bir bas donmesi yasadim ki adım atamadım. Cok fenaydı.:eek:

Herkese günaydın.Çocuğu olmayan annelere tavsiyem bol bol uyuyun.Mumla arayacaksınız bu bulantılı günleri..:mad:Akşamları 9 da yatın gerekirse.. İşi gücü bırakın.

Back