• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün doktor kontrolüm vardı
İlk kontrol
Kese var Bebek yok :cry:
Kesenin büyüklüğü 6+0 la uyumlu
Karından bebeği göremeyince , vajinal bakalım dedi ,baktı yine göremedi ,bir hafta bekleyelim şansın yüzde 50 dedi
Sonra doğruyu söyleyin bu saatten sonra Bebek oluşur mu gelişir mi dedim
Yüzde 80 gelişmez dedi . Haftaya bakalım dedi
Eğer oluşmazsa ne olacak dedim
Keseyi alacağız dedi
Bende durumlar böyle.Rabbim herşeyin hayırlısını versin herkese....
Hemen üzülüp strese girmeyesin
ben de 5+3 te embriyo yok on gün bekleyelim ama yüzde 80 oluşmaz gibi olumsuz konuşmuştu 5 gün bekleyebildim başka bi doktorda kalp atışını bile gördük..
Bi de benim sikluslarım kısa, ovulasyon günlerim erken, döllenmem de erken olmuştur ona rağmen göremedi cihazlardan da farkediyor galiba
Allah hayırlısını versin ama sabret biraz daha o bebeğin alacağı nefes varsa bu dünyada gelir her şeye rağmen

Bide size söyledilermi bilmiyorum ama bir ay sonraki randevuma iki gün öncesinden gaz yapıcı seyler yemem yasak ve kontrole gelmeden rezene cayı iç dedi
Gaz olmaması ultrasonda daha net görünmesi için gerekliymiş en azından benim için :)
Evet gaz, ultrason görüntüsünde baloncuk karartılar olarak çıkıyor.
Aman diyim rezeneyi bir bardaktan fazla içeyim deme. Gebelikte her türlü bitki çayı düşüğe sebep. Niye öyle bir tavsiyede bulunmuş şaşırdım doğrusu. Ultrason netliği için bol sıvı tüketmek yeterli. Birde soluna yatarsan bebek daha iyi besleniyor ve geriden geliyorsa eğer haftasına daha çok yaklaşıyor.

Amin canım inşallah hepimiz için inşallah
O belki çok erkenken söylemiştir kese var içi boş diye
Ben 8. Haftadayım kalp atışının bile karından duyulması gerekirdi sanki ...
ki alttan da baktı

Amin inşallah canım çok saol
Hepinizin dualarını bekliyorum ...
bende anormal hiç bişey olmadı
Ne akıntı ne ağrı ne kanama
Bu hafta bulantılarım iştahsızlığım artmıştı onu da 9-12 de tavan yaparmış ya bulantılar ona yormuştum ...
Bakalım 1 hafta bekleyeceğim...
geç döllenme olduğunu sanmıyorum son adete 3 gün kala kırmızı çizgi gördüm
Kan testi de günüme göre yüksekti hatta ablam ikiz mi acaba demişti ... hayırlısı yaaa
Rabbim en güzelini verecektir benim için inşallah

Ay canım yaaa ben öyle sıkıntılar yaşamıyım tek seferde paket halinde ( bi arkadaş öyle yazmış bugün )
Keseyi bebeği kalp atışlarını görmeyi umuyordum , o yüzden bu kadar bekledim ama kısmet

Yok canım demedi öyle bişi
Kese va çr Bebek yok görünmüyor Adet düzensizliği var muydı dedi yok dedim yüzde 50 ihtimal veriyorum dedi
Ben de adet gününe 3 gün kala test yaptım pozitifti dedikten sonra doğruyu söyleyin dediğimde %80 olumsuz dedi

Hayırlısı böyleymiş
Rabbim evlatlarıma sağlık sıhhat versin napalım
Belki sağlıksızdı ...
çok duyuyorum ama artık bunu resmen moda oldu
Kese var Bebek yok ...
beden oluyor acaba

Canım haftam 6+0 değil
8+0
Kesenin büyüklüğü 6+0 la uyumlu
Bakalım herşeye hazırlıklıyım
Rabbim hayırlısını versin

Amin inşallah canım
Yapılacak bişi yok . Morelimi bozmuyorum diyorum ama ne kadar olsa alıştım bu fikre zor olacak
Bi de kürtaj falan o_O:cry:

Bulantılarının falan olması sanki iyi gibi demi
Insaallah rabbim hayirla sana bağışlar

Ahhahaha ya çin takvimi diye bişi var ya cinsiyet bakılan, bi arkadaşıma yıllar önce ebe vermiş bi takvim ona benzer. Ama farklı çizelge. Benim internetteki hiç bi takvimde tutmazken bunda kızım doğru çıkmıştı. Ama konuyu yazmaktan vazgeçtim çünkü çizelgeyi vermemi istemedi arkadaş. Ama siz söylerseniz bakabilirim ne çıktığına. Hem test etmiş oluruz hem de eğleniriz. Benim yne kız çıktı bakalım ehehe. Gebe kaldığınız yaş ve gebe kaldığınız ay önemli. Ama mesela ben 28 kasım adet tarihim ama yumurtlama aralık yani ona göre bakmak lazım döllenme ayı önemli
Canim o takvimden benim için de bakarmisin. 35 yasimdayim. Aralık ayi döllenme. 29 kasım sat. Doğumda 36 olacağım.

Ahhahaha ya çin takvimi diye bişi var ya cinsiyet bakılan, bi arkadaşıma yıllar önce ebe vermiş bi takvim ona benzer. Ama farklı çizelge. Benim internetteki hiç bi takvimde tutmazken bunda kızım doğru çıkmıştı. Ama konuyu yazmaktan vazgeçtim çünkü çizelgeyi vermemi istemedi arkadaş. Ama siz söylerseniz bakabilirim ne çıktığına. Hem test etmiş oluruz hem de eğleniriz. Benim yne kız çıktı bakalım ehehe. Gebe kaldığınız yaş ve gebe kaldığınız ay önemli. Ama mesela ben 28 kasım adet tarihim ama yumurtlama aralık yani ona göre bakmak lazım döllenme ayı önemli
Benim içinde bi bakar mısın cnm ya gebe kaldığım ay ocak yaşım 28

Arkadaşlar tekrar sorayım 5+4 hamileyim kese ve yolh keseyi gördüm ama adet olacakmışım gibi belim ağırıyor sürekli sizce doktoruma haber vereyim mi normal mi sizlerde yaşadınız mı acaba yardımcı olurmusunuz lütfen

Arkadaşlar tekrar sorayım 5+4 hamileyim kese ve yolh keseyi gördüm ama adet olacakmışım gibi belim ağırıyor sürekli sizce doktoruma haber vereyim mi normal mi sizlerde yaşadınız mı acaba yardımcı olurmusunuz lütfen
Tatlım ben yaşadım ama için rahat etsin doktoruna sor. Şu an öyle agri sizi yaşamıyorum.

Adet sancısı kadar yoğun olmasa da ben de yaşadım şu an ara ara kramp giriyor çekilme gibi. Yine de doktoruna sor canım. Lekelenme yoksa sıkıntı olduğunu düşünmüyorum

Ben de arada yaşıyom ama yorulduğumda oluyor dinlenince geçiyor yine de doktoruna haber ver ki için rahat etsin

Çok normal geliyor bana. Ben de ilk hamileliğimde sürekli regl olacakmışım gibi bel kasık ağrısı çektim. Özellikle ilk haftalarda.Herşey gayet normaldi. Doktoruma söylemiştim. Gayet normal demişti. Şimdi de aynı

Bulantılarının falan olması sanki iyi gibi demi
Insaallah rabbim hayirla sana bağışlar
Bilmiyorum ki canım ben de öyle düşündüm hatta bulantı şeklini cinsiyete bile yordum
Kızda böyleydim erkekte şöyleydim diye
Ama içi boş dedi
Bilmiyorum bakalım nasip bu bir hafta nasıl geçecek bilmiyorum
Hatta dayanabilsem 10 gün bekliyim diyorum
Eşim de gidelim sana bi zararı olmasın diyor
Ama içimde garip bi umut da yok değil
Rabbim hayırlısını sağlıklı sıhhatli nasip etsin hepimize inşallah

Sana da çok geçmiş olsun canım biran önce iyileşirsin inşallah
Bebiş içinde gözünaydın maşallah sonunda herşey yolunda yı duymuşsun :nazar::KK200:
Hayırlısı herşeyin ateşimi düşüremediler antibiyotik kullanıyorum oda korkutuyor ama herşey Allahtan artık ne diyeyim :)
Cok teşekkür ederim

Evet gaz, ultrason görüntüsünde baloncuk karartılar olarak çıkıyor.
Aman diyim rezeneyi bir bardaktan fazla içeyim deme. Gebelikte her türlü bitki çayı düşüğe sebep. Niye öyle bir tavsiyede bulunmuş şaşırdım doğrusu. Ultrason netliği için bol sıvı tüketmek yeterli. Birde soluna yatarsan bebek daha iyi besleniyor ve geriden geliyorsa eğer haftasına daha çok yaklaşıyor.
Bugun hastalıgımdanda kaynaklı inanılmaz gaz vardı bebeği göremeyecektik neredeyse ordan girdi burdan cıktı öyle yakaladı
Rezene de bir bardak dedi gaz için büyük ihtimal ve 3aylıkken o kadar sorun olacagını sanmıyorum
Doktorum 3aydan sonra sakatatı bile öneriyor
Cok takılmıyorum bende herşeye yoksa suanda antibiyotik bile kullanıyorum :(

Zaten adet agrılarıyla hamilelik belirtileri aynı
Sorun olmayacaktır

Back