• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide konusunda berbat durumdayım ne zaman hafifleyecek diye çoktan gün saymaya başladım, çok enteresanki sürekli bişeyler atıştırmam gerekiyor yapmazsam daha çok midem bulanıyor ama kokulara vs çok hassassım mutfağa giremiyorum herşey kokuyor

Mide konusunda berbat durumdayım ne zaman hafifleyecek diye çoktan gün saymaya başladım, çok enteresanki sürekli bişeyler atıştırmam gerekiyor yapmazsam daha çok midem bulanıyor ama kokulara vs çok hassassım mutfağa giremiyorum herşey kokuyor
Ben de öyleyim ya hem midem karışık hem de bişeyler yemezsem daha fena oluyor
Bi de psikopat gibi sürekli yemek düşünüyorum :KK48: sonra da ay yiyemem diyip tiksiniyorum kendi kendime

Bulantim öyle çıkaracak gibi değil ama akşam üzeri baya artıyor. Bakalım bugün bekliycem. Ya goguslerin korkutma sebebi diğer dusugumdede en belirgin yaşadığım belirti göğüs dolgunluğuydu ve birden kesilmisti. Şimdide yavaş yavaş azalyor gece yatarken mesela yüzüstü filan kasik ağrım oluyodu bu gece çok rahatım. Ne bileyim korkuyorum işte. Aslında belki de vücut hamilelige alistigi için böyledir. inşallah ya öyledir . Salı randevum var ortaya çıkacak herşey hayırlısıyla rabbim bana bağışlasın insallah
Bulantılar devam ediorsa korkma derim

Merhaba kızlar benimde kafam çok karışık
Yumurtlamadan 9 gün sonra hcg 16.0 çıktı doktor gebelik var ama tam emin değiliz dedi. 2 gün sonra tekrar verdim 48 oldu yine düşük gibi dedi ama internettede genelde o değerlerdeymiş 1 gün sonra tekrar verdim 24 saat sonra 70.16 olmuş adetime daha 2 gün var kimyasal gebelik mi değil mi anladım doktorlarda tam net birşey demiyor

Yumurtlamadan 9 gün sonra hcg 16.0 çıktı doktor gebelik var ama tam emin değiliz dedi. 2 gün sonra tekrar verdim 48 oldu yine düşük gibi dedi ama internettede genelde o değerlerdeymiş 1 gün sonra tekrar verdim 24 saat sonra 70.16 olmuş adetime daha 2 gün var kimyasal gebelik mi değil mi anladım doktorlarda tam net birşey demiyor
Canım artıyor aslında sıkıntı yoktur ama HCG henüz düşük yani adetin geçmeden doktorlar umut verici konuşmaktan kaçınıyor. Bence endişelenme şöyle bı hafta bekle sonra HCG yine baktır. Bu dönemde de dikkat et kendine sonra HCG değerine göre gidersin doktora. Yani onlar için adet gecikmesi şart olarak görünüyor yoksa hemen kimyasal gebelik olabilir diyorlar. O yüzden sabırla bekle

Canım artıyor aslında sıkıntı yoktur ama HCG henüz düşük yani adetin geçmeden doktorlar umut verici konuşmaktan kaçınıyor. Bence endişelenme şöyle bı hafta bekle sonra HCG yine baktır. Bu dönemde de dikkat et kendine sonra HCG değerine göre gidersin doktora. Yani onlar için adet gecikmesi şart olarak görünüyor yoksa hemen kimyasal gebelik olabilir diyorlar. O yüzden sabırla bekle
Pazartesi tekrar istedi hemde adet günüm inşallah hastalanmam

Kızlar bebeğimin ultrason görünümü son adet tarihime göre iki hafta geriden geliyor, doktor geç yumurtlamışsındır dedi. Ultrasona göre 7. haftadayım, bugün peçeteye akıntının içinde çok az nokta şeklinde kahverengilik geldi. Progestan da kullanıyorum sanırım doktor tedbir amaçlı verdi. Devamı gelmedi ama korkuttu beni.

Kızlar bebeğimin ultrason görünümü son adet tarihime göre iki hafta geriden geliyor, doktor geç yumurtlamışsındır dedi. Ultrasona göre 7. haftadayım, bugün peçeteye akıntının içinde çok az nokta şeklinde kahverengilik geldi. Progestan da kullanıyorum sanırım doktor tedbir amaçlı verdi. Devamı gelmedi ama korkuttu beni.
O kadar az kahverengilik önemli değildir ilk ultrason yaptırdığınızda mı geç döllenme dedi doktorunuz kesenin büyümesi hafta geçtikçe devam ediyor mu

Ben de öyleyim ya hem midem karışık hem de bişeyler yemezsem daha fena oluyor
Bi de psikopat gibi sürekli yemek düşünüyorum :KK48: sonra da ay yiyemem diyip tiksiniyorum kendi kendime
İnşallah artmaz bende önceden yemek düşünebiliyordum şuan aklıma ne gelirse çıkarıcak oluyorum

Adete 2 gün kala 70 ise normal bir değer adet günü 140 olur bu gidişle. Kimyasal gebelik demek için değerin %66 dan az artması veya azalması lazım. Bu daha çok yeni bir gebelik değer ondan böyle

O kadar az kahverengilik önemli değildir ilk ultrason yaptırdığınızda mı geç döllenme dedi doktorunuz kesenin büyümesi hafta geçtikçe devam ediyor mu
Canım doktora üç kez gittik, işk gittiğimize hcg 470
ti kese görünmedi, bir hafta sonra gittiğimizde vajinal ultrasonla keseyi gördük. 10 gün sonra bir kez daha gittik, bebek karından ultrasonla göründü ama kalp atışlarını görmek için vajinal ultrasonla bir kez daha bakıldı ve kalp atışları göründü iki gün önce. O gün karnımda çok baskı hissetmiştim, keşke yaptırmasaydım. Gelecek randevum iki hafta sonra.

Bende de hafif bulantı var 2 kere de istifra durumu oldu ama yemek yememe engel değil :halay: tabi canım daha hafif yemekler çekiyor, zararlı hiç bişey canım istemez oldu çok iyi oldu, meyve-peynir-pataes çekiyor canım en çok.

Devamı gelmedikçe hiç korkma canım, benim de geçen muayeneden sonra 1 damla geldi devamı gelmedi çok şükür. Bebiş de geç döllenme olabilir doktorun dediği gibi kafama takma

Canım doktora üç kez gittik, işk gittiğimize hcg 470
ti kese görünmedi, bir hafta sonra gittiğimizde vajinal ultrasonla keseyi gördük. 10 gün sonra bir kez daha gittik, bebek karından ultrasonla göründü ama kalp atışlarını görmek için vajinal ultrasonla bir kez daha bakıldı ve kalp atışları göründü iki gün önce. O gün karnımda çok baskı hissetmiştim, keşke yaptırmasaydım. Gelecek randevum iki hafta sonra.
Vajinal ultrasondan korkmayım bana da vajinal yaptılar hep geç döllenme büyük ihtimalle

Vajinal ultrasondan korkmayım bana da vajinal yaptılar hep geç döllenme büyük ihtimalle
Bir de ben üç aylık tedavi sonrası kendiliğinden hamile kaldım sürpriz oldu. O yüzden hala inanamıyorum. Korkudan ilişkiye bile girmiyoruz dr bir şey demediği halde.

Kızlar mrh 5+2deyken kırmızımsı pembe kanama oldu az az. Progestan başlandı kahverengiye döndü renk miktari azaldı baya. 5+4deyim bugün. Ins sağlıkla duyarız kalp atışlarını hepimiz de
Duyarsızınız canım inşallah. Progestanı bana doktor kanamam olmadığı halde verdi öğrendiğimden beri kullanıyorum. Bu sabah bende de hafif kahverengilik oldu devamı gelmedi, 7. haftadayım korkuyor insan. Son adet tarihime göre ultrason görüntüsü iki hafta daha küçük. Doktor önemli değil geç döllenmedir dedi, inşallah öyledir, adet döngüm 35-36 gündü ve yumurtalamam geç oluyordu.

Adete 2 gün kala 70 ise normal bir değer adet günü 140 olur bu gidişle. Kimyasal gebelik demek için değerin %66 dan az artması veya azalması lazım. Bu daha çok yeni bir gebelik değer ondan böyle
İnşallah öyledir. Çok sıkıntılı durumlarmış yaaa

Back