Canım ağrın olunca bol bol yat dinlen. Benim de arada ağrılarım oluyor dinlenince hafifliyor

Aynen zarar olmasin sen yine bekliyceksen bekle de kontrol altinda bekle bence

Canim çok geçmiş olsun. Stres yapma. Pozitif ol. Ateşin düşer inşallah. Antibiyotik bebeğe zararı olmayanlardandir endiselenme. Ilk hamileligimde ben de kullanmistim. Ve cok şükür kizim sağlıklı.
sen sadece taht ol ve dua edip dinlen. 1. Gebeligimde bebek için ettiğim tüm dualar kabul olmuştu. Hamilenin duası kabul olur derler.

Cok cok teşekkür ederim
Hayırlısı Allahtan gercekten bugun cok sükür doktor bebekten yana mutlu etti derken ateşimi düşürememeleri doktoru bile korkuttu
5 saat hastanede 2lt serum yedim iğne yedim düşmedi
Doktor ateş antibiyotikten daha zararlı dedi ona güvendim artık
Allahın izniyle bunuda atlatıcam inşallah cok sağol :)

Çok geçmiş olsun . Bir an evvel ateşiniz düşer atlatırsınız inşaallah

Çindeki gibi artı 1 olmuyor bunda direkt bakılıyor. Kız tatlım aralık ve ocak 35 yaş için. Benim de öyle senle aynıyız ztn

Çindeki gibi artı 1 olmuyor bunda direkt bakılıyor. Kız tatlım aralık ve ocak 35 yaş için. Benim de öyle senle aynıyız ztn
Benim içime kız doğuyor. Çinle rus takviminde de kız çıkıyor aralığa göre.. Tabi bu takvimleri eğlence amaçlı kullanıyoruz gülümsetiyor. Zaten 16.haftada falan hala cinsiyet söylemediyse kızdır. Erkek belli oluyor çünkü. Oğlumu 11.haftada falan söylemişti.İkili testi yaptırmaya mı gitmiştik neydi. Tabi bebeğin duruşu ve doktor da önemli. Senin içine ne doğuyor

Benim dé kız doguyor ve aynen oğlumu 11. Haftada söylemişti hayırlısı bakalım çok merak ediyorum

Ben de yine bulantılıyım.
Dun gece oyle bir bas donmesi yasadim ki adım atamadım. Cok fenaydı.

Herkese günaydın.Çocuğu olmayan annelere tavsiyem bol bol uyuyun.Mumla arayacaksınız bu bulantılı günleri..Akşamları 9 da yatın gerekirse.. İşi gücü bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…