• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzu Aralık ve ocak baktım çünkü hani tutunma belki ocaktır diye zaten ikisinde erkek çıktı hadi hayırlısı
Aaa çok sağol canım internette Çin takvimi de erkek diyor, beni her gören kızın olcak diyor :KK48: sürekli hasta gibi bir halim var ve ekşi-tuzlu düşkünlüğüm oldu. Bakalım hangisi tutacak. 5 buçuk sene bekledim bu kuzuyu sağlıkla gelsin yeter bana :KK200: ama hayalini kurmak bile ne güzelmiş:emir_bebek:

Eyvah o zmn ehehe yok rahme tutunma gibi sanırım. Son adetiniz ne zamandı iki aya da bakarız
Bana da bakar mısın canım döllenme aralık ve ocak olarak :olamaz: Ama yaş 35 i doldurdum 36 yı dolduracağım mayıs ta. Acaba içinde bulunduğumuz yaş mı, doldurduğumuz yaş mı. Çünkü çin takviminde +1 mesela

Aralıkta birçok yaş erkek çıkıyor herhalde. :anneadayı:

Ya keşke cinsiyetini ogrensek bebeğe hitap etmek daha kolay olacak:KK200:

Merhabalar,
Melos34
31
25.11.2018
01.09.2019
Cinsiyet belli değil
2. bebek
Bursa
Medicabil
Benide listeye ekleyebilirmisiniz?

Bugün doktor kontrolüm vardı
İlk kontrol
Kese var Bebek yok :cry:
Kesenin büyüklüğü 6+0 la uyumlu
Karından bebeği göremeyince , vajinal bakalım dedi ,baktı yine göremedi ,bir hafta bekleyelim şansın yüzde 50 dedi
Sonra doğruyu söyleyin bu saatten sonra Bebek oluşur mu gelişir mi dedim
Yüzde 80 gelişmez dedi . Haftaya bakalım dedi
Eğer oluşmazsa ne olacak dedim
Keseyi alacağız dedi
Bende durumlar böyle.Rabbim herşeyin hayırlısını versin herkese....

İlk kontrol
Karından bebeği göremeyince , vajinal bakalım dedi ,baktı yine göremedi ,bir hafta bekleyelim şansın yüzde 50 dedi
Keseyi alacağız dedi
Hiç böyle bir durumla karşılaşmadım ama komşumda olmuştu sanırım aynı durum boş kese denmişti şükür şimdi kızı 5 yaşında, yani bence içinizi ferah tutmaya çalışın rabbim hayırlısını nasip etsin herşey olacağına varır

İlk kontrol
Keseyi alacağız dedi
Canim benim, oncelikle hakkinda hayirlisi olsun. Ama kendini her seye hazirla. Ilk gebeligim de bu sekildeydi. 6+3 de lekelenmelerim basladi. Hemen kostuk doktora ve %70 olumsuz dedi. O an konduramadim ama 2 gun sonra kanamayla birlikte dusuk yaptim. 7+3 de kuretaj islemi yapildi. Bos gebelikti. Bu benim hikayem. Surekli sari akintim vardi gebeligin basindan beri. Olumsuz sonuclandi.... Ama bir parantez aciyorum 10.haftaya kadar bebegi ultrasonda gozukmeyen annelerimizi de okudum, duydum. Gec dollenme olmus olabilir. Gec dollenme olduysa kesen 6 haftalik cikmis bebek de doktorun dedigi gibi 1 hafta 10 gun icinde gozukebilir. Kendini kesin negatif yada kesin pozitif olcak diye sartlama. Her sey olabilir. Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim. Duacinim...

İlk kontrol
Keseyi alacağız dedi
Hayırlısı olsun moral bozmak yok
Bana her gittigimde kese kücük bebek kücük bebein kalp ritmi düşük vs bişeyler dendi bugun cok sükür herşey yerinde lafını duydum ama sabahtan aksama kadar hasta oldugum icin hastanede serumlarla durdum yetmedi antibiyotiğe basladım :)
Hayırlısı Allahtan gercekten

İlk kontrol
Keseyi alacağız dedi
Yolc sac diye bir oluşumdan bahsetti mi eğer o varsa bebeğin gözükme ihtimali artar hayırlısı olsun inşaallah

İlk kontrol
Keseyi alacağız dedi
ay canım benim.. Allah hayırlısını versin cok üzüldüm :(

6+0 Çok erken. Aynı şeyi benim ilk gebeligimde profesör söyledi boş gebelik dedi seninle hemen hemen aynı günlerde. Akşam başka bir doktora gittim kalp atışına kadar duymuştu. Acele etme ümitsizliğe kapılma 7-8e kadar bekleme taraftarı benim tanıdigim 2 iyi kadın doğumcu da...

İlk kontrol
Keseyi alacağız dedi

İlk kontrol
Keseyi alacağız dedi
Canim hakkinda hayirlisi insallah.
Moralini bozma.

İlk kontrol
Keseyi alacağız dedi
Hakkında hayırlısı olsun canım. Geç döllenme ise henüz gelişmemiş de olabilir ama her halükarda 2. Bir doktoru dene bence

Kızlar mrh 5+2deyken kırmızımsı pembe kanama oldu az az. Progestan başlandı kahverengiye döndü renk miktari azaldı baya. 5+4deyim bugün. Ins sağlıkla duyarız kalp atışlarını hepimiz de

Hiç böyle bir durumla karşılaşmadım ama komşumda olmuştu sanırım aynı durum boş kese denmişti şükür şimdi kızı 5 yaşında, yani bence içinizi ferah tutmaya çalışın rabbim hayırlısını nasip etsin herşey olacağına varır

Amin canım inşallah hepimiz için inşallah
O belki çok erkenken söylemiştir kese var içi boş diye
Ben 8. Haftadayım kalp atışının bile karından duyulması gerekirdi sanki ...
ki alttan da baktı
Canim benim, oncelikle hakkinda hayirlisi olsun. Ama kendini her seye hazirla. Ilk gebeligim de bu sekildeydi. 6+3 de lekelenmelerim basladi. Hemen kostuk doktora ve %70 olumsuz dedi. O an konduramadim ama 2 gun sonra kanamayla birlikte dusuk yaptim. 7+3 de kuretaj islemi yapildi. Bos gebelikti. Bu benim hikayem. Surekli sari akintim vardi gebeligin basindan beri. Olumsuz sonuclandi.... Ama bir parantez aciyorum 10.haftaya kadar bebegi ultrasonda gozukmeyen annelerimizi de okudum, duydum. Gec dollenme olmus olabilir. Gec dollenme olduysa kesen 6 haftalik cikmis bebek de doktorun dedigi gibi 1 hafta 10 gun icinde gozukebilir. Kendini kesin negatif yada kesin pozitif olcak diye sartlama. Her sey olabilir. Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim. Duacinim...
Amin inşallah canım çok saol
Hepinizin dualarını bekliyorum ...
bende anormal hiç bişey olmadı
Ne akıntı ne ağrı ne kanama
Bu hafta bulantılarım iştahsızlığım artmıştı onu da 9-12 de tavan yaparmış ya bulantılar ona yormuştum ...
Bakalım 1 hafta bekleyeceğim...
geç döllenme olduğunu sanmıyorum son adete 3 gün kala kırmızı çizgi gördüm
Kan testi de günüme göre yüksekti hatta ablam ikiz mi acaba demişti ... hayırlısı yaaa
Rabbim en güzelini verecektir benim için inşallah
Bana her gittigimde kese kücük bebek kücük bebein kalp ritmi düşük vs bişeyler dendi bugun cok sükür herşey yerinde lafını duydum ama sabahtan aksama kadar hasta oldugum icin hastanede serumlarla durdum yetmedi antibiyotiğe basladım :)
Ay canım yaaa ben öyle sıkıntılar yaşamıyım tek seferde paket halinde ( bi arkadaş öyle yazmış bugün )
Keseyi bebeği kalp atışlarını görmeyi umuyordum , o yüzden bu kadar bekledim ama kısmet

Yolc sac diye bir oluşumdan bahsetti mi eğer o varsa bebeğin gözükme ihtimali artar hayırlısı olsun inşaallah
Yok canım demedi öyle bişi
Kese va çr Bebek yok görünmüyor Adet düzensizliği var muydı dedi yok dedim yüzde 50 ihtimal veriyorum dedi
Ben de adet gününe 3 gün kala test yaptım pozitifti dedikten sonra doğruyu söyleyin dediğimde %80 olumsuz dedi

ay canım benim.. Allah hayırlısını versin cok üzüldüm :KK43:
Hayırlısı böyleymiş
Rabbim evlatlarıma sağlık sıhhat versin napalım
Belki sağlıksızdı ...
çok duyuyorum ama artık bunu resmen moda oldu
Kese var Bebek yok ...
beden oluyor acaba

6+0 Çok erken. Aynı şeyi benim ilk gebeligimde profesör söyledi boş gebelik dedi seninle hemen hemen aynı günlerde. Akşam başka bir doktora gittim kalp atışına kadar duymuştu. Acele etme ümitsizliğe kapılma 7-8e kadar bekleme taraftarı benim tanıdigim 2 iyi kadın doğumcu da...

Canım haftam 6+0 değil
8+0
Bakalım herşeye hazırlıklıyım
Rabbim hayırlısını versin
Canim hakkinda hayirlisi insallah.
Moralini bozma.
Amin inşallah canım
Yapılacak bişi yok . Morelimi bozmuyorum diyorum ama ne kadar olsa alıştım bu fikre zor olacak
Bi de kürtaj falan o_O:cry:

Kızlar mrh 5+2deyken kırmızımsı pembe kanama oldu az az. Progestan başlandı kahverengiye döndü renk miktari azaldı baya. 5+4deyim bugün. Ins sağlıkla duyarız kalp atışlarını hepimiz de

Sana da çok geçmiş olsun canım biran önce iyileşirsin inşallah
Bebiş içinde gözünaydın maşallah sonunda herşey yolunda yı duymuşsun :nazar::KK200:

Back