Aaa çok sağol canım internette Çin takvimi de erkek diyor, beni her gören kızın olcak diyorKuzu Aralık ve ocak baktım çünkü hani tutunma belki ocaktır diye zaten ikisinde erkek çıktı hadi hayırlısı
Bana da bakar mısın canım döllenme aralık ve ocak olarakEyvah o zmn ehehe yok rahme tutunma gibi sanırım. Son adetiniz ne zamandı iki aya da bakarız
Huhu ben de isterim sekerim ☺ 29 yas aralik dollenme... hakkimizda hayirlisi. Tesekkurler.Ay bilmiorum sanırım internette yayılmasını istemediler bir ebenin kişisel bir takvimiymiş
Hiç böyle bir durumla karşılaşmadım ama komşumda olmuştu sanırım aynı durum boş kese denmişti şükür şimdi kızı 5 yaşında, yani bence içinizi ferah tutmaya çalışın rabbim hayırlısını nasip etsin herşey olacağına varırBugün doktor kontrolüm vardı
İlk kontrol
Kese var Bebek yok
Kesenin büyüklüğü 6+0 la uyumlu
Karından bebeği göremeyince , vajinal bakalım dedi ,baktı yine göremedi ,bir hafta bekleyelim şansın yüzde 50 dedi
Sonra doğruyu söyleyin bu saatten sonra Bebek oluşur mu gelişir mi dedim
Yüzde 80 gelişmez dedi . Haftaya bakalım dedi
Eğer oluşmazsa ne olacak dedim
Keseyi alacağız dedi
Bende durumlar böyle.Rabbim herşeyin hayırlısını versin herkese....
Cokk teşekkür ederim :)Geçmiş olsun canım
Canim benim, oncelikle hakkinda hayirlisi olsun. Ama kendini her seye hazirla. Ilk gebeligim de bu sekildeydi. 6+3 de lekelenmelerim basladi. Hemen kostuk doktora ve %70 olumsuz dedi. O an konduramadim ama 2 gun sonra kanamayla birlikte dusuk yaptim. 7+3 de kuretaj islemi yapildi. Bos gebelikti. Bu benim hikayem. Surekli sari akintim vardi gebeligin basindan beri. Olumsuz sonuclandi.... Ama bir parantez aciyorum 10.haftaya kadar bebegi ultrasonda gozukmeyen annelerimizi de okudum, duydum. Gec dollenme olmus olabilir. Gec dollenme olduysa kesen 6 haftalik cikmis bebek de doktorun dedigi gibi 1 hafta 10 gun icinde gozukebilir. Kendini kesin negatif yada kesin pozitif olcak diye sartlama. Her sey olabilir. Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim. Duacinim...Bugün doktor kontrolüm vardı
İlk kontrol
Kese var Bebek yok
Karından bebeği göremeyince , vajinal bakalım dedi ,baktı yine göremedi ,bir hafta bekleyelim şansın yüzde 50 dedi
Keseyi alacağız dedi
Hayırlısı olsun moral bozmak yokBugün doktor kontrolüm vardı
İlk kontrol
Kese var Bebek yok
Keseyi alacağız dedi
Yolc sac diye bir oluşumdan bahsetti mi eğer o varsa bebeğin gözükme ihtimali artar hayırlısı olsun inşaallahBugün doktor kontrolüm vardı
İlk kontrol
Kese var Bebek yok
Keseyi alacağız dedi
ay canım benim.. Allah hayırlısını versin cok üzüldümBugün doktor kontrolüm vardı
İlk kontrol
Kese var Bebek yok
Keseyi alacağız dedi
Bugün doktor kontrolüm vardı
İlk kontrol
Kese var Bebek yok
Keseyi alacağız dedi
Canim hakkinda hayirlisi insallah.Bugün doktor kontrolüm vardı
İlk kontrol
Kese var Bebek yok
Keseyi alacağız dedi
Hakkında hayırlısı olsun canım. Geç döllenme ise henüz gelişmemiş de olabilir ama her halükarda 2. Bir doktoru dene benceBugün doktor kontrolüm vardı
İlk kontrol
Kese var Bebek yok
Keseyi alacağız dedi
Hiç böyle bir durumla karşılaşmadım ama komşumda olmuştu sanırım aynı durum boş kese denmişti şükür şimdi kızı 5 yaşında, yani bence içinizi ferah tutmaya çalışın rabbim hayırlısını nasip etsin herşey olacağına varır
Amin inşallah canım çok saolCanim benim, oncelikle hakkinda hayirlisi olsun. Ama kendini her seye hazirla. Ilk gebeligim de bu sekildeydi. 6+3 de lekelenmelerim basladi. Hemen kostuk doktora ve %70 olumsuz dedi. O an konduramadim ama 2 gun sonra kanamayla birlikte dusuk yaptim. 7+3 de kuretaj islemi yapildi. Bos gebelikti. Bu benim hikayem. Surekli sari akintim vardi gebeligin basindan beri. Olumsuz sonuclandi.... Ama bir parantez aciyorum 10.haftaya kadar bebegi ultrasonda gozukmeyen annelerimizi de okudum, duydum. Gec dollenme olmus olabilir. Gec dollenme olduysa kesen 6 haftalik cikmis bebek de doktorun dedigi gibi 1 hafta 10 gun icinde gozukebilir. Kendini kesin negatif yada kesin pozitif olcak diye sartlama. Her sey olabilir. Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim. Duacinim...
Ay canım yaaa ben öyle sıkıntılar yaşamıyım tek seferde paket halinde ( bi arkadaş öyle yazmış bugün )Hayırlısı olsun moral bozmak yok
Bana her gittigimde kese kücük bebek kücük bebein kalp ritmi düşük vs bişeyler dendi bugun cok sükür herşey yerinde lafını duydum ama sabahtan aksama kadar hasta oldugum icin hastanede serumlarla durdum yetmedi antibiyotiğe basladım :)
Hayırlısı Allahtan gercekten
Yok canım demedi öyle bişiYolc sac diye bir oluşumdan bahsetti mi eğer o varsa bebeğin gözükme ihtimali artar hayırlısı olsun inşaallah
Hayırlısı böyleymişay canım benim.. Allah hayırlısını versin cok üzüldüm
6+0 Çok erken. Aynı şeyi benim ilk gebeligimde profesör söyledi boş gebelik dedi seninle hemen hemen aynı günlerde. Akşam başka bir doktora gittim kalp atışına kadar duymuştu. Acele etme ümitsizliğe kapılma 7-8e kadar bekleme taraftarı benim tanıdigim 2 iyi kadın doğumcu da...
Amin inşallah canımCanim hakkinda hayirlisi insallah.
Moralini bozma.
Sana da çok geçmiş olsun canım biran önce iyileşirsin inşallahHayırlısı olsun moral bozmak yok
Bana her gittigimde kese kücük bebek kücük bebein kalp ritmi düşük vs bişeyler dendi bugun cok sükür herşey yerinde lafını duydum ama sabahtan aksama kadar hasta oldugum icin hastanede serumlarla durdum yetmedi antibiyotiğe basladım :)
Hayırlısı Allahtan gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?