• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadıklarının hepsi normal merak etme. Kahve leke yerleşme lekesi. Bu haftalarda çok normal. Yerini sağlamlaştırdığını düşün. Diğer anlattıklarında yine 5.hafta başlayan gebelik belirtileri. Göğüs ağrısı dönem dönem olup geçer. Kasık ağrısı da öyle. Rahat ol herşey yolunda. Parlak kırmızı veya pembe leke, Karında şiddetli ağrı gibi şikayetler olursa hemen dr a.

Sağol canım

Demek ki napiyormusuz. Evham yapmiyormusuz. Insallah saglilla aliriz bebisleri kucagimiza. Sadece pozitif dusun. Belki de senin bebis tosuncuk olur. Gelisimi onden gider:)))
Napim iki haftada 4 kere doktora gittim hep olumsuz seyler söylediler 5.ye kısmet sükür hersey normal lafını duydum :)
Hayırlısı valla sağlıkla gelsinler :)

Günaydınnn
Cok şükür kalp ritmimiz 160ları gördü
8+3 gözüküyor bebegin boyuna göre
Gecen kontrolde 6haftalıktı bu haftada 8 olmalıydı ama ilerlemişiz şükür
Sata göre 8+5 im buarada
Bende hala ates devam ediyor
Doktorun dediğine göre 37.5 ve üstü bizim için yüksek ateş kabul ediliyormus
Bebekte içerde yarım derece daha fazla hissediyor muş
Aklınızda olsun
İki dev seruma baglandım bekliyorum:)
çok çok geçmiş olsun

Farkettim farklı bir konu olduğunu:)
Devamını getir bari :KK70:
Ahhahaha ya çin takvimi diye bişi var ya cinsiyet bakılan, bi arkadaşıma yıllar önce ebe vermiş bi takvim ona benzer. Ama farklı çizelge. Benim internetteki hiç bi takvimde tutmazken bunda kızım doğru çıkmıştı. Ama konuyu yazmaktan vazgeçtim çünkü çizelgeyi vermemi istemedi arkadaş. Ama siz söylerseniz bakabilirim ne çıktığına. Hem test etmiş oluruz hem de eğleniriz. Benim yne kız çıktı bakalım ehehe. Gebe kaldığınız yaş ve gebe kaldığınız ay önemli. Ama mesela ben 28 kasım adet tarihim ama yumurtlama aralık yani ona göre bakmak lazım döllenme ayı önemli

Günaydınnn
Cok şükür kalp ritmimiz 160ları gördü
8+3 gözüküyor bebegin boyuna göre
Gecen kontrolde 6haftalıktı bu haftada 8 olmalıydı ama ilerlemişiz şükür
Sata göre 8+5 im buarada
Bende hala ates devam ediyor
Doktorun dediğine göre 37.5 ve üstü bizim için yüksek ateş kabul ediliyormus
Bebekte içerde yarım derece daha fazla hissediyor muş
Aklınızda olsun
İki dev seruma baglandım bekliyorum:)
Çoook sevindim canım Allah sağlıkla büyütsün inşallah

Ahhahaha ya çin takvimi diye bişi var ya cinsiyet bakılan, bi arkadaşıma yıllar önce ebe vermiş bi takvim ona benzer. Ama farklı çizelge. Benim internetteki hiç bi takvimde tutmazken bunda kızım doğru çıkmıştı. Ama konuyu yazmaktan vazgeçtim çünkü çizelgeyi vermemi istemedi arkadaş. Ama siz söylerseniz bakabilirim ne çıktığına. Hem test etmiş oluruz hem de eğleniriz. Benim yne kız çıktı bakalım ehehe. Gebe kaldığınız yaş ve gebe kaldığınız ay önemli. Ama mesela ben 28 kasım adet tarihim ama yumurtlama aralık yani ona göre bakmak lazım döllenme ayı önemli
Süper hadi deneyelim :)
Gebe kaldıgım yaş 33 sat 26 kasım ama sizin mantıkla aralık :)

Ben de varım 6,5 yıllık evliliğin mutluluğunu 2 aşılama 6 tüp bebekte gördük sadece kese ama kalp atımları başlamış dedi doktor eşim gördüğünü söyledi zaten biz daha 5+2 haftaya Cumartesi kalp duyacağız inşallah rabbim bize çok görmesin n olur
Cok sevindim insallah goruceksin Rabbim bu sefer yuzumuzu guldurup saglikli hayirli evlatlarla kucaklarimiz dolucak herkese dua ediyorum

Döllenme ayı önemli ise benimki buz bebekti yani tere 2018 mayısta döllenmişlerdi:KK48:

Back