netteki Çin takvimi erkek diyor bana. Sende bakabilir misin? Yaş 29 döllenme AralıkAhhahaha ya çin takvimi diye bişi var ya cinsiyet bakılan, bi arkadaşıma yıllar önce ebe vermiş bi takvim ona benzer. Ama farklı çizelge. Benim internetteki hiç bi takvimde tutmazken bunda kızım doğru çıkmıştı. Ama konuyu yazmaktan vazgeçtim çünkü çizelgeyi vermemi istemedi arkadaş. Ama siz söylerseniz bakabilirim ne çıktığına. Hem test etmiş oluruz hem de eğleniriz. Benim yne kız çıktı bakalım ehehe. Gebe kaldığınız yaş ve gebe kaldığınız ay önemli. Ama mesela ben 28 kasım adet tarihim ama yumurtlama aralık yani ona göre bakmak lazım döllenme ayı önemli
Ahhahaha ya çin takvimi diye bişi var ya cinsiyet bakılan, bi arkadaşıma yıllar önce ebe vermiş bi takvim ona benzer. Ama farklı çizelge. Benim internetteki hiç bi takvimde tutmazken bunda kızım doğru çıkmıştı. Ama konuyu yazmaktan vazgeçtim çünkü çizelgeyi vermemi istemedi arkadaş. Ama siz söylerseniz bakabilirim ne çıktığına. Hem test etmiş oluruz hem de eğleniriz. Benim yne kız çıktı bakalım ehehe. Gebe kaldığınız yaş ve gebe kaldığınız ay önemli. Ama mesela ben 28 kasım adet tarihim ama yumurtlama aralık yani ona göre bakmak lazım döllenme ayı önemli
Karindan duydum 6+3teSen karından mı wajen mi duydun
Beni de progestan etkiliyor sanırım. Ilaci aldıktan 1 2 saat sonra acayip halsizlik ve sersemlik geliyor ustume. Hafif sarhoş gibi oluyorum.
Evi temizlemem lazım esim kızıyor yat sen diye. Kendisi de yapamıyor. Mutfak kaldı supurulmeden ve silinmeden.
Adama da hak veriyorum bu bizim son şansımız diyor. Geçen ocakta tup bebek tedavisi ile kimyasal mi dış gebelik mi derken sağlıksız bir gebelik yaşadım ve düşmüştü. Ondan da korkuyoruz.
Bakalım beklemece.[/QUOTE
Merhaba canım bendede oluyor malesef bu durumlar ben raporluyum dinleniyorum. bende 2 boş 1 dış gebelik geçirdim ve enox iğne kullanıyorum pazartesi kalp atışları için gideceğiz. sizin kaç haftalık hayırlısıyla güzel haberlerimiz olur inşallah.
Ben de kAhve akinti mi leke mi desem ara ara oluyo doktor kesede bisey yok fakat yine de onlem amacli progestron verdiSağol kuzum tam kırmızı değildi kırmızı kahve gibiydi ve 1 damlaydı çok küçücük mercimek kadar bir leke ilk tedirgin olsam da devamı gelmeyince rahatladım
2 ocak benim dollenme yas 34 bttti eyluldeAhhahaha ya çin takvimi diye bişi var ya cinsiyet bakılan, bi arkadaşıma yıllar önce ebe vermiş bi takvim ona benzer. Ama farklı çizelge. Benim internetteki hiç bi takvimde tutmazken bunda kızım doğru çıkmıştı. Ama konuyu yazmaktan vazgeçtim çünkü çizelgeyi vermemi istemedi arkadaş. Ama siz söylerseniz bakabilirim ne çıktığına. Hem test etmiş oluruz hem de eğleniriz. Benim yne kız çıktı bakalım ehehe. Gebe kaldığınız yaş ve gebe kaldığınız ay önemli. Ama mesela ben 28 kasım adet tarihim ama yumurtlama aralık yani ona göre bakmak lazım döllenme ayı önemli
Bana da bakar mısınızAhhahaha ya çin takvimi diye bişi var ya cinsiyet bakılan, bi arkadaşıma yıllar önce ebe vermiş bi takvim ona benzer. Ama farklı çizelge. Benim internetteki hiç bi takvimde tutmazken bunda kızım doğru çıkmıştı. Ama konuyu yazmaktan vazgeçtim çünkü çizelgeyi vermemi istemedi arkadaş. Ama siz söylerseniz bakabilirim ne çıktığına. Hem test etmiş oluruz hem de eğleniriz. Benim yne kız çıktı bakalım ehehe. Gebe kaldığınız yaş ve gebe kaldığınız ay önemli. Ama mesela ben 28 kasım adet tarihim ama yumurtlama aralık yani ona göre bakmak lazım döllenme ayı önemli
Valla ateşi düşüremediler iğne+ 2lt serum la antibiyotiğe baslattı doktorNe güzel yaa maşallah diyelim. Bu moralle hemen iyilesrisin inşallah...
Döllenme ayı Aralık. Yaş şu an 35 ama mayısta 36 yı dolduracağım. Hadi benimkine de bakAhhahaha ya çin takvimi diye bişi var ya cinsiyet bakılan, bi arkadaşıma yıllar önce ebe vermiş bi takvim ona benzer. Ama farklı çizelge. Benim internetteki hiç bi takvimde tutmazken bunda kızım doğru çıkmıştı. Ama konuyu yazmaktan vazgeçtim çünkü çizelgeyi vermemi istemedi arkadaş. Ama siz söylerseniz bakabilirim ne çıktığına. Hem test etmiş oluruz hem de eğleniriz. Benim yne kız çıktı bakalım ehehe. Gebe kaldığınız yaş ve gebe kaldığınız ay önemli. Ama mesela ben 28 kasım adet tarihim ama yumurtlama aralık yani ona göre bakmak lazım döllenme ayı önemli
Geçmiş olsun canımAslında +38 atesle 4 saattir hastanedeyim ama bebegin normale döndüğünü öğrendim ya gayet iyiyim sükür :)
Sen nasılsın
Ama benim döllenme ocak ta olabilir ya. 13 aralık çünkü sat. Tam sınıra geliyor. Hem aralık hem ocak bak bari ikisi de aynıdır belki. Sonra tuttu tutmadı derizH honey bunch kuzu mesrla 33 yaş aralık döllenme senin dimi öyleyse kız çıkıyor senin
Ben de isterim canım:) yaş 26 döllenme aralık. Etiket yaptığım yere 27 yazdım ama hamile kaldığımda 26ydim karışıklık oldu. 26 ve aralık bak sen. Çok heyecanlı ya :)Ahhahaha ya çin takvimi diye bişi var ya cinsiyet bakılan, bi arkadaşıma yıllar önce ebe vermiş bi takvim ona benzer. Ama farklı çizelge. Benim internetteki hiç bi takvimde tutmazken bunda kızım doğru çıkmıştı. Ama konuyu yazmaktan vazgeçtim çünkü çizelgeyi vermemi istemedi arkadaş. Ama siz söylerseniz bakabilirim ne çıktığına. Hem test etmiş oluruz hem de eğleniriz. Benim yne kız çıktı bakalım ehehe. Gebe kaldığınız yaş ve gebe kaldığınız ay önemli. Ama mesela ben 28 kasım adet tarihim ama yumurtlama aralık yani ona göre bakmak lazım döllenme ayı önemli
Eyvah o zmn ehehe yok rahme tutunma gibi sanırım. Son adetiniz ne zamandı iki aya da bakarızDöllenme ayı önemli ise benimki buz bebekti yani tere 2018 mayısta döllenmişlerdi
Kuzu Aralık ve ocak baktım çünkü hani tutunma belki ocaktır diye zaten ikisinde erkek çıktı hadi hayırlısıBenimkine de bakar mısın? Yaş 29 döllenme mayıs :) ama Aralık sonu transfer oldu embriyo
26 ve aralık erkek tatlımBen de isterim canım:) yaş 26 döllenme aralık. Etiket yaptığım yere 27 yazdım ama hamile kaldığımda 26ydim karışıklık oldu. 26 ve aralık bak sen. Çok heyecanlı ya :)
29 aralık erkeknetteki Çin takvimi erkek diyor bana. Sende bakabilir misin? Yaş 29 döllenme Aralık
son adeti sorarsan o daha da karışıkEyvah o zmn ehehe yok rahme tutunma gibi sanırım. Son adetiniz ne zamandı iki aya da bakarız
Ay bilmiorum sanırım internette yayılmasını istemediler bir ebenin kişisel bir takvimiymişArkadas neden verdirmiyor ki. Dantel ornegi vermeyen teyzeler gibi :)) ben de 29 yas aralikta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?