netteki Çin takvimi erkek diyor bana. Sende bakabilir misin? Yaş 29 döllenme Aralık

Arkadas neden verdirmiyor ki. Dantel ornegi vermeyen teyzeler gibi :)) ben de 29 yas aralikta

Benim de yaş 35 döllenme aralık. Bana da bakarmisin.

Sağol kuzum tam kırmızı değildi kırmızı kahve gibiydi ve 1 damlaydı çok küçücük mercimek kadar bir leke ilk tedirgin olsam da devamı gelmeyince rahatladım
Ben de kAhve akinti mi leke mi desem ara ara oluyo doktor kesede bisey yok fakat yine de onlem amacli progestron verdi
Recetede agizdan yaziyo ama doktor vajen dedi dun oyle kullandim
2 ocak benim dollenme yas 34 bttti eylulde
Hadi bakam

Bana da bakar mısınız 29yas döllenme Aralık ama şöyle bir durum var doğum günüm de Aralık'ta yani döllenme olduğunda daha 29olmamistim 6gun sonra 29oldum

Ne güzel yaa maşallah diyelim. Bu moralle hemen iyilesrisin inşallah...
Valla ateşi düşüremediler iğne+ 2lt serum la antibiyotiğe baslattı doktor
Antibiyotik zararlı değil ama ateş bebege cok zararlı mutlaka icceksin diye üstüne basa basada tembihledi
Nedir cektigim :)

Döllenme ayı Aralık. Yaş şu an 35 ama mayısta 36 yı dolduracağım. Hadi benimkine de bak

Ben de isterim canım:) yaş 26 döllenme aralık. Etiket yaptığım yere 27 yazdım ama hamile kaldığımda 26ydim karışıklık oldu. 26 ve aralık bak sen. Çok heyecanlı ya :)

Bende baktım netteki cin takvimine kız çıkıyor inşallah öyle olur sağlıkla. Bir oğlum var 3 yaşında bir de kız olsa ben dükkanı kapatırim sonra

Eyvah o zmn ehehe yok rahme tutunma gibi sanırım. Son adetiniz ne zamandı iki aya da bakarız
son adeti sorarsan o daha da karışık geçici menapoz iğnesi oldum ben adet olmadan hamile kaldım yani tüp bebekle ama dokto son adet tarihini sorana 11 Aralık de dedi. Aralık 28 transfet oldum bebiş muhtemelen ocak ayında tutundu 9 ocak test günümdü o zaman mutlu haberi aldık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…