• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydınnn
Cok şükür kalp ritmimiz 160ları gördü
8+3 gözüküyor bebegin boyuna göre
Gecen kontrolde 6haftalıktı bu haftada 8 olmalıydı ama ilerlemişiz şükür
Sata göre 8+5 im buarada
Bende hala ates devam ediyor
Doktorun dediğine göre 37.5 ve üstü bizim için yüksek ateş kabul ediliyormus
Bebekte içerde yarım derece daha fazla hissediyor muş
Aklınızda olsun
İki dev seruma baglandım bekliyorum:)

Günaydınnn
Sata göre 8+5 im buarada
Aklınızda olsun
Sevindim canım maşaallah bir haftada iki hafta mı büyümüş tekrar geçmiş olsun

Günaydınnn
Sata göre 8+5 im buarada
Aklınızda olsun
Hadi gözün aydın çok sevindim :KK49: her şey yoluna girmiş bak ne güzel :anneadayı: devamı da hep böyle gelsin inş herkesin

Sevindim canım maşaallah bir haftada iki hafta mı büyümüş tekrar geçmiş olsun
Yok hayır yanlıs anlattım
İki hafta önce Bugün 6 haftalıktı şimdi 8+3 cıktı üçgün daha büyümüş yani :) geriden geliyordum 5 gün iki güne düştü şükür:)

Günaydınnn
Sata göre 8+5 im buarada
Aklınızda olsun
Gunaydinnnnn ne guzel haberle uyandim ☺ Gozun aydin canim. Bak telaslar cope gitti ☺ yuppiii olleeeyyy :rapci: tekrar gecmis olsun tez zamanda sagligina kavus annesi. Bebeklerimiz rabbimize emanet:KK33:

Gunaydinnnnn ne guzel haberle uyandim ☺ Gozun aydin canim. Bak telaslar cope gitti ☺ yuppiii olleeeyyy :rapci: tekrar gecmis olsun tez zamanda sagligina kavus annesi. Bebeklerimiz rabbimize emanet:KK33:
Ah bacım ya cok sağol çok şükür içimde ne yangınlar kopuyoduda fikrimi uzaklaştırıyordum kendimden :)
Sonunda bende bir ay sonra gidicem muayneye :)
İmzamıda ekledim dogru olmuşmu :D

Ah bacım ya cok sağol çok şükür içimde ne yangınlar kopuyoduda fikrimi uzaklaştırıyordum kendimden :)
Sonunda bende bir ay sonra gidicem muayneye :)
İmzamıda ekledim dogru olmuşmu :KK70:
Cok sukur bin sukur canim. Hayir olmamis:KK45::KK45:2 eylul yapacaksin canim. Cunku regl tarihin 26 kasim. Benim 27 kasim diye bakinca 3 eylul veriyor. Sen 1 gun ondesin 2 eylul olacak. Hadi gozun aydin. Bi de sifa versin rabbim hemencik iyiles insallah

Selam kizlar başından beri 2019 ağustos annesine yazdığım için orta takılıyorum ben :dondurma:
Sağlıklı gelsin inşallah tüm bebişlerr:anneadayı:
Hosgeldin ☺ bizim grupta da 2 3 kisi eylul basinda gozukuyor dogum ama muhtemelen agustos annesi olacagiz. Olsun burada takilalim iste ☺ belki nazli olur bizimkiler tam 40.haftada gelir. Hayirlisi

Kızlar lütfen bana yardımcı olun 5 haftalık hamileyim, daha önce bir düşük bir kürtajı oldu. Diğer hamileliklerimde asprin kullandım, dün kontrol vardı doktor herşey normal dedi aspirin verelim yine dedi, düşük riskin yok progestan vermeyelim dedi. Akşam aspiirni içtim, 2-3 saat sonra böyle çok açık sütlü kahve akıntı geldi. Sabah başım çok ağrıdı midem bulandı üsküfra ettim, şimdide kasıklarımda hafif adet ağrısı gibi ağrı var kahve akıntı şimdilik yok. Kaç gündür göğüslerim hassasdı bugün kesildi ağrı sızı gerginlik. Acaba bişey mi oldu
Yaşadıklarının hepsi normal merak etme. Kahve leke yerleşme lekesi. Bu haftalarda çok normal. Yerini sağlamlaştırdığını düşün. Diğer anlattıklarında yine 5.hafta başlayan gebelik belirtileri. Göğüs ağrısı dönem dönem olup geçer. Kasık ağrısı da öyle. Rahat ol herşey yolunda. Parlak kırmızı veya pembe leke, Karında şiddetli ağrı gibi şikayetler olursa hemen dr a.

Ohh simdi olmus annesi. ☺ rica ederim ne demek. :halay: mutlulugunu teeeeee uzaklardan hissediyorum. Smiley paylasmalar falan :KK49: :nazar:rabbim nazarlardan korusun hepimiziii:nazar::nazar::nazar:

Aminnnn
Gercekten bi damla yaş gözümün ucunda bekliyor öyle söyleyeyim :)
Çok şükür Rabbim hepimize saglıklı gebelikler saglıklı bebekler kucagımıza almayı nasip etsin :)
Allah isteyen herkesede doğru zamanda gebelik versin :)

Günaydınnn
Sata göre 8+5 im buarada
Aklınızda olsun
Demek ki napiyormusuz. Evham yapmiyormusuz. Insallah saglilla aliriz bebisleri kucagimiza. Sadece pozitif dusun. Belki de senin bebis tosuncuk olur. Gelisimi onden gider:)))

Aminnnn
Gercekten bi damla yaş gözümün ucunda bekliyor öyle söyleyeyim :)
Çok şükür Rabbim hepimize saglıklı gebelikler saglıklı bebekler kucagımıza almayı nasip etsin :)
Allah isteyen herkesede doğru zamanda gebelik versin :)
Çok sevindim canım gözün aydın maşallah bebişe inşallah göz yaşların hep mutluluktan olur

Back