Çikolata kisti miydi kaç cm di hatırlıyor musunuzBenim ilk gebeliğimde kist vardı hiç zararı olmadı canım doğumla birlikte kayboldu
Benim yarın tam 8 haftalık. Kalp atışını duyduk çok şükür. Gelişim geriliği ile doğan bir kızım var. Bunun üzerine genetik test yapıldı. Kan pıhtılaşma konusunda biraz sıkıntı varmış sanırım. O yüzden doktor iğne ve ilaç başlattı.Evet 1 kere kullanıyorum bende. aslında banada clexane verdi ama enox dâ aynı işi görüyormuş malesef benim 4 gebeliğin 2 boş 1 dış gebelik geçirdim heterozigot saptandı bu sebepten kullanıyorum bende benim şuan 6 haftalık pazartesi kontrolüm var inşallah kalp atışlarını duyarım çok korkuyorum sizin kaç haftalık?
Cevap için teşekkür ederim. Bir an evham yaptım.Ben de bir tane 6000 lik enox kullanıyorum canım
inşallah duyarız iğne ve ilaç demiştiniz aspirinmi kullanıyorsunuz. ben de aspirin kullanıyordum bırakırdı doktorum sadece iğne kullanıyorum şimdi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziBenim yarın tam 8 haftalık. Kalp atışını duyduk çok şükür. Gelişim geriliği ile doğan bir kızım var. Bunun üzerine genetik test yapıldı. Kan pıhtılaşma konusunda biraz sıkıntı varmış sanırım. O yüzden doktor iğne ve ilaç başlattı.
Korkmayın. İnşallah duyarsınızpıtpıtları.
Yumurta büyüyememiş kist olarak kalmış cok önemli degil demişti doktorÇikolata kisti miydi kaç cm di hatırlıyor musunuz
O kistler kendiliğinden kaybolur çikolata kisti o kadar zor ki alınsa bile tekrar çıkabiliyor Allah kimseye vermesinYumurta büyüyememiş kist olarak kalmış cok önemli degil demişti doktor
Coraspin diye bir ilaç verdi. Onu da günde bir kere kullanıyorum.inşallah duyarız iğne ve ilaç demiştiniz aspirinmi kullanıyorsunuz. ben de aspirin kullanıyordum bırakırdı doktorum sadece iğne kullanıyorum şimdi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Hamilelikten önce kullanmaya başlamıştım bende geçen hafta bırakırdı. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..Coraspin diye bir ilaç verdi. Onu da günde bir kere kullanıyorum.
Amin canım benim acıkcası o nasıl bir kist bilmiyorumO kistler kendiliğinden kaybolur çikolata kisti o kadar zor ki alınsa bile tekrar çıkabiliyor Allah kimseye vermesin
Canim kan sulandiricidir ignen ve o günde 1 yapılıyor. Tup bebek transferi sonrası ben gundebir yaptimMerhaba. Burada bir kaç mesajda okudum. İğne vurulanlar hep sabah akşam mı vuruluyor?. Ben günde sadece bir kere vuruyorum. Acaba doktorumu yanlış mı anladım. Forumda gezince şüphede kaldım.Var mı benim gibi bir tane vurulan?
Ben prulaton depot oluyorum 3 günde bir yarım dozMerhaba. Burada bir kaç mesajda okudum. İğne vurulanlar hep sabah akşam mı vuruluyor?. Ben günde sadece bir kere vuruyorum. Acaba doktorumu yanlış mı anladım. Forumda gezince şüphede kaldım.Var mı benim gibi bir tane vurulan?
Evet ikisi de kaliteliydi çok şükür. Benim de ilk 2 deneme kimyasal gebelik olmuştu korkum oydu ama kimyasal gebelik kısmını geçtik şimdi bebişler sağlıklı mı telaşı var :)İnşaallah devam eder gebelik Canım yaşın genç kaliteli embriyo olmuştır
Clexane ve oksapar bulamayınca ben de enox aldım bu sefer. Benim de günde birMerhaba canım bende iğne kullanıyorum her sabah göbekten ben enox kullanıyorum sen ne kullanıyorsunn
Kan sulandırıcı benim de günde bir 4binlikGünde bir kere yani? Ben Oksapr kullanıyorum. Aslında Clexane dedi doktor ama eczaneden farklı bir marka verdiler. İlk gebeliğimde hiç böyle şeylerle uğraşmamıştım. Teredütte kalıyorum.
Canım ben iki defa vuruyorum. Ama pıhtılaşma durumuna göre ayarlıyor doktorlar dozunu sanırım. Kilo da önemli. Mesela bazıları 8000 dozunda iki iğne ve aspirin de kullanıyor. Yani pıhtılaşma durumuna gire. Sen yinede görüştüğünü sor doktoruna için rahat etsin.Merhaba. Burada bir kaç mesajda okudum. İğne vurulanlar hep sabah akşam mı vuruluyor?. Ben günde sadece bir kere vuruyorum. Acaba doktorumu yanlış mı anladım. Forumda gezince şüphede kaldım.Var mı benim gibi bir tane vurulan?
Bende clexane bulamadım oksapar kullanıyorum .İlk gebeliginde de kullanmadiysan belki de sadece tedbir amaçlı vermistir doktorun. Çünkü burda çok okudum ben özellikle tüp bebek tedavilerinde doktorlarin bazıları tedbir olarak vermisGünde bir kere yani? Ben Oksapr kullanıyorum. Aslında Clexane dedi doktor ama eczaneden farklı bir marka verdiler. İlk gebeliğimde hiç böyle şeylerle uğraşmamıştım. Teredütte kalıyorum.
Canim kilo takibini tek tek yapmak benim icin pek mumkun degil dilerseniz siz de exel de yazip paylasabilir yahut bana gonderirseniz 1. Sayfaya sabitleyebilirimBak bu şekilde yapılmış bu kısmı da ekleyip kilomuzu takip edebiliriz benceEki Görüntüle 2228267
Neymis yawwKizlar asermenin bu kadar kotu ve ciddi birsey oldunu hic bilmezdim soylerlerdide inanmazdim abarttiklarini naz yaptiklari dusunurdum bugun nsl bir duygu oldunu cok iyi anladim gece ruyamda bisey gordum inanin kokusu burnumun ucundaydi bu mevsimde bulunabilecek birseyde degilki aglamaktan icim disima cikti Allahtan esim saatler suren aramanin sonunda buldu yedim ama inanin yillardir yemiyormusum gibi gomuldum berbat bir duyguymus
Insaallah canim ben de gormedim dahaYarın ultrasona gireyim bebişi bi görelim hemen mesaj atıcam sana bilgilerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?