benim kocam da bulsun gelsin işi neSoylemem ya seninde canin cekerse
yok kız çekmez valls merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kocam da bulsun gelsin işi neSoylemem ya seninde canin cekerse
Ozelden yazayim cok merak ettiysen belki baskasinin cani ceker bulamazlar falan gunaha girmeyimbenim kocam da bulsun gelsin işi ne
yok kız çekmez valls merak ettim
İlk gebeliğimde o zamanki doktorum da benden herhangi bir test istememişti.Kızlar doktorum benden bahsettiğiniz testlerin hiçbirini istemedi :/
Pıhtılaşma sorunum olduğu için sadece appt testine baktı o kadar
Bana da geri dendi Canım bir hafta bakalım ben de bekliyorum kalp atışı görüldü kısmet artıkHaftası sana göre 6+5 boyutuna göre 6 hafta demişti
Ama merak edilcek bişey yok sonradan düzelir dedi
Gec döllenme diye özellikle söylemedi
Wuhhuuu ne aşerdinKizlar asermenin bu kadar kotu ve ciddi birsey oldunu hic bilmezdim soylerlerdide inanmazdim abarttiklarini naz yaptiklari dusunurdum bugun nsl bir duygu oldunu cok iyi anladim gece ruyamda bisey gordum inanin kokusu burnumun ucundaydi bu mevsimde bulunabilecek birseyde degilki aglamaktan icim disima cikti Allahtan esim saatler suren aramanin sonunda buldu yedim ama inanin yillardir yemiyormusum gibi gomuldum berbat bir duyguymus
Yok canm kullanmadıkay maşallah. çatlatma iğnesi falan kullandınız mı yoksa tamamen spontane mi merak ettim :)
Bana işte iki hafta sonrasına gene randevu verdiBana da geri dendi Canım bir hafta bakalım ben de bekliyorum kalp atışı görüldü kısmet artık
inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. evet burda okuyorum ara ara ikiz gebeleri :) zorlu bir sürec ama üstesinden gelirsiniz insallahYok canm kullanmadık
Hani öyleki önceki yaşananlardan dolayı bi kese oluştu mı kalbi atar nı die korkarken
İkinciyi görünce şok yaşadık ciddi ciddi
Ki ikiz gebelikten hep tırsmışımdır
Nasip hayırlsı olsın inş gelişir o da:)
Sağol canmmAnaaaa maşallahhh ne güzel sevin canımmm sevin rabbim iki tane evlat veriyor maşallah Nasiplisin
Senin veya eşinin ailesinde ikiz var Mı
Ablam annem doktora git bakalım acaba ikiz mi dediler bana da ben çocukluğumdan beri hep ikiz istemiştim
1. De ve 2. De
Şimdi hayırlısı olsun diyorum
Hemen 1 hafta sonra Canım çikolata kistlerimde var o yüzden 1 hafta aralıklarla veriyor geçen gebelikte kistim biraz yırtılınca hastanelik olmuştımBana işte iki hafta sonrasına gene randevu verdi
Sana ne zamana verdi
Amin amin inş:)inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. evet burda okuyorum ara ara ikiz gebeleri :) zorlu bir sürec ama üstesinden gelirsiniz insallah
Cok geçmiş olsunHemen 1 hafta sonra Canım çikolata kistlerimde var o yüzden 1 hafta aralıklarla veriyor geçen gebelikte kistim biraz yırtılınca hastanelik olmuştım
Benim de bazen öyle oluyor bazen mide yanması oluyor bazen de hiç bişey olmuyorKızlar benim ilk defa dün yemek yedikten sonra midem kötü olmaya başladı. böyle bulantı ya da kusma isteği gibi değil de midem karışıyor sanki sürekli. Bugün de öyle. Bunun sonu bulantı kusma mı acaba aynı şekilde olan var mı ?
Eminim bu senin dolabinda yoktur o yuzden solemem siz catlayin ama ben gunaha girmeyimWuhhuuu ne aşerdin
Ben yazdan dolaba bazı seyleri atmıstım Allahtan
Neee yırtıldı mı? ! Öyle bir risk olduğunu hiç bilmiyordumHemen 1 hafta sonra Canım çikolata kistlerimde var o yüzden 1 hafta aralıklarla veriyor geçen gebelikte kistim biraz yırtılınca hastanelik olmuştım
Seni korkuttum mu Canım özür dilerim ben tüp bebekten bir ay sonra gebe kalmıştım bi de çatlamayan folükül kistleri de kanadı yumurtalığım neredeyse torsiyona gidiyormuş sonra kendini topladı bu gebelikte de ağrı çekiyorım herhalde benim yapışıklıklar çok fazla geçici menepoz tedavisi de görmediğim için zorluyor bayaNeee yırtıldı mı? ! Öyle bir risk olduğunu hiç bilmiyordum
Belirtilerin bı şekilde devam ettiği sürece korkma bence. Ha devam etmesede kötü bişey vardır demiyorum böyle bir bilgim yok.. sen her türlü korkma yaa sanırım ilk gebeliginde değil zaten nasıl davranacağını benden iyi biliyorsundur. Rabbim esirgesin inşallah hepimizin minigini10 günden fazla kasık ağrısı çektim valla bi 2 gündür biraz rahatım
Kazı çalışması yapıyor minik sıpam
2 gündür bulantılar var
Uyku hali
Sersemlik de cabası
İnşallah canım bakalım sabrın sonu selamettir
Hahah :) pekalaaaEminim bu senin dolabinda yoktur o yuzden solemem siz catlayin ama ben gunaha girmeyim
Sağlıklı ise devam eder Canım inşaallah hepimiz için hayırlısı olsunCok geçmiş olsun
Banada işte sadece geride oldugu icin değil kalp ritmi düşük olduğu icin cagırdı gibi geldi