- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Amin inşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olsun cok sağol:)Sağlıklı ise devam eder Canım inşaallah hepimiz için hayırlısı olsun
Senin adına çok sevindim canım darısı bizim başımızaKızlar geldim ben. 6+0 keseyi gördük. Doktor maşallah fıstık gibi yeri harika kese gayet düzgün dedi. Kalp atışlarına da baktık. Duymadık baktık. Doktora dedim ki kalp atışlarını duymak zorunda değiliz görsek yeter dedim. Bayılıyorum sizin gibi bilinçli insanlara dedi. Isı bebeğe zarar veriyor bu doğru dedi. Yani burda tartıştığımız konu doğruymuş. Kalp atışını henüz duymayanlar duymak yerine görsün. Bende durumlar böyle
Saglikli guzel haberlerini alin insallah ☺ Hayirli olsun..Selam kızlar bizide nasipse pazartesi günü kalp atışlarını duymaya çağırdı doktorum. izmir karataş hastanesinde arzu hanıma gidiyorum. Hepimiz inşallah sağ salim kucağımıza alırız. Dualarınızı esirgemeyin lütfen
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimmSaglikli guzel haberlerini alin insallah ☺ Hayirli olsun..
Geçmiş olsun Canım benim ilk gebelikte 3 gün boyunca serum ve buscopan verildi parol de kesinlikle zararı yok ben bu gün 4 kere almak zorunda kaldımKızceler atesim 37.4 oldu hastaneye gidecegim ama serum vs bişeyin zararı varmıdır hic yasayan var mı ?
Geçmiş olsun canım benimde ayağımın altına ateş basıyoKızceler atesim 37.4 oldu hastaneye gidecegim ama serum vs bişeyin zararı varmıdır hic yasayan var mı ?
Benimde aksine ayaklarım cok üşüyo cnmGeçmiş olsun canım benimde ayağımın altına ateş basıyo
Yok canım ben zaten her türlü korkuyorumSeni korkuttum mu Canım özür dilerim ben tüp bebekten bir ay sonra gebe kalmıştım bi de çatlamayan folükül kistleri de kanadı yumurtalığım neredeyse torsiyona gidiyormuş sonra kendini topladı bu gebelikte de ağrı çekiyorım herhalde benim yapışıklıklar çok fazla geçici menepoz tedavisi de görmediğim için zorluyor baya
Tabi burda hiç kimse de kistin etki ettiğini okumadım benim herhalde daha büyük düşünsene iki yumurtalığım arkadan yapışmış ben de idrar yaparken kistlerim batıyor sanki saatlerdir yapmıyormuş gibi alt karnımda sıkışıklık oluyorYok canım ben zaten her türlü korkuyorumbenim de kist idrar kanalına baskı yapıyordu ara ara yan tarafta ağrı oluyor yine aynı sebepten mi diye korkuyorum. İdrar kanalı baskıdan daralmış böbrek taşı sıkışmış ondan ameliyat oldum bende daha önce. Kalp atışını bi duysak ondan sonra artık kistin etki etmeyeceğine inanıyorum inşallah
Benim ilk gebeliğimde kist vardı hiç zararı olmadı canım doğumla birlikte kaybolduYok canım ben zaten her türlü korkuyorumbenim de kist idrar kanalına baskı yapıyordu ara ara yan tarafta ağrı oluyor yine aynı sebepten mi diye korkuyorum. İdrar kanalı baskıdan daralmış böbrek taşı sıkışmış ondan ameliyat oldum bende daha önce. Kalp atışını bi duysak ondan sonra artık kistin etki etmeyeceğine inanıyorum inşallah
Ayyy ne güzel.Benim ilk gebeliğimde kist vardı hiç zararı olmadı canım doğumla birlikte kayboldu
Yok canım ben zaten her türlü korkuyorumbenim de kist idrar kanalına baskı yapıyordu ara ara yan tarafta ağrı oluyor yine aynı sebepten mi diye korkuyorum. İdrar kanalı baskıdan daralmış böbrek taşı sıkışmış ondan ameliyat oldum bende daha önce. Kalp atışını bi duysak ondan sonra artık kistin etki etmeyeceğine inanıyorum inşallah
İnşaallah devam eder gebelik Canım yaşın genç kaliteli embriyo olmuştırYok canım ben zaten her türlü korkuyorumbenim de kist idrar kanalına baskı yapıyordu ara ara yan tarafta ağrı oluyor yine aynı sebepten mi diye korkuyorum. İdrar kanalı baskıdan daralmış böbrek taşı sıkışmış ondan ameliyat oldum bende daha önce. Kalp atışını bi duysak ondan sonra artık kistin etki etmeyeceğine inanıyorum inşallah
Merhaba canım bende iğne kullanıyorum her sabah göbekten ben enox kullanıyorum sen ne kullanıyorsunnMerhaba. Burada bir kaç mesajda okudum. İğne vurulanlar hep sabah akşam mı vuruluyor?. Ben günde sadece bir kere vuruyorum. Acaba doktorumu yanlış mı anladım. Forumda gezince şüphede kaldım.Var mı benim gibi bir tane vurulan?
Günde bir kere yani? Ben Oksapr kullanıyorum. Aslında Clexane dedi doktor ama eczaneden farklı bir marka verdiler. İlk gebeliğimde hiç böyle şeylerle uğraşmamıştım. Teredütte kalıyorum.Merhaba canım bende iğne kullanıyorum her sabah göbekten ben enox kullanıyorum sen ne kullanıyorsunn
Evet 1 kere kullanıyorum bende. aslında banada clexane verdi ama enox dâ aynı işi görüyormuş malesef benim 4 gebeliğin 2 boş 1 dış gebelik geçirdim heterozigot saptandı bu sebepten kullanıyorum bende benim şuan 6 haftalık pazartesi kontrolüm var inşallah kalp atışlarını duyarım çok korkuyorum sizin kaç haftalık?Günde bir kere yani? Ben Oksapr kullanıyorum. Aslında Clexane dedi doktor ama eczaneden farklı bir marka verdiler. İlk gebeliğimde hiç böyle şeylerle uğraşmamıştım. Teredütte kalıyorum.
Ben de bir tane 6000 lik enox kullanıyorum canımMerhaba. Burada bir kaç mesajda okudum. İğne vurulanlar hep sabah akşam mı vuruluyor?. Ben günde sadece bir kere vuruyorum. Acaba doktorumu yanlış mı anladım. Forumda gezince şüphede kaldım.Var mı benim gibi bir tane vurulan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?