• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet 1 kere kullanıyorum bende. aslında banada clexane verdi ama enox dâ aynı işi görüyormuş malesef benim 4 gebeliğin 2 boş 1 dış gebelik geçirdim heterozigot saptandı bu sebepten kullanıyorum bende benim şuan 6 haftalık pazartesi kontrolüm var inşallah kalp atışlarını duyarım çok korkuyorum sizin kaç haftalık?
Benim yarın tam 8 haftalık. Kalp atışını duyduk çok şükür. Gelişim geriliği ile doğan bir kızım var. Bunun üzerine genetik test yapıldı. Kan pıhtılaşma konusunda biraz sıkıntı varmış sanırım. O yüzden doktor iğne ve ilaç başlattı.
Korkmayın. İnşallah duyarsınız :KK36: pıtpıtları.

Benim yarın tam 8 haftalık. Kalp atışını duyduk çok şükür. Gelişim geriliği ile doğan bir kızım var. Bunun üzerine genetik test yapıldı. Kan pıhtılaşma konusunda biraz sıkıntı varmış sanırım. O yüzden doktor iğne ve ilaç başlattı.
Korkmayın. İnşallah duyarsınız :KK36: pıtpıtları.
inşallah duyarız iğne ve ilaç demiştiniz aspirinmi kullanıyorsunuz. ben de aspirin kullanıyordum bırakırdı doktorum sadece iğne kullanıyorum şimdi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi

inşallah duyarız iğne ve ilaç demiştiniz aspirinmi kullanıyorsunuz. ben de aspirin kullanıyordum bırakırdı doktorum sadece iğne kullanıyorum şimdi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Coraspin diye bir ilaç verdi. Onu da günde bir kere kullanıyorum.

Merhaba. Burada bir kaç mesajda okudum. İğne vurulanlar hep sabah akşam mı vuruluyor?. Ben günde sadece bir kere vuruyorum. Acaba doktorumu yanlış mı anladım. Forumda gezince şüphede kaldım. :110: Var mı benim gibi bir tane vurulan?
Canim kan sulandiricidir ignen ve o günde 1 yapılıyor. Tup bebek transferi sonrası ben gundebir yaptim

Merhaba. Burada bir kaç mesajda okudum. İğne vurulanlar hep sabah akşam mı vuruluyor?. Ben günde sadece bir kere vuruyorum. Acaba doktorumu yanlış mı anladım. Forumda gezince şüphede kaldım. :110: Var mı benim gibi bir tane vurulan?
Ben prulaton depot oluyorum 3 günde bir yarım doz

Günde bir kere yani? Ben Oksapr kullanıyorum. Aslında Clexane dedi doktor ama eczaneden farklı bir marka verdiler. İlk gebeliğimde hiç böyle şeylerle uğraşmamıştım. Teredütte kalıyorum.
Kan sulandırıcı benim de günde bir 4binlik

Canım ben iki defa vuruyorum. Ama pıhtılaşma durumuna göre ayarlıyor doktorlar dozunu sanırım. Kilo da önemli. Mesela bazıları 8000 dozunda iki iğne ve aspirin de kullanıyor. Yani pıhtılaşma durumuna gire. Sen yinede görüştüğünü sor doktoruna için rahat etsin.

Günde bir kere yani? Ben Oksapr kullanıyorum. Aslında Clexane dedi doktor ama eczaneden farklı bir marka verdiler. İlk gebeliğimde hiç böyle şeylerle uğraşmamıştım. Teredütte kalıyorum.
Bende clexane bulamadım oksapar kullanıyorum .İlk gebeliginde de kullanmadiysan belki de sadece tedbir amaçlı vermistir doktorun. Çünkü burda çok okudum ben özellikle tüp bebek tedavilerinde doktorlarin bazıları tedbir olarak vermis

Bak bu şekilde yapılmış bu kısmı da ekleyip kilomuzu takip edebiliriz benceEki Görüntüle 2228267
Canim kilo takibini tek tek yapmak benim icin pek mumkun degil dilerseniz siz de exel de yazip paylasabilir yahut bana gonderirseniz 1. Sayfaya sabitleyebilirim
O dosya formati birz degisik
Bazi arkadaslar bu dosya seklini
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ve Kazen Kazen in yaptigini soylediler...
Ben cevap aldimsa da o dosya formati baya teknik
...

Ayrica boy kilo orantisi arada verilen alinan deger ler sanirim kisisel takip icin daha degerli ama genele paylasim icin basladigimiz ve bitirdigimiz nokta cok daha elzem

Kizlar asermenin bu kadar kotu ve ciddi birsey oldunu hic bilmezdim soylerlerdide inanmazdim abarttiklarini naz yaptiklari dusunurdum bugun nsl bir duygu oldunu cok iyi anladim gece ruyamda bisey gordum inanin kokusu burnumun ucundaydi bu mevsimde bulunabilecek birseyde degilki aglamaktan icim disima cikti Allahtan esim saatler suren aramanin sonunda buldu yedim ama inanin yillardir yemiyormusum gibi gomuldum berbat bir duyguymus
Neymis yaww
Zaten o senin aserdigin sey bizim icinbisey ifade etmiycek yaz gari bizi de etiketleyiveren

Back