Yaaaa ne guzeelll tek mi görünmüştü canım 7+2 de kalp atışı duymusmuydunuz
Duyduk evet ama ikiz diyen doktorda da aynisini duyduk. Detay soramadim hic o heyecanla. Bi haftaya tekrar gitcem. Bi hafta srtik tek mi cift mi diye dolaşcagim ortalikta emin olamiyorum nedense

Merhaba kızlar. Baya uzun bir süredir giremedim. Hem bulantı hem oğluşun üstümden inmemesiyle birkaç haftadır reZil haldeyim. Aşermeler falan başlamış. Maşallah. Bende bulantıdan pek bişey yapamıyorum. Ama canım ara ara hiç aklımda olmayan şeyler çekiyor. Hayırlısı artık

Amin canım inşallah
Aynen bu minik kızıma kardeş olacak
Korkmuyorum canım zaten içim rahat çok şükür :) bi keseyle kalp atışını duysam iyice rahatlayacağım

O zaman hepsini hastanede mi yaptırsam.. Fiyat farkı çok olur mu ki
Günaydın. Hemen bilgilendirme yapayım. İdrar testi hariç tüm testleri sağlık ocağında yaptırdım. Demek ki sistem değişmiş. Testi olanlar sağlık ocağında yaptırabilirler

Hmm tamam tatlım bilmiyordum

Günaydınnnn kızlarrr. İki gündür uyumamıyorum kızım hasta öksürüyor gece boyu. İnşallah çabucak toparlar. Mide bulantılarım olduğu için gece kalkmak çok zor oluyo.
Ben içimde bir yerlerde kızım olacağını hissediyorum sizde var mı öyle hisler bakalım?

Geçmiş olsun canım dikkat edin
Hadi bakalım hayırlısı diyelim
Benim öyle bi hissiyatım olmadı daha
Kızım da içime doğmuştu, dr ilk muayene de erkeğe benziyor ama daha küçük demişti ben inanmamıştım

Günaydın. Hemen bilgilendirme yapayım. İdrar testi hariç tüm testleri sağlık ocağında yaptırdım. Demek ki sistem değişmiş. Testi olanlar sağlık ocağında yaptırabilirler

Saol cnm inşallah çabucak geçer. Bazı doktorlar 12. Haftada tahmin yürütebiliyor bakalım söyleyecek mi bizim doktorlar. Kızımı 15. Haftada öğrenmiştim. 12 de tahmin isticem ama doktordan ehehehee

Günaydın biz ilkinde kız istiyorduk. Ama ben oğlan olacak dedim. 11.haftada söyledi oğlan olduğunu. Şimdi 2.de oğlan olsa olur diyorum çünkü oğlana alıştımAma bu sefer de kız hissediyorum. Sağlıklı olsunlar da

Geçmiş olsun Canım benim ilk gebelikte 3 gün boyunca serum ve buscopan verildi parol de kesinlikle zararı yok ben bu gün 4 kere almak zorunda kaldım
Çok teşekkür ederim.
Hastaneye geldiğimde ateşim 38.2 olmuştu serum ve parol taktılar.
Sen 4 kere parol mu aldın?
Sana da çok geçmiş olsun.

Saol cnm inşallah çabucak geçer. Bazı doktorlar 12. Haftada tahmin yürütebiliyor bakalım söyleyecek mi bizim doktorlar. Kızımı 15. Haftada öğrenmiştim. 12 de tahmin isticem ama doktordan ehehehee
Aynen bende 15. Haftada öğrenmiştim
Bazıları söylemiyor emin olmak için bekliyor
Yavaş yavaş ilerliyoruz bakalım şunun şurasında kaç hafta kaldı tahminlere

Çok teşekkür ederim.
Hastaneye geldiğimde ateşim 38.2 olmuştu serum ve parol taktılar.
Sen 4 kere parol mu aldın?
Sana da çok geçmiş olsun.
Evet Canım bel ağrım çok şiddetli olunca gün içinde almak zorunda kaldım düşük yapıyorum sandım ama kanama olmadı

kızlar ben sata göre 7+2 yim. bugun başlayan vajina ağrısı batması mevcut. normalde bu aralar adet tarihimdi. acaba ondan olur mu boyle normal mı sizce ,sizde de oluyor mu korkmalı mıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…