• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet Canım bel ağrım çok şiddetli olunca gün içinde almak zorunda kaldım düşük yapıyorum sandım ama kanama olmadı
Banada atesin yükseldikce parol yada minoset alabilirsin bişey olmaz dedi
Sabah 38.6 oldu hemen üstümü basımı actım simdi sükür 36-37 arası git gel yapıyor

Banada atesin yükseldikce parol yada minoset alabilirsin bişey olmaz dedi
Sabah 38.6 oldu hemen üstümü basımı actım simdi sükür 36-37 arası git gel yapıyor
grip gibi bişey mi enfeksiyon nedeni belli mi benim de gece titreyerek uyanmalarım oluyor ama ateşimi ölçtüğümde gündüz 36,7 idi hamile olduğumdan beri hasta gibiyim resmen

grip gibi bişey mi enfeksiyon nedeni belli mi benim de gece titreyerek uyanmalarım oluyor ama ateşimi ölçtüğümde gündüz 36,7 idi hamile olduğumdan beri hasta gibiyim resmen
Kanda enfeksiyon cıktı klasik salgın varmıs
Dedigin gibi bende paso yanıyorum alev alev ama bu farklı olarak grip gibi basladı gözülerimden ates cıktıgını hissettim zaten öyle hastaneye gitmeyi artık istedim

Kanda enfeksiyon cıktı klasik salgın varmıs
Dedigin gibi bende paso yanıyorum alev alev ama bu farklı olarak grip gibi basladı gözülerimden ates cıktıgını hissettim zaten öyle hastaneye gitmeyi artık istedim
Canim çok geçmiş olsun. O ilaçlar zarar vermez korkma. Dinlen bol bol. Rapor al hatta.

Bu sabah ben de cok halsiz kalktım. Elim ayağım titriyor. Grip degilim ama hamilelik böyle yaptı sanki.
2 gündür suyu da az içtim. 1.5 litrede kaldim o mu yaptı bilemedim. Acaba protestan mi salladi. Yoksa normal gebeliklerde olan bisey mi bilemedim.
Resmen ilk kez hamileymisim gibi herşeyi unutmuşum.

Cok teşekkür ederim
Rapor aldım dün dinleniyorum bugun
Yarın doktoruma randevum var bakalım benim riskli gebelik oldugu icin korkuyorum ama hayırlısı Allahtan :)
Tatlım sana tek tavsiyem hep pozitif ol. Olumlu düşünmek cidden iyi şeyleri çağırıyor. Bol bol portakal suyu ic. Ama evde sıkıp iç. Ferahlatıyor bu hastalik durumunda.

Tatlım sana tek tavsiyem hep pozitif ol. Olumlu düşünmek cidden iyi şeyleri çağırıyor. Bol bol portakal suyu ic. Ama evde sıkıp iç. Ferahlatıyor bu hastalik durumunda.
Odaklanmıyorum dedigin gibi kötü her zaman baki çağırmamak gerekiyor :)
Kivi ve mandalinaya sardım deli gibi tüketiyorum özellikle mandalinayı
Portakalın asidi fazla yakıyo beni cok tüketemiyorum
Herşey iyi olucak inşallah cok teşekkürler :)

Merhabalar, ben once solgarin folat'ini aldim, simdi impryl kullaniyorum. Cok pahali ama icinde b12 ve baska takviyeler de var. Gerci kendi kafama gore aldim ama 1 subatta doktoruma danisacagim. Bence onemli olan dogal formda olmasi.
Ben impyril i yumurta kalitesini arttırmak için tup bebek tedavisi esnasında kullanmistim. Bence normal bir folikasit al.

Günaydın. Hemen bilgilendirme yapayım. İdrar testi hariç tüm testleri sağlık ocağında yaptırdım. Demek ki sistem değişmiş. Testi olanlar sağlık ocağında yaptırabilirler
Senin adina sevindim. Icinde rubella, tokso falan var mi testlerin? Sonucu alinca bizimle paylasirsan sevinirim. Belki de ben kucuk bir ilcedeyim bu yuzden yapilmiyor olabilir. Guzel sonuclarla gel ins. ☺

Cok teşekkür ederim
Rapor aldım dün dinleniyorum bugun
Yarın doktoruma randevum var bakalım benim riskli gebelik oldugu icin korkuyorum ama hayırlısı Allahtan :)
Çok geçmiş olsun uyu dinlen bütün gün toparlarsın inş bikaç güne.. randevun da çok güzel geçecek inş gönlünü serin tut :KK36:

Senin adina sevindim. Icinde rubella, tokso falan var mi testlerin? Sonucu alinca bizimle paylasirsan sevinirim. Belki de ben kucuk bir ilcedeyim bu yuzden yapilmiyor olabilir. Guzel sonuclarla gel ins. ☺
Evet hepsi var. İstenen testleri ve sonuçlarını atacağım

Hasta kızlar hepinize geçmiş olsun. Parol dışında kullanabilecek pek ilaç yok malesef

İstenenler bunlar tit idrar tahlili. Onu sağlık ocağı yapmıyor

Eklentiler

• IMG_20190125_121318.jpg
    IMG_20190125_121318.jpg
    133,4 KB · Görüntüleme: 29
Back