- 14 Haziran 2017
- 604
- 824
- 53
Evet nazar değmesin onlara. Yalnız kafama takılan bir konuya da açıklık getirmiş oldum. Onu da yazayım burda. Benim ilk doğumum sezaryen. Bunu normal istiyordum.Doktora sordum oluşabilecek riskleri tek tek anlattı ve böyle bir ihtimal yok dedi. 6 yıl geçmesi gerekiyormuş. Bunu yapan yerler var ama çok ciddi riskleri göze alan para tuzağı kurumlar ve doktorlar itibar etme dedi. Doktora inandım bu husustaHoş geldin canım hayırlı olsun miniğin evini gördün demek
Doğru söylemiş canımEvet nazar değmesin onlara. Yalnız kafama takılan bir konuya da açıklık getirmiş oldum. Onu da yazayım burda. Benim ilk doğumum sezaryen. Bunu normal istiyordum.Doktora sordum oluşabilecek riskleri tek tek anlattı ve böyle bir ihtimal yok dedi. 6 yıl geçmesi gerekiyormuş. Bunu yapan yerler var ama çok ciddi riskleri göze alan para tuzağı kurumlar ve doktorlar itibar etme dedi. Doktora inandım bu hususta
Hayırlı olsun tatlımmmm çok sevindimKızlar geldim ben. 6+0 keseyi gördük. Doktor maşallah fıstık gibi yeri harika kese gayet düzgün dedi. Kalp atışlarına da baktık. Duymadık baktık. Doktora dedim ki kalp atışlarını duymak zorunda değiliz görsek yeter dedim. Bayılıyorum sizin gibi bilinçli insanlara dedi. Isı bebeğe zarar veriyor bu doğru dedi. Yani burda tartıştığımız konu doğruymuş. Kalp atışını henüz duymayanlar duymak yerine görsün. Bende durumlar böyle
Ben normal doğum istemem zaten sezeryandan sonra. Ilk randevuda doktora da dedim sezeryan olur herhalde degil mi diye. Oda evet dedi.Evet nazar değmesin onlara. Yalnız kafama takılan bir konuya da açıklık getirmiş oldum. Onu da yazayım burda. Benim ilk doğumum sezaryen. Bunu normal istiyordum.Doktora sordum oluşabilecek riskleri tek tek anlattı ve böyle bir ihtimal yok dedi. 6 yıl geçmesi gerekiyormuş. Bunu yapan yerler var ama çok ciddi riskleri göze alan para tuzağı kurumlar ve doktorlar itibar etme dedi. Doktora inandım bu hususta
Ben simdiye kadar 4 kere gittimIlk 4+6da gittim ve tum testlerim yapildi. En son 8+0 gittim ve 1 ay sonraya cagirdi. Hem kontrol hem ikili test icin. Sen genel kan tahlillerini yaptirmadin mi? Yaptirmadiysan bence en kisa surede yaptirmalisin
Bende ritim düşük diye iki hafta sonra cagırdı gene inşallah düzelmiştirde artık her hafta hastaneye gitmemBen 6+5 te gittim canım 40 gün sonra çağırdı beni de
Yarın ultrasona gireyim bebişi bi görelim hemen mesaj atıcam sana bilgilerimiAma etiket dedim heyatım
Etiket yok napim ayiklayim mi
Lutfen listeye dahil etmemi isteyen sevgili dostlar
Ya beni etiketleyin
Ya da en kestirme yol
Direk mesaj atın
Ben folidace kullanıyorum günde 1 kezKızlar folik asiti ne kullanıyorsunuz günde kaç kez alıyorsunuz ben folik trio kullanıyorum iki kez yeterlimi bazı yerlerde 3 kez yazıyor
Inşallah canım. Bildiğim kadarıyla kalp atışı sıkıntılı değilse 1-1.5 ay sonra çağırıyorlar zatenBende ritim düşük diye iki hafta sonra cagırdı gene inşallah düzelmiştirde artık her hafta hastaneye gitmem
Anaaaa maşallahhh ne güzel sevin canımmm sevin rabbim iki tane evlat veriyor maşallah NasiplisinMerhaba kızlar
Uzun zmndır konuyu takipteyim normal üstü karamsar olduğum için (4 düşük yaşadığım için )
Herşey netleşmeden konuya dahil olmak istemedim ama
Bugün kalp atışı için gittik
Şoktsyım hala
Resmen iki kalp dinledik
İkizmiş
İkinci kese ufak dedi sadece belki yok olabilir dedi doktor
Ama kalp atışlar duyduk sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ciddi şoktsyım
Bana 2 hafta sonra gel dedi.Testleri yaptır,burda yaptırmak zorunda değilsin,sağlık ocağında yaptır bana sonuçları at dedi.Yaş 35 olduğu için 2 hafta sonra bir daha görürsek iyi olur dediCanlar birde kalbini duyduktan sonra doktor ne kadar süre sonra tekrar cagırdı ?
Testleri ne zaman yaptırdınız ?
İnşallh bakalım :)Inşallah canım. Bildiğim kadarıyla kalp atışı sıkıntılı değilse 1-1.5 ay sonra çağırıyorlar zaten
Folic trio kullaniyorsan gunde 3 adet alman gerek. Hepsi ayni anda alabilirsin. Gunluk 400 mikrogram ihtiyacimiz var bebis icin. folic trionun 3 adeti 400 mikrogrami karsilar. 2 alirsan eksik kalir. Bilgin olsun.Kızlar folik asiti ne kullanıyorsunuz günde kaç kez alıyorsunuz ben folik trio kullanıyorum iki kez yeterlimi bazı yerlerde 3 kez yazıyor
Benim kalp ritminden kaynaklı bu haftasonu cagırmıstı eger düzelme varsa belki benide yastan kaynaklı bidaha cagırabilir o zamanBana 2 hafta sonra gel dedi.Testleri yaptır,burda yaptırmak zorunda değilsin,sağlık ocağında yaptır bana sonuçları at dedi.Yaş 35 olduğu için 2 hafta sonra bir daha görürsek iyi olur dedi
SOlgar folat kullanıyorum günde bir adetKızlar folik asiti ne kullanıyorsunuz günde kaç kez alıyorsunuz ben folik trio kullanıyorum iki kez yeterlimi bazı yerlerde 3 kez yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?