Bana 2 hafta sonra gel dedi.Testleri yaptır,burda yaptırmak zorunda değilsin,sağlık ocağında yaptır bana sonuçları at dedi.Yaş 35 olduğu için 2 hafta sonra bir daha görürsek iyi olur dedi
Canim bilgi vereyim biyokimya, hemogram saglik ocaginda yaptirdim. Ama toksoplasma rubella falan saglik ocaginda yapilmiyor. Ugrasmamak icin ben kalanlari ozelde yaptirdim. Birde genital sigil testi de istedi doktorum. Onu da ozelde yaptirdim. Cok sukur her sey iyi cikti. Insallah sizlrrinde iyi cikar sonucu... ve gozun aydin bebis gozukmus

Teşekkür ederim.Şimdilik herşeyin yolunda olduğunu görünce çok mutlu oldum.Hiç düşüğüm olmadı (bildiğim kadarıyla) ama yaş 35 ve üstü olunca biraz daha temkinli ve kaygılı oluyor insan...

Ben de aynı durumdayım. Sabah 7 gibi kalktım oturdum ışığı açtım. Baya bulantı vardı. Hemen banyoya gideyim diye hazır bekledim. Cok şükür geçti. Yatinca artti kalkinca azaldi.

Ben gunde 1 tane sabahlari aç karnına folidayss aliyorum folik asiti.
Bende 35 yasimdayim ama 1 ay sonra çağırdı doktorum. Ense kalinligina bakacakmis 1 ay sonra.

ay maşallah. çatlatma iğnesi falan kullandınız mı yoksa tamamen spontane mi merak ettim :)

O zaman hepsini hastanede mi yaptırsam.. Fiyat farkı çok olur mu ki

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu.

Kizlar asermenin bu kadar kotu ve ciddi birsey oldunu hic bilmezdim soylerlerdide inanmazdim abarttiklarini naz yaptiklari dusunurdum bugun nsl bir duygu oldunu cok iyi anladim gece ruyamda bisey gordum inanin kokusu burnumun ucundaydi bu mevsimde bulunabilecek birseyde degilki aglamaktan icim disima cikti Allahtan esim saatler suren aramanin sonunda buldu yedim ama inanin yillardir yemiyormusum gibi gomuldum berbat bir duyguymus

ne aşerdin kız

O zaman hepsini hastanede mi yaptırsam.. Fiyat farkı çok olur mu ki
Biyokimya, hemogram bir kac vitamine saglik ocaginda yaptirdim. Sadece 4 teste ozelde 200kusur odedik. Ilk gebeligimde ozel fakat epey luks bir hastaneye gidiyordum 2017 eylulde 700 tlye yakin vermistim kan tahlillerine. Simdi sehir degisikligi yasadigimiz icin daha ufak bir hastaneye gidiyorum. Ama 4 test 200 kusur tuttu. Hepsini yaptirsaydim 500 civari tutacakti...bence bagli bulundugun saglik ocagina aile hekimine gidersen bir suru masraftan kurtulmus olursun. Herkesin durumu farkli ama ileride para lazim olacak hepimize ☺

Kızlar doktorum benden bahsettiğiniz testlerin hiçbirini istemedi :/

Pıhtılaşma sorunum olduğu için sadece appt testine baktı o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…