Hoş geldin canımHoşbuldum canm :)
Keseyi görmeye gittiğimizde
Doktor keseyi gördü herşey yolunda demişti fakat
köşede bişi daha görünüyor ama
Muhtemelen kist olabilir ya da ufak bi kanama belli eder demişti .bu hafta ben orası kanama alanıysa inş Yok olmuştır derken
Bi baktık gününe uyumlu bi Bebiş daha var başka kesede
Herşey çok normal
Sadede kesesi ufak kalmış
Hayrlsı acayip şaşkınım
Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inş
Hoş geldin canım inşallahMerhabalar herkese hayırlı olsun öncelikle.Ben de 3.bebegi bekliyorum.33 yaş kilo 59 boy 1.63 konyadayim.Bir oğlum bir kızım var 3.surpriz oldu bize.Hayirli ve sağlıcakla kucağimiza alırız insallah
Hoşbuldum:)Hoş geldin canımHayırlı olsun
İkiz demek hı Allah yardımcınız olsun
Ne zaman gördünüz keseleri :)
Ay ne kadar güzel canım:)Hoşbuldum:)
Sağol canım
4+5 te gördüm ilk keseyi
İçinde yolk sac görünmüştü
Yanında görünen siyahlık
Doktorun kist olabilir dediğğ yani diğer kese
Normal kesenin yarısı kdr
Ama içindeki bebek diğeriyle aynı boyutta bugün işte ikiside 6+1 göründü
Kalpleri dinledik
Herşey Allahtan hayırlsı olsun
Ama hiç beklemiyordum:)
Hoşgeldin canmMerhabalar herkese hayırlı olsun öncelikle.Ben de 3.bebegi bekliyorum.33 yaş kilo 59 boy 1.63 konyadayim.Bir oğlum bir kızım var 3.surpriz oldu bize.Hayirli ve sağlıcakla kucağimiza alırız insallah
Aminnnn inş bu sefer morelimi çok bozmicamAy ne kadar güzel canım:)
İnşallah sağlıklı gebelik geçirirsin hayırlısıyla bebeklerini kucağına alırsın
Ay ne güzel tebrik ederimmAminnnn inş bu sefer morelimi çok bozmicam
Hepimiz alalım yavruları inş kucağımıza o gümleri de göstersin rabbim
Olsun canm paniğe gerek Yok geç döllenme olabilir zaten çok duydum bu şekilde değer yükselmesi bekleyenleriBenim cumartesi değerim 173,6 çıktı ya ben artsın diye bekliyorum
Kese filan da göremedim
Kızımda 8 haftalık öğrenmiş hemen kalp atışı duymuştum ne güzel
İnş canm aynen öylr teşkr ederm:)Ay ne güzel tebrik ederimmmükafatınız olmuş inş sonuna kadar sağlıkla geliriz
Aynen canım bende bekliyorum bakalım sağlıklı olsun da 9 ayda beklerimOlsun canm paniğe gerek Yok geç döllenme olabilir zaten çok duydum bu şekilde değer yükselmesi bekleyenleri
Değer 1500 olmadan kese görülmemesi normal die biliyorum
Geç döllenmedir azıcık sabır:)
Bende 29 ocakkk aminnn inşallah hepimizeBen de aynı durumdayım 30 ocağa gün sayıyorum valla
Burada okuyunca heyecanlanıyorum çok güzel oluyor
Bize de hayırlı güzel haberler duymayı nasib etsin Rabbim
Ay ne kadar güzel bir şok bu böyle hadi hayırlısı bakalım en sağlıklı şekilde devam eder insallahMerhaba kızlar
Uzun zmndır konuyu takipteyim normal üstü karamsar olduğum için (4 düşük yaşadığım için )
Herşey netleşmeden konuya dahil olmak istemedim ama
Bugün kalp atışı için gittik
Şoktsyım hala
Resmen iki kalp dinledik
İkizmiş
İkinci kese ufak dedi sadece belki yok olabilir dedi doktor
Ama kalp atışlar duyduk sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ciddi şoktsyım
Aynen cabm hayırlsı olsınAynen canım bende bekliyorum bakalım sağlıklı olsun da 9 ayda beklerim
Benim bundan önce bi düşüğüm olduğundan bunu kimseye demiyorum süpriz
AminnnnAy ne kadar güzel bir şok bu böyle hadi hayırlısı bakalım en sağlıklı şekilde devam eder insallah
Tahmin edebiliyorum canım durumunuAynen cabm hayırlsı olsın
Güya bende kimseye demeyecektim
İkincinin şokundan söylemediğim kimse kalmadı
Olsun sabır inş zmn geçiyor atlaıtırz bugünleride:)
Belirtilerin ne durumda canım. Kötüye yorma güzel düşün güzel olsun inşallah herşey.yumurtlama tarihin fan geç olabilir döllenmede geçtir haliyle ancak yükseliyordur inşallah .rabbim korktuğumuza ugratmasinBenim cumartesi değerim 173,6 çıktı ya ben artsın diye bekliyorum
Kese filan da göremedim
Kızımda 8 haftalık öğrenmiş hemen kalp atışı duymuştum ne güzel
10 günden fazla kasık ağrısı çektim valla bi 2 gündür biraz rahatımBelirtilerin ne durumda canım. Kötüye yorma güzel düşün güzel olsun inşallah herşey.yumurtlama tarihin fan geç olabilir döllenmede geçtir haliyle ancak yükseliyordur inşallah .rabbim korktuğumuza ugratmasin
Kızlar geldim ben. 6+0 keseyi gördük. Doktor maşallah fıstık gibi yeri harika kese gayet düzgün dedi. Kalp atışlarına da baktık. Duymadık baktık. Doktora dedim ki kalp atışlarını duymak zorunda değiliz görsek yeter dedim. Bayılıyorum sizin gibi bilinçli insanlara dedi. Isı bebeğe zarar veriyor bu doğru dedi. Yani burda tartıştığımız konu doğruymuş. Kalp atışını henüz duymayanlar duymak yerine görsün. Bende durumlar böyleHayırlı güzel haberlerle gel canım inşallah .Siz deyince ben heyecanlanıyorum burda yemin ederim. Ben daha hiç muayene olmadım ya
Hoş geldin canım hayırlı olsun miniğin evini gördün demekKızlar geldim ben. 6+0 keseyi gördük. Doktor maşallah fıstık gibi yeri harika kese gayet düzgün dedi. Kalp atışlarına da baktık. Duymadık baktık. Doktora dedim ki kalp atışlarını duymak zorunda değiliz görsek yeter dedim. Bayılıyorum sizin gibi bilinçli insanlara dedi. Isı bebeğe zarar veriyor bu doğru dedi. Yani burda tartıştığımız konu doğruymuş. Kalp atışını henüz duymayanlar duymak yerine görsün. Bende durumlar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?