• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoş geldin canım hayırlı olsun miniğin evini gördün demek ❤️❤️❤️❤️❤️
Evet nazar değmesin onlara. Yalnız kafama takılan bir konuya da açıklık getirmiş oldum. Onu da yazayım burda. Benim ilk doğumum sezaryen. Bunu normal istiyordum.Doktora sordum oluşabilecek riskleri tek tek anlattı ve böyle bir ihtimal yok dedi. 6 yıl geçmesi gerekiyormuş. Bunu yapan yerler var ama çok ciddi riskleri göze alan para tuzağı kurumlar ve doktorlar itibar etme dedi. Doktora inandım bu hususta

Evet nazar değmesin onlara. Yalnız kafama takılan bir konuya da açıklık getirmiş oldum. Onu da yazayım burda. Benim ilk doğumum sezaryen. Bunu normal istiyordum.Doktora sordum oluşabilecek riskleri tek tek anlattı ve böyle bir ihtimal yok dedi. 6 yıl geçmesi gerekiyormuş. Bunu yapan yerler var ama çok ciddi riskleri göze alan para tuzağı kurumlar ve doktorlar itibar etme dedi. Doktora inandım bu hususta
Doğru söylemiş canım
Bende sezeryan olmuştum sancı filan gelmedi bende :KK51:
Suni sancıyı bile hissetmedim artık gerisini sen düşün :süslü:
Bunda gümümüzü önceden bilip gideceğiz inşallah hayırlısıyla :KK36:

Kızlar geldim ben. 6+0 keseyi gördük. Doktor maşallah fıstık gibi yeri harika kese gayet düzgün dedi. Kalp atışlarına da baktık. Duymadık baktık. Doktora dedim ki kalp atışlarını duymak zorunda değiliz görsek yeter dedim. Bayılıyorum sizin gibi bilinçli insanlara dedi. Isı bebeğe zarar veriyor bu doğru dedi. Yani burda tartıştığımız konu doğruymuş. Kalp atışını henüz duymayanlar duymak yerine görsün. Bende durumlar böyle
Hayırlı olsun tatlımmmm çok sevindim

Ben normal doğum istemem zaten sezeryandan sonra. Ilk randevuda doktora da dedim sezeryan olur herhalde degil mi diye. Oda evet dedi.

T tuboz selamlar cnm
Yaş 35
Kg 60 tı 59 a düştüm
Boy 170 cm
Kaçıncı çocuk:2
Sat 28 kasım
Doğum 5 Eylül
Yer izmir
Hastne can hastanesi

Kilo sütununun yanına boy da yazsak ya sonuçta boya orantılı bir durum bu. Bir topik daha takip ediorum ben kilo takibi yapılan o liste gibi eklenebilir belki

Eklentiler

• B42524F8-1CD2-401F-BDB4-C934AB374663.jpeg
    B42524F8-1CD2-401F-BDB4-C934AB374663.jpeg
    226,5 KB · Görüntüleme: 24
Bak bu şekilde yapılmış bu kısmı da ekleyip kilomuzu takip edebiliriz bence
E72FFD30-5A3A-4356-A550-63CA57BAE9E2.png

Ilk 4+6da gittim ve tum testlerim yapildi. En son 8+0 gittim ve 1 ay sonraya cagirdi. Hem kontrol hem ikili test icin. Sen genel kan tahlillerini yaptirmadin mi? Yaptirmadiysan bence en kisa surede yaptirmalisin
Ben simdiye kadar 4 kere gittim
Her gittigimde mutlaka bi sorun cıktı karsıma
İşte en son kalp ritmi düşük iki hafta sonra gel bakalım dedi
Bu cumartesi gidicem büyük ihtimal sorun yoksa testleride yapıcaz diye düşünüyorum
Bizde bide kan uyusmazlıgı var ben 0- eşim 0+ ama ilk cocukta sorun olmaz bakıcaz dogumdan sonra bebek senin kanını tasımıyorsa sana igne yapıcaz vs bişeyler dedi ama anlamadım

Ama etiket dedim heyatım
Etiket yok napim ayiklayim mi :KK45:
Lutfen listeye dahil etmemi isteyen sevgili dostlar
Ya beni etiketleyin
Ya da en kestirme yol
Direk mesaj atın
Yarın ultrasona gireyim bebişi bi görelim hemen mesaj atıcam sana bilgilerimi ;)

Bu 15 Şeyden Uzak Dur: Hamilelikte Yenmemesi Gerekenler!
1- İşlem görmüş etler: sucuk, salam, sosis

2- Cıva oranı yüksek deniz ürünleri
3- Pastörize edilmemiş süt ve peynirler
4- Çiğ ya da az pişmiş yumurta
5- Çiğ ya da az pişmiş et, tavuk ve deniz ürünleri
6- Asitli içecekler ve kutu meyve suları
7- Doktor onayı olmayan bitki çaylarI
8- Yüksek şeker ve basit karbonhidrat içeren ürünler
9- Aşırı tuzlu yiyecekler
10- Yıkanmamış ürünler
11- Yüksek miktarda ciğer
12- Yapay tatlandırıcılar
13- Kızartmalar
14- Abur cuburlar, hazır yemekler, GDO'lu gıdalar
[15- Kafein

Bir siteden alıntıladım fikrimiz olur

Kızlar folik asiti ne kullanıyorsunuz günde kaç kez alıyorsunuz ben folik trio kullanıyorum iki kez yeterlimi bazı yerlerde 3 kez yazıyor

Merhaba kızlar
Uzun zmndır konuyu takipteyim normal üstü karamsar olduğum için (4 düşük yaşadığım için )
Herşey netleşmeden konuya dahil olmak istemedim ama
Bugün kalp atışı için gittik
Şoktsyım hala
Resmen iki kalp dinledik
İkizmiş
İkinci kese ufak dedi sadece belki yok olabilir dedi doktor
Ama kalp atışlar duyduk sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ciddi şoktsyım
Anaaaa maşallahhh ne güzel sevin canımmm sevin rabbim iki tane evlat veriyor maşallah Nasiplisin
Senin veya eşinin ailesinde ikiz var Mı
Ablam annem doktora git bakalım acaba ikiz mi dediler bana da :dondurma:ben çocukluğumdan beri hep ikiz istemiştim
1. De ve 2. De
Şimdi hayırlısı olsun diyorum :KK200:

Kızlar benim ilk defa dün yemek yedikten sonra midem kötü olmaya başladı. böyle bulantı ya da kusma isteği gibi değil de midem karışıyor sanki sürekli. Bugün de öyle. Bunun sonu bulantı kusma mı acaba aynı şekilde olan var mı ?

Canlar birde kalbini duyduktan sonra doktor ne kadar süre sonra tekrar cagırdı ?
Testleri ne zaman yaptırdınız ?
Bana 2 hafta sonra gel dedi.Testleri yaptır,burda yaptırmak zorunda değilsin,sağlık ocağında yaptır bana sonuçları at dedi.Yaş 35 olduğu için 2 hafta sonra bir daha görürsek iyi olur dedi

Kızlar folik asiti ne kullanıyorsunuz günde kaç kez alıyorsunuz ben folik trio kullanıyorum iki kez yeterlimi bazı yerlerde 3 kez yazıyor
Folic trio kullaniyorsan gunde 3 adet alman gerek. Hepsi ayni anda alabilirsin. Gunluk 400 mikrogram ihtiyacimiz var bebis icin. folic trionun 3 adeti 400 mikrogrami karsilar. 2 alirsan eksik kalir. Bilgin olsun.

Bana 2 hafta sonra gel dedi.Testleri yaptır,burda yaptırmak zorunda değilsin,sağlık ocağında yaptır bana sonuçları at dedi.Yaş 35 olduğu için 2 hafta sonra bir daha görürsek iyi olur dedi
Benim kalp ritminden kaynaklı bu haftasonu cagırmıstı eger düzelme varsa belki benide yastan kaynaklı bidaha cagırabilir o zaman

Back