- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebegide görürsünn saglıkla insallah :)Saat 14.00 de randevum var kızlar. İlk randevum sayılır. Keseyi görmemiştik geçen sefer 6+0ım
Hadi bakalim☺ Guzel haberlerle gel insallah.Saat 14.00 de randevum var kızlar. İlk randevum sayılır. Keseyi görmemiştik geçen sefer 6+0ım
Onu okumadım canımAynı yazarın yeni annelere muciza cözümler kitabıda varmıs o ne üzerine
Bizde dort kardeşiz tam sizin minik gibi sürpriz gelen benim.. benim büyükler başta pek memnun kalmamislar benim gelişimden ama sonra paylaşamamislar. Halada kuymetlileriyim çok şükür. Kalabalık aile muhteşem bişe sağlıkla kucağınıza kucağımixa alırız insallahAynen canım 33 yaşımdayım büyük oğlum 15 ortanca 11 minik prensesin de 5 yasında
Oh sende iyi demişsin wallaCanım bende 3. Çocuğu isteyerek yapmıştım banada demişlerdi ne yapacaksın iki oğlun var zaten diye bende sizene yahu futbol takımı kuracam belki demiştim kimsenin kaç çocuğu olduğu kimseyi ilgilendirmiyor ben çocukları çok seviyorum bir 4. Çocuk bu ara düşünmüyordum ama hep diyordum kırkımda yapıcam bitane daha diye kısmet şimdiyeymiş banada dediler napıcan daha var zaten uç tane diye Rabbim kısmet ettikten sonra onlara bişey demek düşmüyor sağlıklıca gelip büyüsünler inşallah canım sen kimseyi takma kafana bakacak olan sensin bende kalabalık aile çok seviyorum
İnternetten bakıyorumda simdiOnu okumadım canım
Üzerinde easy yöntemi ( bu benim dediğim kitapta da var )
Katı gıdaya geçiş ,bebeğinizin karekterini anlama ,banyo , masaj yazıyor
Benim dediğim hazırlık döneminde okunuyor,2014 Ocak anneleri hepimiz okumuştuk Bebek bakımında mucize çözümleri
Bu bi sonraki aşamada uygulanacaklar galiba katı gıda karekteri anlama falan
Hayırlı güzel haberlerle gel canım inşallah .Siz deyince ben heyecanlanıyorum burda yemin ederim. Ben daha hiç muayene olmadım yaSaat 14.00 de randevum var kızlar. İlk randevum sayılır. Keseyi görmemiştik geçen sefer 6+0ım
Ilk 4+6da gittim ve tum testlerim yapildi. En son 8+0 gittim ve 1 ay sonraya cagirdi. Hem kontrol hem ikili test icin. Sen genel kan tahlillerini yaptirmadin mi? Yaptirmadiysan bence en kisa surede yaptirmalisinCanlar birde kalbini duyduktan sonra doktor ne kadar süre sonra tekrar cagırdı ?
Testleri ne zaman yaptırdınız ?
Ben 6+5 te gittim canım 40 gün sonra çağırdı beni deCanlar birde kalbini duyduktan sonra doktor ne kadar süre sonra tekrar cagırdı ?
Testleri ne zaman yaptırdınız ?
sonradan olan bebek her zaman daha tatlı oluyor şimdiden bizimkilerde öyleler kızım diyor kız olacak siz zaten iki tanesinin bizde iki olacaz erkekler diyor erkek olacak biz çoğunluk olacaz Rabbim hayırlısı hangisiyse onu nasip etsin inşallahBizde dort kardeşiz tam sizin minik gibi sürpriz gelen benim.. benim büyükler başta pek memnun kalmamislar benim gelişimden ama sonra paylaşamamislar. Halada kuymetlileriyim çok şükür. Kalabalık aile muhteşem bişe sağlıkla kucağınıza kucağımixa alırız insallah
Aynen canım hakedene cevabını vereceksin zaten sağolsun büyük oğlum çok yardımcı oluyor bana elim Ayağım resmen Rabbim acılarını göstermesin inşallahOh sende iyi demişsin walla
Rabbim gönlüne göre vermiş daha iyi olmuş hatta birlikte büyürler 40 onda da sana çay kahve getirirler evi falan toplarlar
Hayırlı güzel haberlerle gel canım inşallah .Siz deyince ben heyecanlanıyorum burda yemin ederim. Ben daha hiç muayene olmadım ya
Olumlu düşün olumlu olsun canım. HoşgeldinMerhaba kızlar
Uzun zmndır konuyu takipteyim normal üstü karamsar olduğum için (4 düşük yaşadığım için )
Herşey netleşmeden konuya dahil olmak istemedim ama
Bugün kalp atışı için gittik
Şoktsyım hala
Resmen iki kalp dinledik
İkizmiş
İkinci kese ufak dedi sadece belki yok olabilir dedi doktor
Ama kalp atışlar duyduk sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ciddi şoktsyım
Ayy ne guzel Rabbim kayiplarina karsilik ne guzel bir hediye nasip etmis. Insallah saglikla sihhatle buyusunler. Ikizlerde bir kese daha kucuk oluyor zamanla duzelir ins. Cok sevindim senin adina.Merhaba kızlar
Uzun zmndır konuyu takipteyim normal üstü karamsar olduğum için (4 düşük yaşadığım için )
Herşey netleşmeden konuya dahil olmak istemedim ama
Bugün kalp atışı için gittik
Şoktsyım hala
Resmen iki kalp dinledik
İkizmiş
İkinci kese ufak dedi sadece belki yok olabilir dedi doktor
Ama kalp atışlar duyduk sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ciddi şoktsyım
Hoşbuldum canm :)Olumlu düşün olumlu olsun canım. Hoşgeldin
Sağol canm inş yaaaAyy ne guzel Rabbim kayiplarina karsilik ne guzel bir hediye nasip etmis. Insallah saglikla sihhatle buyusunler. Ikizlerde bir kese daha kucuk oluyor zamanla duzelir ins. Cok sevindim senin adina.