2019 EKiM TÜP BEBEK

Çok teşekkür ederim çok aydınlatıcı oldu

Çok teşekkür ederim çok aydınlatıcı oldu
Ben tüp bebek merkezine karar versikten sonra gidip doktorla görüştüm elimde sperm testi rahim filmi hormon testlerim vardı zaten.doktor da bikaç tetkik istedi onları araştırma hastanesinde yaptırdım.ben bursada tedavi oldum eurofertilde gayet memnun kaldım.iki tüp benek denemesi 10 bin

Rabbim dağlıkla kucağına almayı nasip etsin nerede bu hastane acaba ben Avrupa yakasındayım

Geldin kizlar valla isler karisti bugun sabah hastaneye gittik kan vwrdik 3 saat sonra dediler eve geldik yine gittik sistem gitmis butub hastanenin bekledik gelir diye yokk ciktik yemek yedik bi dha aradik yine yok laboratuvari aramislar kan isleme alinmamis bile biz kan vermisiz sistem gitmis.ordan napalim derken baska ozel hastaneye gittik verdik eve geldik 1 bucuk saat sonra dediler ve sonuc 116

Sabahtan beri hastanelerde dolastik anliyacaginiz daha yeni ogrendik bizde insaallah saglikla devami gelir isteyen herkese nasip olsilun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…