- 11 Ağustos 2018
- 442
- 332
- 53
- 30
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
Çok sağol kuzum Rabbim hepimize naaip etsin inşallahhhhhKızlarAngelnursee Hay Hakk öyle sevindim ki transfer günümde bana umut oldunuz çook tebrik ederim inşallah sağlıkla gelir devamı ❤
Aslında ever farklı bi ilaç kullanmıyoruz ama yine de ne bilim görmek istediğimiz şey çıktı ama şimdiden korku sardı biziBiz catlatma ypmdkki kuzum dger ilclrin hcg etkisi yok ki ben 4.gun negatf ckmsti
Süpeeer Rabbim tamamına erdirsin inşallahKizlarr ya idrar yaptim iki dk icinde bu ciktiEki Görüntüle 2543721
Hala inanamıyorum ki ben ilaçların etkisidri diye düşünüyorum niyeyse ? Rabbim kimeeyi evlatsızlıkla sınamasın herkese tattırsın o güzel duyguları inşallah.sizede bekleyen herkesede güç kuvvet sabır versinAngelnursee Hay Hakk kizlar tebrikler.cok net sonucunuz.bence gidip kan verin ve mutlulugunuzun tadini cikarin.sonra da bize dua edin biz de bebislerimize kavusalim diye
K Kendinisevenbirii M Manolya15 hayırlı olsun tedaviniz kızlar bende ilaç kullanıyorum daha belli değil transfer zamanım. Sizin kacıncı günleriniz adetinBenim de 14 ekimtransfer inş .sizin kacıncı denemenız? Dondurulmus mu ? Regl gununuz neydi son ay?
Amin insallahHala inanamıyorum ki ben ilaçların etkisidri diye düşünüyorum niyeyse ? Rabbim kimeeyi evlatsızlıkla sınamasın herkese tattırsın o güzel duyguları inşallah.sizede bekleyen herkesede güç kuvvet sabır versin
Evet ben çok felakettim 5aylık hamile gibiydimKızlar opudan sonraki 2.günüm gazdan, şişlikten yerde yuvarlanicam smdi. Agrida yapiyo sizdemi böyle oldunuz
Tebriklerrr canım
Cok tesekkur ederim canim insallah seninde cok guzel gecerKızlarAngelnursee Hay Hakk öyle sevindim ki transfer günümde bana umut oldunuz çook tebrik ederim inşallah sağlıkla gelir devamı ❤
Kuzum kan verdim bi deli cesaretHala inanamıyorum ki ben ilaçların etkisidri diye düşünüyorum niyeyse ? Rabbim kimeeyi evlatsızlıkla sınamasın herkese tattırsın o güzel duyguları inşallah.sizede bekleyen herkesede güç kuvvet sabır versin
Heyecanla bekliyorumKuzum kan verdim bi deli cesaret
Ben olcem heycandanHeyecanla bekliyorum
Ne zaman çıkcak sonucun kuzummmKuzum kan verdim bi deli cesaret
Ben olcem heycandan
Kaçıncı günün yarın canımbu heyecanı yarın ben de yaşayacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun
10. Günüm olacak insallahKaçıncı günün yarın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?