• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Ben normalde igneden cok korkarim.kan aldirirken bile aglarim falan..ama tup bebek tedavisinde bebegim icin diye diye hic sizlanmadan kendim vurdum butun igneleri.sonra da negatif olunca icim bosaldi resmen.kalbim taş gibi oldu..şimdi ne icin cabaliyorum diyorum kendime..aglama olayi bazen bende de oluyodu.esim cok mu acidi diyodu ama olay acimasi degil,resmen duygusal şiddet goruyo gibi oluyodum..blast evresine gittik.3 tane kaldi.2si transfer.biri cope gitti resmen.simdi ist fulya bahcecide baslicam.sorun bende pcos,esimde ileri hareket yetersizligi cnm
Ama yumurtan olmus iste döllenms kaliteli yani o saatten snra tek sorunumz allahin izin vermesi yoksa ne sana bagli ne eşine döllendkten snra

bence de öyle canım en azından bana işte tüp bebek de rapor çıkmasında yardımcı olacak maddi sorunlarımız olduğından ne kadar uyguna getirebilirsek o kadar iyi olur bu kadar beklemem de hep maddi nedenlerden çok şükür ekimde nasip olacağı için çok seviniyorum
Cok sevindim canım insanin yeri geliyo 10tlye bile ihtiyacı oluyo haberlerni beklyrm. Benim bu ay toplanck ama 2 ay snra transfer

Üniversitesiler daha iyi değil mi acaba bende izmir ege üniversitesinde başladım tedaviye ondna soruyorum
Bi arkadasim ozelde yaptirdi negatif.devlette yaptirdi pozitif.biraz kismet isi ama devlette cok itip kalkmis hemsireler.cok cani yandi.anestezisiz yapildi opu.ozelde gozunun icine bakiliyo cnn yanmasin diye

Bugün tüp bebek öncesi iğnelerime başladım ve içim çok buruk, üzgün, ağlamaklıyım. Var mı derdimi paylaşacak arkadaşlar :KK43:
Ben varım canım ben de cumartesi günü başladım iğnelere. Merional 300 vuruluyor kalçadan her gün. Akşamları da lucrin iğnesi vuruyorum kendime. 6. Günümdeyim ultrasonda 9 folikülüm gözüktü inşallah her şey yolunda giderse haftaya çarş-cuma opu olacak. Duygularım çook değişken hormonlar çok etkiliyor neden böyle oldu diye üzülüyorum ama buna da şükür. İrtibatı koparmayalım kızlar konuşmaya ihtiyacım var

Ben varım canım ben de cumartesi günü başladım iğnelere. Merional 300 vuruluyor kalçadan her gün. Akşamları da lucrin iğnesi vuruyorum kendime. 6. Günümdeyim ultrasonda 9 folikülüm gözüktü inşallah her şey yolunda giderse haftaya çarş-cuma opu olacak. Duygularım çook değişken hormonlar çok etkiliyor neden böyle oldu diye üzülüyorum ama buna da şükür. İrtibatı koparmayalım kızlar konuşmaya ihtiyacım var
Nerde tedavi oluyosunuz,hangi dr de?

Seni oyle iyi anliyorum ki..ben de ekimde baslicam tedaviye.bi negatifim var öncesinde.simdiden aglamalikliyim.tedaviye baslamaya korkuyorum cunku tedavi fikri bile buyuk bi beklentiyle basladigim ilk tup denememi hatirlatiyo.ya bu da olumsuz olursa diye simdiden ödüm kopuyor..😔 ignelrr baslayinca hormonlar tavan yapinca iyice cekilmez biri olucam biliyorum..🙁
[/QUOTE

Bi an ben yazdım sandım inanki aynı hislerimiz. İlk tedavimde içim kıpır kıpır gittim hastaneye hep arada umutsuzluga kapılsamda çok inandım. Şimdi 2. Başlamadan daha sürekli ağlıyorum neden başlıyorum sanki yine olmazsa diye. Çok zor gerçekten yaşamayan bilemez canım :(

Back