- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #2.961
Ben. Taze transfer oldum rahim kalınlığı iyi oldugu icin bekletilmedimHangi durumda rahim dinlendirme gerekiyor peki?
Amin canım benimMerhaba. Dondurulmus transferin tutunma oranları daha yuksek. Cok fazla ilaç kullanmıs oluyoruz o surede ilacın yan etkilerinden rahim temizlenmiş oluyor. Ayrıca ben iki defa opu (yumurta toplama) oldum. İkisinde de bir hafta kasık agrılarım devam etti. Drum taze transfer etse bile ben kabul etmezdim o agrılar varken bebek nasıl tutunsun. Transferden sonra da vajinal ilaç kullanılıyor. Her asaması ayrı bir stres. Ama ins sonu guzel olur hepimiz için
Bana doktorum girme dedi kisiden kisiye degisebilir belkideKızlar birşey sormak.istiyorum dondurulmuş transfer oncesi ilişki yasakmi doktorum hicbirsey söylemedi bu konudaolsaydı söylerdi sanırım
Ben de çok merak ediyorum onu Sonuçta yumurta üretimiş olacağız ilişkide bulunsak daha avantajlı olmuyor mu acabaKızlar birşey sormak.istiyorum dondurulmuş transfer oncesi ilişki yasakmi doktorum hicbirsey söylemedi bu konudaolsaydı söylerdi sanırım
Sonrasını söylüyorlar hep öncesi konusunda hiç uyarmadılar ama ben de merak ettimKızlar birşey sormak.istiyorum dondurulmuş transfer oncesi ilişki yasakmi doktorum hicbirsey söylemedi bu konudaolsaydı söylerdi sanırım
Benim transferden bi gün öncesi yumurtlama günümdü ve değerlendirmiştik ama sonuç negatif birbirlerine etkisi varsa bile bende olumlu olmadıBen de çok merak ediyorum onu Sonuçta yumurta üretimiş olacağız ilişkide bulunsak daha avantajlı olmuyor mu acaba
Bilen yazsa keske 2şansımız olurdu hem kendim denicem hem tüp bebek oh misBenim transferden bi gün öncesi yumurtlama günümdü ve değerlendirmiştik ama sonuç negatif birbirlerine etkisi varsa bile bende olumlu olmadı
Yok canim ya yumurta toplama sürecinde yasak degilki ilacla baskılanıyo zaten saati gelmeden catlamaz o. Biz transfer haftasından bahsediyoruzTüp bebek surecinde ilişki yasak kızlar
Enfeksiyon riski oluyormuş birde yum toplamadan once olursa spermin içindeki bir madde yumların erken çatlamasına sebep oluyormuş.
Ben bahceci de tedavi oldum oradaki hemşire dedi bana cnmYok canim ya yumurta toplama sürecinde yasak degilki ilacla baskılanıyo zaten saati gelmeden catlamaz o. Biz transfer haftasından bahsediyoruz
özlemişim yazılarını :)Aynı yaştayız, ben de iki denemeden sonra duraklama dönemine girdimbu ay bi şey yapmayacağım. Ben transferden sonra testi de yapıp negatif sonuç alınca ilaçları bıraktım iki gün sonra adet oldum.
3 senedir olan duygularımı yazmışsın, kimbilir kaçımız kaç defa bu sözleri söyledik , dinledik...Canım ne denir bilmiyorum ama şunu biliyorum ki inançlı insanlarız rabbim vermiyorsa mutlaka bizim için bi hayır gizli şu an göremiyoruz nedenlerle boğuşuyoruz ama imtihan dünyası bunun bilincindeyiz şükür veripde hayırsız itaatsiz evlatlar olsa onu nasıl kaldırırız evlat imtihanı daha ağır derler ya hep rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah hikmetinden sual olunmaz sıkıntılarımızı gidersin tez vakitte hayırlısından yüzümüzü güldürsün gücümüzü artırsın şer gibi görünendeki o gizli hayrı göstersin inşallah...
Sizin sürecinizi bilmiyorum ama Allahım bi ferahlığa çıkarsın sizi inşallah öncelikle sağlık huzur versin en hayırlı zamanda da rabbim kucağınızı doldursunArkadaşlar selam , nasılsınız? yazamadım son günlerde. moralim kötü diye şehir dışından eski arkadaşlarım geldi. beraber güldük ağladık yedik içtik. biraz kafayı topladım. evde eşimle de durumlar daha iyi. olumsuz konuşmama kararı aldık. bir şekilde tüm bu acıların çekilmesi gerekiyormuş, ben o tedavileri olmak zorundaymışım ve bu olaydan da çıkarmamız gereken dersler varmış dedik. napayım ne diyeyim başka. öyle bitsin ayrılalım konuşmaları yapmıyorum. akışına bırakıp yaşayacağız. kasımda kısa bir tatil yapacağız. iş aramaya devam ediyorum. moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. anneli bebekli hamileli her reklama sinir olup moralimi bozuyorum da.. abi ne kadar da insanın içine işliyor. evlat sahibi olamayan yada evladını kaybeden insanları hiç hesaba katmadan çekmişler bu reklamları diliyorum.
bugün ekimin son günü, bu ay içimizden bazı dostlarımızdan çok güzel hepimizi sevindiren haberler aldık ama bazılarımızda ben gibi kayıplar yaşadı. senenin son aylarına girerken boynu bükük kalan ve gözü yaşlı tüm arkadaşlarımın en kısa sürede emeklerinin karşılığını alıp evlatlarına kavuşmasını dileyip, birbirine destek olan herkese teşekkür etmek şuan içimden gelen en güçlü duygu. Umuyorum Allah hepimizin yüzüne güler.
Merhabalar ben de kaç gündür girmedim buraya. Biraz kafamdan atmak istedim bu meseleleri. Bu arada inşallah pozitif alanlar olmuştur, güzel haberler gelmiştir. Yani başlayan arkadaşlarıma da hayırlı olsun. Dualarım sizinle. Negatif sonucum beni düşündüğüm kadar olumsuz etkilemedi hatta içimden zeyna çıktı. Evet çok zor bir süreç biliyorum sizinle birlikte ben de yaşıyorum. Hatta çoğunuza göre çok dezavantajlıyım yaşım 37, treni kaçırmak üzereyim ama dünyadaki pek çok insana göre şanslıyız aslında. yaşamak için sebebimiz, hayallerimiz, umudumuz var. Burda olduğumuza göre az çok imkanlarımız var ki tüp bebek yaptırabiliyoruz. Sanki içime enerji yüklendi çocuğuma/çocuklarıma kavuşmak için elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım hepiniz gibi. Mesela haftaya randevu aldım tüp bebek sağlık raporuna başvurmak için Zeynep Kamile gidicem. Boş durmayım, yaş sınırı dolmadan yasal haklarımdan yararlanayım diyorum.Arkadaşlar selam , nasılsınız? yazamadım son günlerde. moralim kötü diye şehir dışından eski arkadaşlarım geldi. beraber güldük ağladık yedik içtik. biraz kafayı topladım. evde eşimle de durumlar daha iyi. olumsuz konuşmama kararı aldık. bir şekilde tüm bu acıların çekilmesi gerekiyormuş, ben o tedavileri olmak zorundaymışım ve bu olaydan da çıkarmamız gereken dersler varmış dedik. napayım ne diyeyim başka. öyle bitsin ayrılalım konuşmaları yapmıyorum. akışına bırakıp yaşayacağız. kasımda kısa bir tatil yapacağız. iş aramaya devam ediyorum. moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. anneli bebekli hamileli her reklama sinir olup moralimi bozuyorum da.. abi ne kadar da insanın içine işliyor. evlat sahibi olamayan yada evladını kaybeden insanları hiç hesaba katmadan çekmişler bu reklamları diliyorum.
bugün ekimin son günü, bu ay içimizden bazı dostlarımızdan çok güzel hepimizi sevindiren haberler aldık ama bazılarımızda ben gibi kayıplar yaşadı. senenin son aylarına girerken boynu bükük kalan ve gözü yaşlı tüm arkadaşlarımın en kısa sürede emeklerinin karşılığını alıp evlatlarına kavuşmasını dileyip, birbirine destek olan herkese teşekkür etmek şuan içimden gelen en güçlü duygu. Umuyorum Allah hepimizin yüzüne güler.
iyi dlekleriniz için çok teşekkürler.. bende 3 senede pek çok aşamadan geçtim, her seferinde başlayıp biten tedavi sürecinde yumurtam bile çıkmazken son denemede 2 embiro elde eder hale geldik. bu ay transfer gerçekleşmişti ama ikiside tutunmadı. her tedavide umutlanıp yıkılmaktan çok yoruldum. artık tedavi olmama kararı aldım. Allah hepimizin yüzüne gülsünSizin sürecinizi bilmiyorum ama Allahım bi ferahlığa çıkarsın sizi inşallah öncelikle sağlık huzur versin en hayırlı zamanda da rabbim kucağınızı doldursun ❤
hadi bende seni biraz daha yüreklendireyim ; yaşım 40 oldu :) devletten faydalanma imkanım yok , zaten bedenen de daha fazla tedaviyi kaldırasım yok.. Allahtan ümit kesilmez belki bi gün benimde kendi kendine olurMerhabalar ben de kaç gündür girmedim buraya. Biraz kafamdan atmak istedim bu meseleleri. Bu arada inşallah pozitif alanlar olmuştur, güzel haberler gelmiştir. Yani başlayan arkadaşlarıma da hayırlı olsun. Dualarım sizinle. Negatif sonucum beni düşündüğüm kadar olumsuz etkilemedi hatta içimden zeyna çıktı. Evet çok zor bir süreç biliyorum sizinle birlikte ben de yaşıyorum. Hatta çoğunuza göre çok dezavantajlıyım yaşım 37, treni kaçırmak üzereyim ama dünyadaki pek çok insana göre şanslıyız aslında. yaşamak için sebebimiz, hayallerimiz, umudumuz var. Burda olduğumuza göre az çok imkanlarımız var ki tüp bebek yaptırabiliyoruz. Sanki içime enerji yüklendi çocuğuma/çocuklarıma kavuşmak için elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım hepiniz gibi. Mesela haftaya randevu aldım tüp bebek sağlık raporuna başvurmak için Zeynep Kamile gidicem. Boş durmayım, yaş sınırı dolmadan yasal haklarımdan yararlanayım diyorum.
Ayy ben de bi sevindim senin yazdığını görünce :) nasılsın görüşmeyeli :)özlemişim yazılarını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?