- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #2.941
Merhaba, doktordan ziyade kendi edindiğim tecrübe tekrar başa dönecek olsam farklı farklı merkezleri tercih etmezdim. İlk yaptırdığım yere ikinci defa yaptırsaydım belki farklı olabilirdi. Bu benim 3. Tedavim üçü de farklı merkezlerde oldu. Yaşayınca insan anlıyor.Merhaba kızlar,
Bende tüp bebek yaptırmak istiyorum
Hangi doktoru tavsiye edersiniz?
Daha önce bahcecide yaptırdım ama malefes negatif sonuc
Allah razı olsun nolur dua edinCanım rabbimin elinde herşey o istediği zaman kanama da olsa imkansızı mümkün kılar bak benim doktorlar şaşkın ihtimal sıfıra yakınken olmuş olsaydı tek embriyo transferi ama iki kese vardı yeterki rabbim ol desin sen asla ümidini kaybetme mümin korku ve ümit içinde o ince çizgide olması lazım dua edelim inşallah hayırlısını versin bizede bu yolculukta güç versin ❤
Bu ezan vakti Rabbim sana bagislasin ınşallahhhhhhhAllah razı olsun nolur dua edino kadar kanamaya beta 9. Günüm 12 çıktı yavrum ya düşüor ya tutunuor . Nolur dua edin
Insallah saglikla tutunuyodur canimAllah razı olsun nolur dua edino kadar kanamaya beta 9. Günüm 12 çıktı yavrum ya düşüor ya tutunuor . Nolur dua edin
Benimde 9.gun 9 duAllah razı olsun nolur dua edino kadar kanamaya beta 9. Günüm 12 çıktı yavrum ya düşüor ya tutunuor . Nolur dua edin
canım benimde 10. günümde 12,71 di. inşallah senin değerin sağlıkla artar. rabbim gönlündekini hayırlı kılsınAllah razı olsun nolur dua edino kadar kanamaya beta 9. Günüm 12 çıktı yavrum ya düşüor ya tutunuor . Nolur dua edin
Canım ne denir bilmiyorum ama şunu biliyorum ki inançlı insanlarız
Ederiz canım rabbim bu yolda emek veren herkesin yardımcısı olsun güzel haberler ver inşallah hepAllah razı olsun nolur dua edino kadar kanamaya beta 9. Günüm 12 çıktı yavrum ya düşüor ya tutunuor . Nolur dua edin
Şu an mesajını okurken ezan başladı Rabbim ezanlar huyu suyu hürmetine yavrunu sana bağışlasınAllah razı olsun nolur dua edino kadar kanamaya beta 9. Günüm 12 çıktı yavrum ya düşüor ya tutunuor . Nolur dua edin
Hangi durumda rahim dinlendirme gerekiyor peki?Rahîm dinlendirme yapılmayacaksa toplama işleminden sonra taze transfer yapılıyor, benim dondurulmuş transfer olduğu için 2 adetimle transfer hazırlığına başladık bugün transferim yapıldı
Transferiniz hayırlı olsun pozitif olsun sonucunuz inşallahRahîm dinlendirme yapılmayacaksa toplama işleminden sonra taze transfer yapılıyor, benim dondurulmuş transfer olduğu için 2 adetimle transfer hazırlığına başladık bugün transferim yapıldı
Amin inşallah canımTransferiniz hayırlı olsun pozitif olsun sonucunuz inşallah
Benim de 9.gün 14,5’tu değerim, benimki yükselmedi. Seninki kanamaya rağmen düşmüyorsa tutunmaya çalışıyordur inşallah, burda değeri düşükten yükseğe çıkanları okuduk onlardan olursun umarımAllah razı olsun nolur dua edino kadar kanamaya beta 9. Günüm 12 çıktı yavrum ya düşüor ya tutunuor . Nolur dua edin
Yumurtalar döllendikten sonra 3 ya da 5 gün laboratuvar ortamında gelişimleri izleniyor. 3. Gün ya da 5. Güne gidince bir sonraki gün gibi gidiyorsunuz transfer yapılıyor.Selam kızlar şimdi şunu anlamaya çalışıyorum adet olunca iğnelere başlanıyor yakşlaşık on gün sonra yumurtalar toplanıp dölleniyor sonraki adette mi transfer ediliyor olayı anlamay çalışıyorum kusura bakmayınben aynı ay toplanıp söllenip transfer yapılıyor sanıyordum kafam karıştı
Teşekkür ederim yaşımdan dolayı hemen olsun bitsin istiyorum bu ay kürtaj olduğum için adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için bir yandan da bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum sizlerdenYumurtalar döllendikten sonra 3 ya da 5 gün laboratuvar ortamında gelişimleri izleniyor. 3. Gün ya da 5. Güne gidince bir sonraki gün gibi gidiyorsunuz transfer yapılıyor.
Merhaba. Dondurulmus transferin tutunma oranları daha yuksek. Cok fazla ilaç kullanmıs oluyoruz o surede ilacın yan etkilerinden rahim temizlenmiş oluyor. Ayrıca ben iki defa opu (yumurta toplama) oldum. İkisinde de bir hafta kasık agrılarım devam etti. Drum taze transfer etse bile ben kabul etmezdim o agrılar varken bebek nasıl tutunsun. Transferden sonra da vajinal ilaç kullanılıyor. Her asaması ayrı bir stres. Ama ins sonu guzel olur hepimiz içinSelam kızlar şimdi şunu anlamaya çalışıyorum adet olunca iğnelere başlanıyor yakşlaşık on gün sonra yumurtalar toplanıp dölleniyor sonraki adette mi transfer ediliyor olayı anlamay çalışıyorum kusura bakmayınben aynı ay toplanıp söllenip transfer yapılıyor sanıyordum kafam karıştı
Aynı yaştayız, ben de iki denemeden sonra duraklama dönemine girdimTeşekkür ederim yaşımdan dolayı hemen olsun bitsin istiyorum bu ay kürtaj olduğum için adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için bir yandan da bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum sizlerden
Neden ağrı çok oldu acaba, yumurta sayısı ile mi ilgili acaba benim hiç ağrım olmamıştı ama 3 yumurta toplanmıştıMerhaba. Dondurulmus transferin tutunma oranları daha yuksek. Cok fazla ilaç kullanmıs oluyoruz o surede ilacın yan etkilerinden rahim temizlenmiş oluyor. Ayrıca ben iki defa opu (yumurta toplama) oldum. İkisinde de bir hafta kasık agrılarım devam etti. Drum taze transfer etse bile ben kabul etmezdim o agrılar varken bebek nasıl tutunsun. Transferden sonra da vajinal ilaç kullanılıyor. Her asaması ayrı bir stres. Ama ins sonu guzel olur hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?