2019 EKiM TÜP BEBEK

Allah kucağına almayı nasip etsin. Benimde yaşım 36 ve çok korkuyorum yumurtam kalitesiz çıkarsa diye Senin amh değerin kaç çıkmıştı kaç yumoş toplandı
Benim amh değerim geçen sene 1,41 di 10 cm çikolata kistim var 6 yumurta toplandı 3 ü döllendi. 4. Gün transfer yapalım dediler. 3 nü de koydular.

Daha önceki denemem de 11 yumurta toplanmıştı 8 döllenmişti. Berbat amerikan hastanesi 8 ini de çöp yapmıştı. 5 gittiler hepsi 4. Gün öldü dediler. Ve ben transfer bekliodum büyük yıkımdı.

Sonrası burası işte anca 6 yumurta 3 döllenme 4. Gün 3 embrio transfer. Donmuş yok.

Çok üzgünüm ya. Hala bazen içim kıpırdıo bu kadar kanamaya bile tutar mı die. Yarın beta vericem.

Canım rabbimin elinde herşey o istediği zaman kanama da olsa imkansızı mümkün kılar bak benim doktorlar şaşkın ihtimal sıfıra yakınken olmuş olsaydı tek embriyo transferi ama iki kese vardı yeterki rabbim ol desin sen asla ümidini kaybetme mümin korku ve ümit içinde o ince çizgide olması lazım dua edelim inşallah hayırlısını versin bizede bu yolculukta güç versin ❤

Reactions: H M
kaç cm di kistlerin, yumurtalar toplandıktan sonra hemen transfer oldu mu o ay
Kistlerim 5,64cm-4,75cm, 3,38 cm-3,51cm, 2,96cm-3,36cm, 3,24cm-1,90cm ağustos ayı ölçüleri
Eylül ayında yumurta toplandı taze embirio transfer edilemedi değerlerim yüksekti o yüzden 5. Gün embriyolar donduruldu. Yumurta toplandıktan sonraki 6. Gün adet oldum adet başlangıcıyla transfer hazırlığına başladık iğne ilaç vs 15 ekimde de transfer oldum

Merhaba kızlar maalesef sonucum negatif çıktı. Doktorum da çok ama çok umutluydu kısmet değilmiş. Benimle aynı gün test yapacak bir arkadaş vardı sonucu ne oldu acaba ismini hatırlayamıyorum şu an.

Merhaba kızlar maalesef sonucum negatif çıktı. Doktorum da çok ama çok umutluydu kısmet değilmiş. Benimle aynı gün test yapacak bir arkadaş vardı sonucu ne oldu acaba ismini hatırlayamıyorum şu an.
Hayırlısı olsun canım bizim şer gibi gördüğümüzde mutlaka bi hayır gizli rabbim enn kısa zamanda bizleride sevindirsin inşallah ❤

Hayırlısı olsun canım bizim şer gibi gördüğümüzde mutlaka bi hayır gizli rabbim enn kısa zamanda bizleride sevindirsin inşallah ❤
Amin canım. Çok moralim bozuldu ama eşim daha soğukkanlı onun sayesinde toparladım biraz. İlk denemeydi, dondurulmuş bir tane var ilk adetin geçsin , ikinci adette gel istersen dedi doktor ama ben Ocağa kadar beklemek istiyorum sanırım.

Aynen canım vücudun dinlensin biraz çok fazla ilaç kullanıyoruz arka arkaya transfer çok sağlıklı gelmiyo bana bakarsın birden adet beklerken mucizen gelivermiş

Rabbim boyle beklentisi olan herkese yardim etsin benomde ilkinde negatifti suan 2.yi düşünüyoruz ama baslamaya korkuyoruz ve karar veremedik nerde yapalim nasil olacak Allah yardım etsin hepimize #evlathasretienzoru

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım mega medipoldetup bebek tedavisi görüyorum Allah izin verirse cumartesi transferim.var protestan iğne vuruyorum ama çok ağrı yapıyor normal mi bu benimde 5 gün embriyosu transfer olucak oll denemem bana da dua edin olurmu

7. Tüp Bebek denemem ve sonuç negatif.
Alıştım mı bilmiyorum ama aglayamadim.
Hüzün ve koca bir boşluk.
Yaptıran ve sonuç bekleyen herkese. Allah kucaklarinizi bol bol sağlıklı bebeklerle doldursun.
Benim kısmetim değilmiş.
Herkese bol şans

Canım ne denir bilmiyorum ama şunu biliyorum ki inançlı insanlarız rabbim vermiyorsa mutlaka bizim için bi hayır gizli şu an göremiyoruz nedenlerle boğuşuyoruz ama imtihan dünyası bunun bilincindeyiz şükür veripde hayırsız itaatsiz evlatlar olsa onu nasıl kaldırırız evlat imtihanı daha ağır derler ya hep rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah hikmetinden sual olunmaz sıkıntılarımızı gidersin tez vakitte hayırlısından yüzümüzü güldürsün gücümüzü artırsın şer gibi görünendeki o gizli hayrı göstersin inşallah...

İyi akşamlar. Aranıza yeni katıldım. 23 Ekim de dondurulmuş 5. Gün iki tane embriyo transferim oldu. Dualarınıza benide ekleyin. Pazartesi günü test günüm. İnşallah hepimizin hayırlı pozitif sonuçlar olur

Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin benimde cumartesi transfer

Merhaba benim de 31 yumurtam toplandı. 27 si olgundu 17 si ilk sonra bir minik daha döllendi 18 oldular. 10 tanesi 5. Güne kadar gitti 2 si inşallah şu an içimdeler. İçimde olduklarını hissediyorum. Senin yazdığını görünce daha bir iyi oldum. İnşallah benim de pozitif olur

İlk transferin mi? İnşallah hepimiz için hayırlı olsun. Rabbimden hayrı olmayan hiçbir şeyi istemedim. Duamızı güzel yapalım. Hayrı olmayanı da hayra döndörsin
Evet ilk transferim 4 yumurta var 3 tane 5 gün embriyosu 1 tane 6 gün orta kalite mega medipol ayse yanında görüyorum tedavimi

Merhaba kızlar,
Bende tüp bebek yaptırmak istiyorum
Hangi doktoru tavsiye edersiniz?
Daha önce bahcecide yaptırdım ama malefes negatif sonuc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…