• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Canım aynı şekilde benimde 7.gün idrarda pozitif gördüm ama arkasından pembemsi akıntı geldi umutlarım yıkıldı yarın acaba kan mı versem bilemedim:KK43::KK43: senin kaç emriyo
Benim 4. Gün 3 embriyo idi. Ancak benim lekelenmem gece resmen adet kanamasına dönüştü. Kısmet değilmiş. Umarım senin ve herkesin yolunda gider

Kızlar gunaydın. Simdi aradılar beni , dün 5 den 1 tanesi dollenmişti bugun 3 e çıkmış. Şuana 3 embriyo olmus. Genetik zor sanırım ama yine de 5. Gune bakacagız

Kanama aldanma git ver benm kanamayla bile artti. Idrarda gorduysen ver tavsiyem.

Cnm bugün 8.gün yine idrarda var sanırım bugün gidicem ama eşim test gününü bekliceksin dedi idrarı gizli yaptım hoş ama söylemedim

Eklentiler

• 2BD70105-8022-4EEB-AE87-895F0F55A7D7.jpeg
    2BD70105-8022-4EEB-AE87-895F0F55A7D7.jpeg
    39 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar bugün transfer hariç 3.ü günüm sabah uyandığımda afedersiniz peçeteye pembe minik bişey gelmişti jelin kalıntısıydı sanırım kimyasal olan transferimde de olmuştu bu ama bunda erken başladı sanırım bişey mi oldu acaba 😔

Kızlar kanamalarınıza aldanmayın ben pozitifi öğrendikten sonra resmen on gündğr geçmeyen kanamalarım var ama buna rağmen keseyide gördük kalp atışınıda duyduk sün ☺️Tüp bebek tedavilerinde kanama lekelenme çok oluyomuş

Kızlar kanamalarınıza aldanmayın ben pozitifi öğrendikten sonra resmen on gündğr geçmeyen kanamalarım var ama buna rağmen keseyide gördük kalp atışınıda duyduk sün ☺Tüp bebek tedavilerinde kanama lekelenme çok oluyomuş
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim 🥰

Benim de bugün transferimin 7. Günü erken gebelik yaptım çıkmadı. Hatt çok umudum kırıldı. Sigara içmeye bile başladım ☹️ 3 tane 4. Gün embriyosu koydular 1 i aa kalite 10 hücreli diğerli 4 ve 6 orta ve ikinci kalite tutsaydı çıkardı 7. Gün testte bence çok üzgünüm
Arkadaşım sakın öyle düşünme bende senin gibi 7.günümde erken gebelik testi ve normal gebelik testini aynı anda yaptım erken gebelikte hiç birşey çıkmadı ucuz olan idrar testinde silik ikinci çizgi çıktı sonraki günler testi tekrarladım gittikçe koyulaştı ikinci çizgi çok şükür şuanda 4+6 günlük hamileyim haftaya kese ve kalp atışı için çağırdılar. Darısı başına inşallah belki moral olur diye yazmak istedim 🙏🙏🙏🙏

Canim hatrladm seni cikolata kisti. Ya ben ameliyatta olmadm baskilamadilarda korkuyrm ya daha cok büyürse diye
merhaba bende de çikolata kisti var ve bende bu ay başlayacağım. Sizin kistleriniz ne durumda şuan ilaçlar bir etki yaptı mı. Birde doktorunuz çikolata kisti için farklı bir tedavi uygulamışydı yoksa direk ilaç ve transfermi

Kızlar merhaba benim ilk tüp bebk tedavim bende pco varmış yumurta toplandıktan sonra söylendi . Benim 25 tane yumurta toplandı , 15 tanesi işe yararmış bunlardanda 7 tanesi döllendi . Azalma miktarı çok moralimi bozdu sizce 3. Güne yada 5. Güne kadar gidermi sizde nasıldı kaç yumurta toplandı ne kadarı döllendi çok moralim bozuk , benim tüpler sıkıntılı oldugumdan tek şansım tüp bebek 😔

merhaba bende de çikolata kisti var ve bende bu ay başlayacağım. Sizin kistleriniz ne durumda şuan ilaçlar bir etki yaptı mı. Birde doktorunuz çikolata kisti için farklı bir tedavi uygulamışydı yoksa direk ilaç ve transfermi
Canim hormon takwiyesnden önce 4 cmdi şuan noldu bilmiyrm 2.adette gdicem transfer icin. Herhangi bsey yapmadi kistime almaya kalkarsak yumurtalgi kaybederz dedi 2.adetten snra bi ay dogum kontrol hapi kullancm galiba bska biseyler daha werck onu bilmyrum

Kızlar merhaba benim ilk tüp bebk tedavim bende pco varmış yumurta toplandıktan sonra söylendi . Benim 25 tane yumurta toplandı , 15 tanesi işe yararmış bunlardanda 7 tanesi döllendi . Azalma miktarı çok moralimi bozdu sizce 3. Güne yada 5. Güne kadar gidermi sizde nasıldı kaç yumurta toplandı ne kadarı döllendi çok moralim bozuk , benim tüpler sıkıntılı oldugumdan tek şansım tüp bebek 😔
Pko da yumurta çok oluyo ama hepsi devam etmiyo canım bende pkoluyum.29 tane toplanmıştı ama 5.güne 8 emnriyom kaldı ve şuan hamileyim☺️

Pko da yumurta çok oluyo ama hepsi devam etmiyo canım bende pkoluyum.29 tane toplanmıştı ama 5.güne 8 emnriyom kaldı ve şuan hamileyim☺
Peki canım başta ne kadarı döllendi bende 7 tane döllenmiş acaba 5. Güne dayanırmı çok stres oldum 3. Günde olur dayanır mı bilemiyorum cevabın için teşekkür ederim

Arkadaşım sakın öyle düşünme bende senin gibi 7.günümde erken gebelik testi ve normal gebelik testini aynı anda yaptım erken gebelikte hiç birşey çıkmadı ucuz olan idrar testinde silik ikinci çizgi çıktı sonraki günler testi tekrarladım gittikçe koyulaştı ikinci çizgi çok şükür şuanda 4+6 günlük hamileyim haftaya kese ve kalp atışı için çağırdılar. Darısı başına inşallah belki moral olur diye yazmak istedim 🙏🙏🙏🙏
Çok teşekkür ederim bitanem ama dün kahverengi olan akıntım bugün adet kanamasına döndü. Kaybettim bebeklerimi ☹️ Oysa 8. Günümdü . Ben hamilelik kanaması sanıp çok sevinmiştim. Meğerse adet olmuşum. Yaş 38 çok üzgünüm ama yine yine denicem

Canim hormon takwiyesnden önce 4 cmdi şuan noldu bilmiyrm 2.adette gdicem transfer icin. Herhangi bsey yapmadi kistime almaya kalkarsak yumurtalgi kaybederz dedi 2.adetten snra bi ay dogum kontrol hapi kullancm galiba bska biseyler daha werck onu bilmyrum
anladım, yani önce yumurtalar toplandı sonra kistler baskılanacak ve transfer sonra yapılacak değil mi

Kızlar kanamalarınıza aldanmayın ben pozitifi öğrendikten sonra resmen on gündğr geçmeyen kanamalarım var ama buna rağmen keseyide gördük kalp atışınıda duyduk sün ☺Tüp bebek tedavilerinde kanama lekelenme çok oluyomuş
Bugün 8. Günümdü :( benim ki bildiğin adet kanaması kırmızı ve yoğun pedle geziorum bugün her yer kapalı yarın betahcg vericem sonra doktor ve yeni yeniden en başa benim yaş 38 donmuşum da yoktu 🥺🥺🥺

Bugün 8. Günümdü :KK43: benim ki bildiğin adet kanaması kırmızı ve yoğun pedle geziorum bugün her yer kapalı yarın betahcg vericem sonra doktor ve yeni yeniden en başa benim yaş 38 donmuşum da yoktu 🥺🥺🥺
Allah kucağına almayı nasip etsin. Benimde yaşım 36 ve çok korkuyorum yumurtam kalitesiz çıkarsa diye :( Senin amh değerin kaç çıkmıştı kaç yumoş toplandı

Merhaba canım bende sağ sol kistim var transfer işlemini 15 ekimde yapmıştık 21 ekimde rahatsızlandım kistlerinden dolayı şiddetli ağrı olduğunu düşündüm vajinal muayene yaptı. Kistlerinde birşey yok zaten bu tüp bebek tedavisinde kistlerini büyümesine engel oluyoruz dedi kullandığımız ilaçlar büyümesine engel oluyor anladığım kadarıyla. 24 ekimde de pozitif sonucumu aldım çok şükür.
Kistlerden bende çok endişeliydim engel olacak mı büyüyecek mi diye çok şükür olmadı İnşAllah sizinde olumlu sonuçlanır 🙏🏻

Merhaba canım bende sağ sol kistim var transfer işlemini 15 ekimde yapmıştık 21 ekimde rahatsızlandım kistlerinden dolayı şiddetli ağrı olduğunu düşündüm vajinal muayene yaptı. Kistlerinde birşey yok zaten bu tüp bebek tedavisinde kistlerini büyümesine engel oluyoruz dedi kullandığımız ilaçlar büyümesine engel oluyor anladığım kadarıyla. 24 ekimde de pozitif sonucumu aldım çok şükür.
Kistlerden bende çok endişeliydim engel olacak mı büyüyecek mi diye çok şükür olmadı İnşAllah sizinde olumlu sonuçlanır 🙏🏻
kaç cm di kistlerin, yumurtalar toplandıktan sonra hemen transfer oldu mu o ay

Back