2019 EKiM TÜP BEBEK

7. ve 9. Gün idrar testi yaptım (eşimden gizli) ama maalesef negatif.
Canım sıkıldı. Belki kan testinde çıkar umuduyla sakin duruyorum. Eşime demedim kafaya takar kanda pozitif çıkarsa boşuna sıkıntı olmasın diye.
3. Gün emriyosu.
Umut var mı

Benimki 5nci gun embiriyosu benim bence umut kalmadi. Seninki 3 gunse bilmiyorum umarim mucize olur

Canım merhabalar . Benim de kullanmayı düşünmediğim 3 dondurulmuş embriyom var. Aslında 7 tane dondurmuştuk. 3 transferimden ikisi tuttu ve kalpleri atmayınca embriyolarda bir sıkıntı olabileceğini düşündük. Merkezime dondurulmuşları pgt ye göndersek olmaz mı dedim pek sıcak bakmadılar ama biz karışmayız siz ne derseniz anlamında konuşuyorlar. Sizin merkeziniz hangisi acaba. Bir de genetik sonucunuz ne zaman çıkacak. Ben de bizim durumumuzda olan var mı acaba diye çok araştırdım. Sizi görünce çok sevindim açıkcası

Canım sen böyle deyince benimde 7.günüm son 2 gündür hafif eğiliyorum çorap vs giymek için tamamen değil ama biraz eğiliyorum,bide kışlıkları indirmek için boyumdan yüksek bi üst rafa filan uzandım sıkıntı olur mu

Ah canım doğru söylüyorsun bu söylediklerinden sadece eğilmeyi yaptım ama 3. Gün bulaşık makinasına kontrollü eğildim. Ama dediğin gibi hepsi nasip meselesi. Rızkı varsa gelecek yoksa istersek 10 gün yatalım yine de olmaz.

Kızlar benim 3.gün embriyosuydu miniğim 7.gün bugün evde gebelik testi yok ovülasyon testi vardı yarın sabah yapsam çıkar mı sizce (ovülasyonda gebelik çıkıyor diyenler var da )

Kızlar benim 3.gün embriyosuydu miniğim 7.gün bugün evde gebelik testi yok ovülasyon testi vardı yarın sabah yapsam çıkar mı sizce (ovülasyonda gebelik çıkıyor diyenler var da )
Ovulasyona guvenme canim ben onda cok pozitif gorupte kanda negatif gordum o yuzdn inanmiyorum ona

Arkadaşlar hiç takılmayın hergün sabah yarım saat akşam 1 ssat yürüdüm tranferimin 3. Günü bir bahçeden üzerime köpek atladı ürktüm eğildi pazara gittim meyve aldım onları taşıdım işe geri döndüm toplantılar yaptım ve tutundu hcg değerlerim iyiydi ama sonra düştü kimyasal gebelik oldu kimyasal olmasının sebenini araştırdım embriyonun genetiğiyle ilgili bir durummus 7 gün yatakta da kalsan aynısı olurdu dedi doktor bence bolbol yürümeli sevdiğin şeyleri yapmalı ikinci denemde farklı bişey yapmayı düşünmüyorum bu işim yüzde 99 u şans arkadaşlar çok onudum araştırdığım vardığım sonıç bu iyi şanslar

Kızlar eğilme ile tutmaz diye bişey yok ben aynı gün geldim bulaşıkla dizdim hep kendim yaptım namazlarımı kıldım yatmakla olsaydı kimse kıpırdamadan yatardı nasip meselesi işte olacaksa hiç bişey engel olmaz

Merhaba canım benim 4 tanesi gönderildi genetiğe 3ü güzel geldi o güzel gelenlerden iki tanesini transfer ettiler bugün ben Konya’da yaptırdım

Perşembe çözdürüldü bugün geldi sonucu canım bnm de ilk transferim kimyasal olunca doktorum kendisi istedi genetiği hatta genetik yapmadan transfer yapmama tarafındayım dedi

Kozlar birşey sorabilir myim.benim bugün 5.günüm ilk defa göğüslerimde acımaya başladı..ilaçlar yapabiliyor diyorlar ama neden şimdi zaten uzun süredir estrofem ve progestan iğne vuruluyorum ..kimilerinde hiç olmuyormuş ama sizinde böyle sonradan gögüslerde acıma oldumu

Renginde mi göğüs ucu

Perşembe çözdürüldü bugün geldi sonucu canım bnm de ilk transferim kimyasal olunca doktorum kendisi istedi genetiği hatta genetik yapmadan transfer yapmama tarafındayım dedi
Ne kadar güzel canım ya .. demekki dayanmışlar bir çözünmeye daha .. demekki dayanıklılar masallah , tutunacaklar insallah.. bnm doktorum genetikten iki haftada gelirler demişti , ya da ben yanlış anladım galiba bir kere daha görüşeceğim..

Bilmiyorum cnm bnm öyle iki günde geldi yalapşap yapmadılar inşallah

Canım öncelikle hayırlı sonuçların olsun Benin’de ilk transferimde göğüslerim patlayacak gibi şişmişti el değemiyordum tutmuştu ama kimyasalla sonuçlandı inşallah seninde hamileliktendir ama sana tavsiyem kendinde asla belirti acaba hamilelikten mi diyenaklına getirmemeye çalış biliyorum çok zor ama stres erken test yapma isteği bence bu süreçte en olmaması gerekenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…