- 3 Ağustos 2012
- 1.069
- 1.327
- 333
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #2.561
canım benim, bizim suçumuz değil. bir hata yapmadık. anne olan anneyim diye ortada gezen bir sürü kadından çok daha fazla hakediyoruz ve onlatdan fazla koruduk belki de bebekleri , canları ama bizim hatamız değil. lütfen öyle düşünme. Ağla bağır benim gibi kır dök ortalığı ama kendini suçlama.15 e düşmüş değerim kimyasal dedi doktor ilaçları bırak dedi kimyasal ne ki neden olur nerde hata yaptım kendime dikkat mi etmedim vardı da yok mu oldu şimdiçoo üzgünüm tarifi yok
Transferden sonra ilk 5-6 gün kesin emindim bebişlerin tutunduğuna. Hislerim çok kuvvetlidir. Ama daha önce bir gebelik geçirdiğim için özellikle son iki gündür emindim hamile olmadığıma. O nedenle koca bir 0,14 lük negatif değer fazla şaşırtmadı beni. Yanlız şuan oturmuş niye hamile değilim diye de niye altıncı hissim yanılttı ki beni diye düşünüyorum. Hep böyle biraz anormal olmuşumdur zatenBu arada ağlamadım kendimi tebrik ediyorum. Bi de tedavi merkezimi değiştirmek istiyorum. İstanbul’da başarılı ıvf doktor tavsiyelerine açığım.
Saol canım. Doktorunu yazmıştın adı aklımda.((((((((((( gerçekten kendi acımı yaşadım hem senden hemde Esenden bu gece gelen haberde..
teselli edecek birşey yazamıycam. benimkini önerebilirim. bir kez görüş derim. özel muaynehanesi var. işlemleri kızıltoprakta Florence N. de yapıyor. hep söylüyorum ben düşürddüm tutunamadılar ama dr un hatası değil bence
Bebeğim benden gitmesin diye regl olmak istemiyorumcanım benim, bizim suçumuz değil. bir hata yapmadık. anne olan anneyim diye ortada gezen bir sürü kadından çok daha fazla hakediyoruz ve onlatdan fazla koruduk belki de bebekleri , canları ama bizim hatamız değil. lütfen öyle düşünme. Ağla bağır benim gibi kır dök ortalığı ama kendini suçlama.
bi saat önce kanamam başladı, çok kan sulandırıcı kullandım onunda etkisiyle sanırım fazla biraz. resmen klozete oturmuş ağlıyorum. 11 gün taşıdığım, ben onları istesemde beni istemeyen evlatlarımın üstüne sifonu çektim sanki.. bu gece mi gittiler yada bikaç gün önce akan jelle gitmişmiydiler.. tek başıma ağlıyorum işte. duygunu yaşa ama suçu kendinde arama
Canım çok üzgünüm.. Ne diyebiliriz ki, hayırlısını diliyorum hepimize Allah’tan.Transferden sonra ilk 5-6 gün kesin emindim bebişlerin tutunduğuna. Hislerim çok kuvvetlidir. Ama daha önce bir gebelik geçirdiğim için özellikle son iki gündür emindim hamile olmadığıma. O nedenle koca bir 0,14 lük negatif değer fazla şaşırtmadı beni. Yanlız şuan oturmuş niye hamile değilim diye de niye altıncı hissim yanılttı ki beni diye düşünüyorum. Hep böyle biraz anormal olmuşumdur zatenBu arada ağlamadım kendimi tebrik ediyorum. Bi de tedavi merkezimi değiştirmek istiyorum. İstanbul’da başarılı ıvf doktor tavsiyelerine açığım.
8. Gün yap bence. Benim 8. Günde bile çok silikti. Inşallah bebeğin seninledir.Bugun 6nci gunum erken gebelik testinde negatifti. Sence degisebilme imkani varmi 5nci gun embriyosu
ya evet sorma.. harbiden tam bi sonbahar kasveti.. merkür retrosuda geliyor iyice buhran basacak.. benim mod yerlerde.Ne gudubet bi aymis bu ekim..bikac kisi disinda herkes negatif..
Ben de sabahlari yaprak dokumu.ruh halimi yansitiyo kasveti.iyice bunaliyorum..ya evet sorma.. harbiden tam bi sonbahar kasveti.. merkür retrosuda geliyor iyice buhran basacak.. benim mod yerlerde.
oturmuş fatmagülün suçu neyi izliyorum. zaten bu süreçte izlenmedik dizi bırakmadım.
Parcali akmisti baya tedavi sonrasi bnm.cok akmasi normal bence.bence kalkip cikolata yeya kızlar , şimdi Esen ile msjlaşıyorduk o beni güldürdü şükür size de yazayım.. ağrım çok. evde bizim iğnelerin dışında bir ağrı kesici iğne yaptınız mı kendinize.. dicloron mu dicloflam mı voltaren mi öyle bişiler var iğne olarak bende evde. küçük insülin şırıngasıyla kendime yapsam mı.. tek başıma bir acile gidip yaptırmak zor geliyor. ağrı içinde kıvransam da yatağa dalmış lap topta takılıyorum. sıcak su torbası falan koysam kanamada artacak. bu kan sulandırıcıların da etkisi vardır heralde. ondan da kanama çoktur dimi.
ben gerçekten yazıcam bizlerin neler çektiğini gerçekten kaleme alıcam hepimizin acısını şu forumun ana sayfasına bakın. rekor tüp bebekte.. Türkiyede IVF ten muzdarip insanların sayısı rekor artışla başı çekiyor galiba.. mantar gibi tüp bebek merkezi açıldı. maalesef ekim uğursuz geldi sankiBen de sabahlari yaprak dokumu.ruh halimi yansitiyo kasveti.iyice bunaliyorum..baska basliklar mutluluk haberiyle dolu.burda hepimiz mutsuz,üzgün..
sen bi saattir evde beni görmüş gibisin. bolca hoşbeş gofret, çikolata ve bitanede muz yedim canım benim :)Parcali akmisti baya tedavi sonrasi bnm.cok akmasi normal bence.bence kalkip cikolata yemuz da iyi geliyomus adet doneminde
Insallah dua edermisin bana ltfn8. Gün yap bence. Benim 8. Günde bile çok silikti. Inşallah bebeğin seninledir.
Evet canim koltuk altindan olcmustum idrarda pozitifi 5.gun gordum o gun atesim birden yukselmistiAffedersin atesini koltuk altindan mi olcuyorsun yoksa popodan mi x) gebeligin isareti dimi ?
Benim 6nci gunum bugun.
36.9du 2 gun once hep koltuk altindan.
bugun olcuyorum 36 .4u gecmiyor. Yani dustu gibi geliyor. Ve negatif cikti ztn
Ama atese aldanma sonra tekrar dustu ama cok sukur hamileyim ve kesemizide gorduk ve ben hala donuyorumAffedersin atesini koltuk altindan mi olcuyorsun yoksa popodan mi x) gebeligin isareti dimi ?
Benim 6nci gunum bugun.
36.9du 2 gun once hep koltuk altindan.
bugun olcuyorum 36 .4u gecmiyor. Yani dustu gibi geliyor. Ve negatif cikti ztn
Ozelde yaptirdim canim bahcecide ... tup bebek 8bin ilaclar 2bin tuttu canim..hayırlı uğurlu olsun ben de ekimde başlıyordum tüp bebeğime ama bazı nedenlerden kasıma aldık ilaçlar ne kadar tuttu acaba özelde mi devlette mi yaptırdınız acaba?
Bende alip duruyorum az once baktim. 36.7 olmus. Acaba herkesin mi boyle diyorum. Esim mesela hep 35.9 36.0 cikiyor.Evet canim koltuk altindan olcmustum idrarda pozitifi 5.gun gordum o gun atesim birden yukselmisti
4 ekimde transferim yapildi canim evet cok sukur kesemizide gordukAngelnursee ağustos başlığından da hatırlıyorum sanki seni transferin ne zaman yapıldı senin sanki o başlıkta pozitif aldım demiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?