- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #2.541
gerçektenKızlar, bu arada az önce Forum sayfasında gördüğüm bir başlığı paylaşmak istedim. tabiki herkesin derdi kendine büyük ; " eşimin babannesi bana kaynanalık yapıyor " gibi bişey yazıyordu. eminim o arkadaşımız da durumdan fazlasıyla muzdarip olmasa kalkıp burada başlık atmazdı ama dert var dert var dedim... ne diim
keşke bizimde o kadar basit derdimiz olaydı..
Hahaha şu halimle güldürdün beni sen çok yaşaKızlar, bu arada az önce Forum sayfasında gördüğüm bir başlığı paylaşmak istedim. tabiki herkesin derdi kendine büyük ; " eşimin babannesi bana kaynanalık yapıyor " gibi bişey yazıyordu. eminim o arkadaşımız da durumdan fazlasıyla muzdarip olmasa kalkıp burada başlık atmazdı ama dert var dert var dedim... ne diim
keşke bizimde o kadar basit derdimiz olaydı..
ya valla gidip yazasım var , sen ne diyon kurban biz kaynana bile olamıyoz babanne anneanne bile olamıycaz çünkü anne olamıyoruz, eşlerimizi baba yapamıyoruz. sen bi bizim derdimizi dinle diye.. ama kadında tüp bebek sahibi falanmış.. gelip beni paylarmış.. uehueueh ne bozulurum.. gerçi bizim gibi tecrubeleri olsa böyle şeylere takmazdı.. hatta kafaya tokadan başka bişi takmazdıgerçekten
Ah canım benim ,hayatımı ancak bu kadar güzel anlatabilirdin.valla öyleyiz sanırım..hayatında 3- 4 kez kürtaj yaptıran, korunsa bile hamile kalan insanlar duydum tanıdım. kendi adıma ben herseyi zor elde ettim. eşi, işi, geldiğim hayatı sahip olduklarımı hep zor kazandım anam ağladı. bunda da böyle oldu.
parayla pulla elde edilemeyen şu gebeliği bile göremedim diyorum. ne adamlar var yumurta kıramayan sümüklü karılarını el üstünde tutuyorlar, bu sümüklüker 2 de çocuk yapıyor bir değil iki, değerleri katlanarak artıyor. çalışmıyorlar. hayat hep altın tepside sunuluyor. biz tüp bebek paramız için çalışmaya devam ediyoruz, aman kocalar zaten hassas bide surat yapmayalım onlarında gönlünü hoş tutalım , stresi yaşatmayalım zaten bizim yüzümüzden çocuksuz kalıyorlar diyoruz daha da yük alıyoruz üstümüze. elbet bi mükafatı vardır heralde
Affedersin atesini koltuk altindan mi olcuyorsun yoksa popodan mi x) gebeligin isareti dimi ?Bende ayni kuzum 4 yil oldu dusugumde idrar ypmamistim ilk kez idrarda boyle gordum inanamiyorum ayni korkular bndede var gunlerdr 36.4 olan atesim simdi 37.1 olmus
Bugun 6nci gunum erken gebelik testinde negatifti. Sence degisebilme imkani varmi 5nci gun embriyosuTaze transferlerde ilaç etkisi oluyormuş ama dondurulmuslarda olur mu bilmem. Benim 5. Ve 6. Günde çıkmadı. 8. Günde hafif çıktı. Bugün iki kere yaptım biraz daha belirgin. Yarın test günüm. Hakkımızda hayırlısı olsun
çok geçmiş olsun, birdaha benzer dert çektirmesin Allah.Kızlar ben tiroid kanseri atlattım seneler önce. O da çook zor bir süreçti. Ama inanın ben o zamanlar şu tüp bebek dönemindeki kadar yıpranmadım. Allahıma şükürler olsun dünyanın sonu değil hastalık değil ölümcül değil ama psikolojisi çok farklı, çok zor. Yaşamayan asla bilemez, anlayamaz. İnsanlar çok acımasız. Bazen öz ablama bile alınıyorum 2 çocuğu var düşünmeden konuşabiliyor. Canımı çok yakıyor bu süreç.
Esencim cumartesi günkü halimi hatırlattın bana.. bende yalnız yaparım herseyimi.. ctesi erkenden birlikte gittik kan vermeye, o beni eve bırakıp işe gitti, eve geldim. yeni kutu Crynone jelimi açıp yapmam lazımdı. yapmadım ne hikmetse bekledim. saat 10 bucuk gibi msj ve mail geldi hastaneden. o acı gerçekle karşılaştım. sonuç 1, 20 negatif.. kaç gündür krize girmesemde saklayıp içmediğim sigaramı kitaplıktan aldım, gidip bir Türk kahvesi yaptım balkona çıktım....1 saat sonra eşim gelecek test yapmaya gideceğiz, normalde hiçbir iş için eşimi beklemem maşallah rambo gibi her işimi kendim hallederim ama bu mesele başka eğer olumsuz çıkarsa sonucum dışarı hastahanenin bahçesinden dışarı çıkacağım ormana bakan güzel bi çıkışı var eşimden bi sigara isteyeceğim ki normalde nadiren içerim yanına da türk kahvesi ki herşeyden geçerim türk kahvesinden geçemem derdim günlerdir ağzıma sürmedim sonrada hayat senin alacağın olsun yine kolay vermeyeceksin diyeceğim...
Bol bol su ic ,cok sıkısma olirsa hastaneye gitmeni oneririm .ohss ciddi sorunlara yol acabilirOhss yim ya.sorun olur mu ki.
hayırlı uğurlu olsun ben de ekimde başlıyordum tüp bebeğime ama bazı nedenlerden kasıma aldık ilaçlar ne kadar tuttu acaba özelde mi devlette mi yaptırdınız acaba?5.gun embryosu 5aa kaliteydi canim
Intralipid serum progestan igne prednol ve cipro kullandim genetiklerimiz temiz oldugu icin pgt yaptirmadikİnşallah hamilesindir .. senin son tedavinde farklı bir şeyle yaptılar mı hikayemiz biraz benziyor diye soruyorum.. bir de hangi merkezde tedavi görüyorsun acaba
Sonuç çıkmadı mı1 saat sonra eşim gelecek test yapmaya gideceğiz, normalde hiçbir iş için eşimi beklemem maşallah rambo gibi her işimi kendim hallederim ama bu mesele başka eğer olumsuz çıkarsa sonucum dışarı hastahanenin bahçesinden dışarı çıkacağım ormana bakan güzel bi çıkışı var eşimden bi sigara isteyeceğim ki normalde nadiren içerim yanına da türk kahvesi ki herşeyden geçerim türk kahvesinden geçemem derdim günlerdir ağzıma sürmedim sonrada hayat senin alacağın olsun yine kolay vermeyeceksin diyeceğim...
Benim de aynı 5aa inşallah tutar bebeğim donmuş benim sizinde mi donmuş5.gun embryosu 5aa kaliteydi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?