2019 EKiM TÜP BEBEK

gerçekten

Hahaha şu halimle güldürdün beni sen çok yaşa

ya valla gidip yazasım var , sen ne diyon kurban biz kaynana bile olamıyoz babanne anneanne bile olamıycaz çünkü anne olamıyoruz, eşlerimizi baba yapamıyoruz. sen bi bizim derdimizi dinle diye.. ama kadında tüp bebek sahibi falanmış.. gelip beni paylarmış.. uehueueh ne bozulurum.. gerçi bizim gibi tecrubeleri olsa böyle şeylere takmazdı.. hatta kafaya tokadan başka bişi takmazdı

Ah canım benim ,hayatımı ancak bu kadar güzel anlatabilirdin.

Bende ayni kuzum 4 yil oldu dusugumde idrar ypmamistim ilk kez idrarda boyle gordum inanamiyorum ayni korkular bndede var gunlerdr 36.4 olan atesim simdi 37.1 olmus
Affedersin atesini koltuk altindan mi olcuyorsun yoksa popodan mi x) gebeligin isareti dimi ?
Benim 6nci gunum bugun.
36.9du 2 gun once hep koltuk altindan.
bugun olcuyorum 36 .4u gecmiyor. Yani dustu gibi geliyor. Ve negatif cikti ztn

Bugun 6nci gunum erken gebelik testinde negatifti. Sence degisebilme imkani varmi 5nci gun embriyosu

Kızlar ben tiroid kanseri atlattım seneler önce. O da çook zor bir süreçti. Ama inanın ben o zamanlar şu tüp bebek dönemindeki kadar yıpranmadım. Allahıma şükürler olsun dünyanın sonu değil hastalık değil ölümcül değil ama psikolojisi çok farklı, çok zor. Yaşamayan asla bilemez, anlayamaz. İnsanlar çok acımasız. Bazen öz ablama bile alınıyorum 2 çocuğu var düşünmeden konuşabiliyor. Canımı çok yakıyor bu süreç.

1 saat sonra eşim gelecek test yapmaya gideceğiz, normalde hiçbir iş için eşimi beklemem maşallah rambo gibi her işimi kendim hallederim ama bu mesele başka eğer olumsuz çıkarsa sonucum dışarı hastahanenin bahçesinden dışarı çıkacağım ormana bakan güzel bi çıkışı var eşimden bi sigara isteyeceğim ki normalde nadiren içerim yanına da türk kahvesi ki herşeyden geçerim türk kahvesinden geçemem derdim günlerdir ağzıma sürmedim sonrada hayat senin alacağın olsun yine kolay vermeyeceksin diyeceğim...

merhaba remzi hocaya gidiyormuşsunuz bende kolanda deneme yaptım ama hiç olmadı iğneler mahvetti bu ay hiç yumurtam yok 41 yaşındayım remzi hoca nasıl muayenesi çok pahalı bana Bilgi verirseniz sevinirim ne ilaç verdi size mesela nasıl bir tedavi

çok geçmiş olsun, birdaha benzer dert çektirmesin Allah.
hepimiz diyoruz ya bu süreç çok başka ve farklı.. hastayken insanlar üzülüyor yardım etmek istiyor teselli etmeye çalışıyor ama bu tüp bebek sanki bizim eksikliğimiz hatamız gibi görülüyor. buda bir nevi hastalık , zaten ben söylüyorum IVF hastasıyım diye. ama maalesef birinin hayatını da yıkan insanmışsın gibi bakıyorlar..

Esencim cumartesi günkü halimi hatırlattın bana.. bende yalnız yaparım herseyimi.. ctesi erkenden birlikte gittik kan vermeye, o beni eve bırakıp işe gitti, eve geldim. yeni kutu Crynone jelimi açıp yapmam lazımdı. yapmadım ne hikmetse bekledim. saat 10 bucuk gibi msj ve mail geldi hastaneden. o acı gerçekle karşılaştım. sonuç 1, 20 negatif.. kaç gündür krize girmesemde saklayıp içmediğim sigaramı kitaplıktan aldım, gidip bir Türk kahvesi yaptım balkona çıktım....

lütfen seninki bana benzemesin. güzel haberlerini bekliyoruz

İnşallah hamilesindir .. senin son tedavinde farklı bir şeyle yaptılar mı hikayemiz biraz benziyor diye soruyorum.. bir de hangi merkezde tedavi görüyorsun acaba
Intralipid serum progestan igne prednol ve cipro kullandim genetiklerimiz temiz oldugu icin pgt yaptirmadik

Sonuç çıkmadı mı

Transferden sonra ilk 5-6 gün kesin emindim bebişlerin tutunduğuna. Hislerim çok kuvvetlidir. Ama daha önce bir gebelik geçirdiğim için özellikle son iki gündür emindim hamile olmadığıma. O nedenle koca bir 0,14 lük negatif değer fazla şaşırtmadı beni. Yanlız şuan oturmuş niye hamile değilim diye de niye altıncı hissim yanılttı ki beni diye düşünüyorum. Hep böyle biraz anormal olmuşumdur zaten Bu arada ağlamadım kendimi tebrik ediyorum. Bi de tedavi merkezimi değiştirmek istiyorum. İstanbul’da başarılı ıvf doktor tavsiyelerine açığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…