2019 EKiM TÜP BEBEK

Iste sonra bu kadinlar nsl delirdi allah acisin halimize,ne diyim
Anne taa Norveç’lerden Japonya’lardan gelmiş hammaddelerle yapılmış ilaç getirtsin o bebek doğunca biz bunları başına kakmaz mıyız
[/QUOTE]
Esim diyor zaten.su tedavi sureclerinde bi tane bile Türk mali ilac kullanmadin.bu cocuk olunca bu kalitede yaşamak isterse vay halimize diye ben de diyorum bi dogsun popisine popisine vurucam nerde kaldin kac senedir deyip valla basina kalkmakla yetinmicem gibi duruyor

Dusuk sebebiniz nedir arastirildi mi? Sebep bilinmezse yine dusuk olur

O an doktorun bana soyleyis sekli cok kibardi incitmeden soylemeye calisti zaten bi daha hamile kalamadim su an hamile oldugumu hissediyorum ama cuma gunu test sonucum belli olcak

Arkadzslar lutfen yardimci olurmusunuz cok uzgunum. 5nci gun embriyom bugun 6nci transfer olma gunum. Negatif cikti erken gebelik teste. Sizce pozitif cikma ihtimali varmi. Bi doktor nadirende olsa var dedi. Cidden nadirmi

Arkadzslar lutfen yardimci olurmusunuz cok uzgunum. 5nci gun embriyom bugun 6nci transfer olma gunum. Negatif cikti erken gebelik teste. Sizce pozitif cikma ihtimali varmi. Bi doktor nadirende olsa var dedi. Cidden nadirmi
Nadir mi tabikide var cankm hemde nadir filan değil.geç tutunmuştur neden hemen umutsuz oluyon canım eğer 6.gün çıksa doktorlar niye okadsr bekletsin bizi

Ay ne bilim nadir dedi doktor moralimi bozdu
bak tatlım sana msj da attım, lütfen az sakin ol sonra panik atak bilmemne birşeyler tutacak. olumsuz etkisi daha fazl aolacak. inşallah pozitif sonucu alacaksında topluca senin başına üşüşeceğiz boşa evham yaptın diye..

ne diyoruz hep sağlığımız herseyden önemli. akıl ruh beden sağlığımızın olumsuz etkilenmemesi gerekir.

Tüm tüp bebek anneleri aynı mı acaba??? Kadrrleri ilmek ilmek işlenmiş zor bir hayat sonunda bir kadının en doğal ve en temel hakkı olan annelik de elbette zor olacak hemde öğle böyle değil... Demek istediğim etrafıma bakıyorum hayatı laylaylom olan kadınlar sevişme yoluyla hamile kalırken biz tüp bebek anneleri ki henüz onuda olamadık tek tedavi için 1 ayda 70 e yakın iğne, duygu durum bozuklukları hayal kırıklıkları bitmek bilmeyen kontroller tedaviler heycanlar.... Ve bugüne kadar etrafımda gördüğüm tüp bebek anneşerinin ortak noktası zaten hayat onlar için hep zordu birşeylwri hep büyük mücadelelerle elde ettiler...

valla öyleyiz sanırım..hayatında 3- 4 kez kürtaj yaptıran, korunsa bile hamile kalan insanlar duydum tanıdım. kendi adıma ben herseyi zor elde ettim. eşi, işi, geldiğim hayatı sahip olduklarımı hep zor kazandım anam ağladı. bunda da böyle oldu.
parayla pulla elde edilemeyen şu gebeliği bile göremedim diyorum. ne adamlar var yumurta kıramayan sümüklü karılarını el üstünde tutuyorlar, bu sümüklüker 2 de çocuk yapıyor bir değil iki, değerleri katlanarak artıyor. çalışmıyorlar. hayat hep altın tepside sunuluyor. biz tüp bebek paramız için çalışmaya devam ediyoruz, aman kocalar zaten hassas bide surat yapmayalım onlarında gönlünü hoş tutalım , stresi yaşatmayalım zaten bizim yüzümüzden çocuksuz kalıyorlar diyoruz daha da yük alıyoruz üstümüze. elbet bi mükafatı vardır heralde

Dusuk sebebiniz nedir arastirildi mi? Sebep bilinmezse yine dusuk olur
İlk transferden sonra kalp atmayınca kromozom testi istediler benden ve eşimden temiz çıktı ikisi de.. tabii bu embryoların da iyi olacağı anlamına gelmez dediler.. büyük ihtimalle embriyolarda kromozom anamolisi var. Yeni gittiğim merkezler de Pgt yapalım yeni tedavide dediler ve histereskopi ile rahim içine bakacaklar.. açıkçası bu kromozom anomalisi neden kaynaklanır tam sebep bilemiyorlar tekrar olmasın diye çok önlemli gitmek gerek.. ayrıca bebeklerin kalbi atmayınca düşsün diye bekledik ilaçları kesip ikisi de kendi düşmedi biri kürtaj biri ilaçla zorla düşük .. demekki diyorum düşmeyince düşmüyor ben de transferlerden sonra ilk gün ayaktaydım her işimi de yaptım..temizlik yemek elektrik süpürgesi hiç sakınmadım..

O an doktorun bana soyleyis sekli cok kibardi incitmeden soylemeye calisti zaten bi daha hamile kalamadim su an hamile oldugumu hissediyorum ama cuma gunu test sonucum belli olcak
İnşallah hamilesindir .. senin son tedavinde farklı bir şeyle yaptılar mı hikayemiz biraz benziyor diye soruyorum.. bir de hangi merkezde tedavi görüyorsun acaba

Hadi iş eş bunlar bizim seçimimizdi ya olabilirdi öğle bir denemede bir gecede ama olmadı olmuyor... Arkadaşım yeni evlendim daha gezeceğim diye çocuğunu istemedi sonunda kalbi durdu bilmiyorum artık bu iş ne olacak şeytan diyor boşever ye iç gez

Kızlar, bu arada az önce Forum sayfasında gördüğüm bir başlığı paylaşmak istedim. tabiki herkesin derdi kendine büyük ; " eşimin babannesi bana kaynanalık yapıyor " gibi bişey yazıyordu. eminim o arkadaşımız da durumdan fazlasıyla muzdarip olmasa kalkıp burada başlık atmazdı ama dert var dert var dedim... ne diim

keşke bizimde o kadar basit derdimiz olaydı..

takmayan kazanıyor sanki ne bileyim ya, anlamadım gitti.. biz gbi dikkatli düşünceli insanların mı böyle oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…