2019 EKiM TÜP BEBEK

yok canım bende hiç ağrı yok. crione jel göğüs ağrısı mı yapıyormuş. başka sebepten olmasın?
Aşılama da yine progesteron ilacı kullanırken yapmıştı bana, hatta bir arkadaşım gebe olabilirsin göğsün ağrıyorsa dedi ama ben ilaçtan olduğunu biliyordum.Bu da o cins bir ilaç olduğu içim,bana etkisi hep aynı oluyor ama bu biraz daha fazla oldu.

Bende yarin opu olacağım bahceci umutta
Cok korkuyorum
Ve hic umudum yok halbuki basta hersey guzel olacak kesik tutacak diyerek gitmiştim
Sanki bosuna devam ediyorum gibi hissediyorum
İlk olacak bu arada

canım benimde 1,20 negatif. bana da ilacı kes dediler benim bugün 13. gündû. hayırlısı böyleymiş
günaydın, çok üzüldüm..insan çok tuhaf hissediyor. şimdi nasılsın? ben anlamadım hersey gayet güzel giderken niye tutunmuyorlar.. nasıl oluyor düşünmekten kafayı yedim. aynı benimde 1,20 çıkmış yuh dedim yaa o nası değer. nerdeyse sıfıra yakın. o da ilaçlardan galiba o kadar çıkmış.

Cok korkuyorum
Ve hic umudum yok halbuki basta hersey guzel olacak kesik tutacak diyerek gitmiştim
İlk olacak bu arada
Neden umudun yok yumurta sayın mı az? Pozitif düşünerek başla İnan başla türlü kendini strese sokarsın.

Cok korkuyorum
İlk olacak bu arada

Günaydın , öncelikle bol şans dilerim. lütfen olumsuz gitme , neden içine garip şeyler doldu.. bizim başarısız tecrubelerimizden mi etkilendin yoksa. lütfen sonucu güzel olan arkadaşlardan etkilen derim.
merak etme hersey güzel olacak.korkma canın falan da yanmıyor. uyandığımda güzel güzel toplanmış yumurtaların sayısını duyacağım de.. ben 3. denemem de kesin yumurta çıkacak demiştim. 5 tane toplandı.. ki daha önce hiç toplayamamışlardı

selam , öncelikle hayırlısı olsun. güzel haberlerle sonuçlansın. ben oksapar 4000 kullandım. ilk 3 tanesi çok fena morarmıştı. sonra olayı kaptım. şırıngası biraz garip ya , elini hiç kımıldatma iğneyi çekerken. oksapar yakıyor biraz acıtır.eğer o şekilde rahat edemezsen insülin iğnesi yani şırıngası al çok morardığında yer kalmadığında arada öyle yaptım ben oksaparı onun içine boşaltıp ordan yaparsın.
yüzlerce iğne oldum şimdiye dek oksapar kadar kötüsünü görmedim

Canım ruyanı yorumluyorum ;hamilesinnnn inşallah

İyi akşamlar kızlar 9 Ekim transfer oldum yarın test günüm Allahın izniyle iyi Bir sonuç alırım inşşalllah dua edin bana
selam, sana neden bu kadar geç verdiler test gününü.. benimde 9 ekimdi ctesi yaptırdım ben test. 10 gün sonra mutlaka belli olur dedi dr bana

Diğer bir püf noktası da şu: oksaparı vurduktan sonra hiçbişekıldr dokunup ovusturmamak gerekıyo gobegi ,pamuk bile basmayın bence hatta,ovusturunca mora dönuyo rengi ama diğer tütlü tek bir delik izi olusuyo

Transferin 3.gunu acayip adet sancisina tutuldum belim karnim kopuyodu resmen canim gaz ve ishal oldum baskada belirtim olmadi canim.. cok tesekkur ederim bu arada canim rabbim sanada nasip etsin akintim cok dgl normal
Canim transfer olali 5nci gunum 2 gundur adet sancisi cekiyorum. Genelde benim adet yaklasinca bagirsaklar yumusyor surekli tuvalete cikma ihtiyaci duyuyorum karin agrisi beraberinde. Simdide ayni. Sence kotumu iyimi

Diğer bir püf noktası da şu: oksaparı vurduktan sonra hiçbişekıldr dokunup ovusturmamak gerekıyo gobegi ,pamuk bile basmayın bence hatta,ovusturunca mora dönuyo rengi ama diğer tütlü tek bir delik izi olusuyo
aynen , be şırıngada ki havayı mutlaka çıkarmak gerek yapmadan önce. baya hava dolu oluyor genelde

bilmiyorum onu canım ama bende bir etki yok.

Neden umudun yok yumurta sayın mı az? Pozitif düşünerek başla İnan başla türlü kendini strese sokarsın.
6 yumurtam olustu ama büyükleri hepsinin farkli farklı dr un yuzu düştü anladim ısrarla önemli olan kalitesi sayiya takılmayalım diyor ama 15 tanenin icinden seçmekle 5-6 dan secmek ayni olurmh hic
Amh ma gore az buldu sayıyı

kızlar bu arada heçn gün konuştuğumuz GAZ olayına değinicem :) ilaçlar varken bu kadar yoktu bende. bugün ilaçları bıraktığım 4. gün olacak resmen motora bağladım.. uheuheuhe iyiki çalışmıyorum , rezil olurdum .. sizde hala devammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…